Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Molim te da postaviš link ka tekstu a ne da nagađamo.
izvinjavam se. Bio sam sokiran. Svaki put vidim da moze jos ludje.

Poslednja izmena:
Од кад се ти за нешто питаш?
1733912366809.png

I na ulazu (zastoj sa bugarske strane) zna da bude toliki. To je već dan i po, ako ne i 2 dana na granici. Koliko košta turski vozač svog gazdu? + ako može da ponudi bržu dostavu, + može kamion više da uposli, dobar deo će imati koristi od toga da pošalje vozače preko Rumunije.

To i nije tako loše za nas. Manje stranih kamiona, manje čekanja za naš uvoz/izvoz i bolja prohodnost granica.
Ista je bila priča, kad Rumuni i Bugari otvore most na Dunavu ima sav saobraćaj da zaobiđe Srbiju. I otvoriše ga pre više od decenije, ne da nismo propali, već nikad više saobraćaja na autoputevima. I opet mučeni Turčin čeka 20 sati na granici umesto da ode preko Rumunije ko čovek.

Zasto se vukoje*******ina i divlji zapad poput Amerike uzima kao primer u ovakvim slucajevima?

Jednako moze napisati, da zivis u Nigeriji, video bi ti da li bi mogao...

I koja je poenta toga?

Zasto se vukoje*******ina i divlji zapad poput Amerike uzima kao primer u ovakvim slucajevima?

Jednako moze napisati, da zivis u Nigeriji, video bi ti da li bi mogao...

I koja je poenta toga?

Do skoro čini mi se da je u Austriji bilo besplatno visoko obrazovanje za naše državljane a mislim da je i dalje besplatno u Sloveniji.

Nismo ni Afrika ni Amerika.

Poslednja izmena:
Mislim da nasi placaju skolarinu 1500e godisnje u Austriji.
Ima jedno 10ak ili 15 godina od kada sam naišao na neki članak da su državljani Srbije bili oslobođeni plaćanja školarine u Austriji na 100 godina od početka ili kraja 1. svetskog rata, kao ratna odšteta Srbiji, ali ne mogu da ga pronađem sada.

U svakom slučaju mislim da u Sloveniji ima za dž, i zaista bih svakom preporučio da uvek juri neku dž varijantu jer ne smatram da obrazovanje u Evropi treba plaćati.

On je još rekao i da to što opozicija koristi krvave ruke „jeftini trik iz zapadnih priručnika o obojenim revolucijama“, kao i da im to neće pomoći da dođu na vlast".

Svaki putinov isprdak. Ali svaki.

АВ за РТС: Испунићу све захтеве студената.
Опет он:

Померите на 46:06 да чујете шта је рекао.
1996. slicna situacija je resena pritiskom od strane EU (Felipe Gonzales) i pokazivanjem nezadovoljstva SPC (Patrijarh Pavle).
Danas za to na zalost nema mogucnosti jer EU i SPC bezuslovno podrzavaju rezim.

Добар блеф, у пракси му партијска пешадија лагано одбија послушност, па мора да ангажује главоње нивоа директори и председници општина.

1996. slicna situacija je resena pritiskom od strane EU (Felipe Gonzales) i pokazivanjem nezadovoljstva SPC (Patrijarh Pavle).
Danas za to na zalost nema mogucnosti jer EU i SPC bezuslovno podrzavaju rezim.
Te izbore je Milošević izgubio na lokalu dok sada vidim da nema raspoloženih za izbore ili referendum pa je pitanje kako izaći iz političke krize.

Vrh