Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

• Sviđa mi se
Reagovanja: nm_
Kloliko se secam, posle svog onog ponizavanja 2021. (Djilas je javno plakao, setite se).
Pocetkom 2022. Djilas odlazi kod Hulje i pravi deal i predaje SNS-u vlast u gradu.

Verujem da sva parlamentarna opozicija radi zajedno sa SNS-om u korist stranih korporacija i drzava.
Njihov osnovni zadatak je stabilizacija Huljine vlasti.

Pa jel to cuveno srpsko junastvo, koje mu ne izlazi iz usta, da se ne zamera nikome i da bude politicki korektan.
Ispade licemer, ali ako je to odlika srpstva, onda je Nolo veliki Srbin.
Bravo! Odlicno si to opisao.
To je to cuveno srpsko patriotsko foliranje.

"Poljoprivrednici hteli traktorima da dođu na kuvanje gulaša studentima: BIA upozorila da će im vozila biti oduzeta"
Ovo je prava kombinacija, studenti i poljoprivrednici. Mladost, intelekt i narod.
Ako se oni udruze ode Zvalavi na smetliste istorije.

Ne znam, meni bi se zamerio da nisam Srbin sa promovisanjem ove knjige, a zamerio mi se i ovako jer mi vredja inteligenciju.

103518_djokovic-2-830x0_iff.jpg

Novak je jednostavno klasican Nestorovicev glasac.

Shvatio sam Novaka sinoc kada sam hteo nesto da napisem o dogadjaju sa Djilasom, nesto bih rekao, ali ne ide i ne osecam to iskreno. Samo sam ja zato odlucio da se ni ne bavim time, a on sisica mora da se petlja.

Istina je da ga zabole za studente. To nije njegov fazon. Ima tu i feminiziranih. On je za piramide u Bosni, Deretica i tako te stvari i dodirnih tacaka nema sa tom decom.

Bolje da je cutao, ali da je cutao, ne bi bio on, covek zeljan paznje i ljubaci koji ce uvek pokusati svima da se dodvori. Osim sto ce prvo da lupeta i radi sve i svasta, a onda potom ici da trazi ljubav.

Kloliko se secam, posle svog onog ponizavanja 2021. (Djilas je javno plakao, setite se).
Pocetkom 2022. Djilas odlazi kod Hulje i pravi deal i predaje SNS-u vlast u gradu.

Verujem da sva parlamentarna opozicija radi zajedno sa SNS-om u korist stranih korporacija i drzava.
Njihov osnovni zadatak je stabilizacija Huljine vlasti.

tako je bre! djilas ukro, radi za vucica, marinika laze, cuta pijan!
na srecu, imamo belog, radula, avaks jovanu i paju dudlaca, micu zavetnicu, nestora i hepijevce, mladena obradovica, miroslav parovica, nemanju sarovica koji su jedina prava opozicija i koji bi jos pre 20 godina skinuli tiranina vucica, samo da im nije zli djilas vucicev pajtos...

Lečite se ljudi biće vam lakše. Vaša mržnja prelazi u patologiju. Reči koje upotrebljavate su nivo Vučića kad priča o svojim neistomišljenicima.

Ko je od vas izgubio posao jer se suprostavio ovom režimu?
Izbačen sa fakulteta?
Bio u zatvoru?

Šta ste vi to žrtvovali?

Možete samo da laprdade i širite otrov u MC stilu prema svakom ko ima uspeha (poštenog) u životu.

tako je bre! djilas ukro, radi za vucica, marinika laze, cuta pijan!
na srecu, imamo belog, radula, avaks jovanu i paju dudlaca, micu zavetnicu, nestora i hepijevce, mladena obradovica, miroslav parovica, nemanju sarovica koji su jedina prava opozicija i koji bi jos pre 20 godina skinuli tiranina vucica, samo da im nije zli djilas vucicev pajtos...

Pokret Ekološki ustanak, koji je deo koalicije Moramo, saopštio je 10. aprila da o glasovima građana ne sme i neće odlučivati predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, kao ni lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, nego Upravni sud.
Sastanak su kritikovale i desno orijentisane stranke opozicije.
Premijerka Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić, koja je i poverenica SNS-a za Beograd, je ocenila da se susret Vučić – Đilas nije sastanak "kao da su oni ovce čuvali zajedno", nego je lider Stranke slobode i pravde "zamolio predsednika Republike za sastanak".

"Predsednik svih građana je prihvatio taj sastanak", rekla je Brnabić i podsetila da je Đilasova stranka postala parlamentarna.

Razumevanje za susret Vučića i Đilasa dolazi iz vanpolitičkih krugova. Milan Antonijević, pravnik i nekadašnji čelnik nevladine Fondacije za otvoreno društvo, ocenio je 11. aprila da je taj razgovor pozitivan korak, jer od 2019. govori o potrebi dijaloga vlasti i opozicije.

Setimo se i Jeremica, Zavetnice i ostalih....

Poslednja izmena:
Vrh