Sve sto je platio i dao je njegov otac, njegov stric i njegova tasta su naplatili. Dao je dosta, ali on ima jako ozbiljan PR koliko god on delovao cudno, ima svoje stavove na koje ima prava kao i svako drugi ali voli da se se pravi svecem i kad to nije (kao i vecina ljudi). Vrlo dobro razume kako stvari funkcionisu, zna jako dobro ko je Vulin a ko Vucic. I bira njih. I to je njegovo pravo. Igrom slucaja sam bio svedok kako on bira sta ce njega da dotakne oko PR a i ima jako surovu logiku. Njegovo pravo. On jeste vrhunski sportista, filantrop za potrebe PR a, i nista vise od toga. To sto se znacajan broj ljudi lozi na to Nole srbine, je problem nasih gluposti i nezrelosti kao nacije koja je odbacena iz sveta a da se mi nikada ne pitamo gde je problem i sta je do nas a sta do ostatka sveta. I nece svet niti Djokovic resiti problem Srbije, moracemo malo i svoje dupe da pomerimo, Divim se koliko ljudi imaju vremena da sede ovde i da razglabaju. Hajmo da razglabamo na Slaviji u 16h u nedelju.
Čovek nije svetac, ajde, ma da li je moguće. Porodica (on) mu razvila poslove i ima veze sa vlastima. Ma nije moguće.
Sve što sam napisao jeste da čovek nije otvoreno stao na stranu Vučića, da se u slučaju protesta oglasio na stranu studenata i da ga ljudi vređaju zbog toga.
Tj. vređali bi ga zbog svega jer ne mogu da ga dokuče šta koji on traži u Srbiji, pa mu jelte kažu bivša država, strani državljanin, zašto ne šmrče na nekoj jahti nego glupak ima jednu ženu i porodicu.
Može na Slaviji u 16h, može i transparent Nolo Gnjido da se privuče još pravovernih nePR filantropa.
Sve mi se čini da bolje od Vučića i ne zaslužujemo.