13 gradova u Srbiji, i 9 BG opština su krajem decembra, OEBS i Felipe proglasili opozicionim.1996. slicna situacija je resena pritiskom od strane EU (Felipe Gonzales)
Da. Dok su jos trajali protesti Djibdjic i Vuk su tajno krenuli u pregovore sa MIlosevicem.13 gradova u Srbiji, i 9 BG opština su krajem decembra, OEBS i Felipe proglasili opozicionim.
I bejaše Beograd opozicioni...
Godinu dana, dok Đinđića nije zamenio Milan Božić-SPO; pre toga Milan Božić-DS; Milan Božić-SLS Nikole Miloševića; a već duže vreme, Milan Božić-SNS.
Šta hoću da kažem: Milan Božić je paradigma srpske politike već 35 godina.
Kako ce sada da se odlucuje o nivou ispunjenosti zahteva?Da li su barem delimično ispunjeni zahtevi, ne znam, ali ono što je sigurno, jesu nadolazeći praznici, hladnoća, ispitni rok...
Bumo videli kako će se sve odvijati...
Да.Ово синоћ?
uzas.Да.
(FOTO i VIDEO) Užas u Beogradu: Policija pesnicama i pendrecima udarala studente na protestu
Policijska brigada je i štitovima rastjerivala studentewww.oslobodjenje.ba
Zasto bi se iko bavio Srbijom?Iskreno, mislim da je međunarodno posredovanje jedini izlaz iz krize. Mora se uspostaviti dijalog opozicije i vlasti.
Ono što nam ne ide na ruku jeste da je EU zauzeta Ukrajinom i donekle Gruzijom, tako da im Srbija nije visoko na listi prioriteta.
Наравно да не сме, јер ако се сад стане, потписали смо себи смртну пресуду. Не смемо да дозволимо да се обестини Тарабићево пророчанство, у противном смо готови.uzas.
Zlocinackoj vlasti se ne ne sme dati da predahnu.
Mislim da je greska u zahtevima studenata: "Da vidimo dokumentciju",Stvar je u tome da SNS ne želi da se odmota klupko i uradiće sve da bi se održao status kvo.
Pokazali su da se neće ustručavati da upotrebe silu.