Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Pustiće ga verovatno ranije. Mislim da su išli na tu taktiku umesto na neuračuljivost.

Da je ubio manje ljudi verovatno bi išli na neuračuljivost odmah.

Preveliki je pritisak javnosti zbog broja ubijenih pa su se odlučili na zatvor.

Ovako će možda u toku izdržavanja kazne da 'oboli' psihički ili fizički pa će na konto toga da ga puste iz zatvora.
Ima na youtube emisija Treptači svemira, o ljudima (ubicama) koji su se izvukli na neuracunljivost.

Taktika vlasti je oduvek bila da odugovlači sa odlukama, razvodnjava proteste u nadi da će se spontano ugasiti i uglavnom im uspeva.

Iskreno, mislim da je međunarodno posredovanje jedini izlaz iz krize. Mora se uspostaviti dijalog opozicije i vlasti.

Ono što nam ne ide na ruku jeste da je EU zauzeta Ukrajinom i donekle Gruzijom, tako da im Srbija nije visoko na listi prioriteta.

Institucije ne rade a vlast nastavlja da primenjuje silu.

Procesuiranje odgovornih policijaca mora biti jedan od zahteva.
Имали смо већ преговоре опозиције и власти са еуропарламентарцима и ништа није побољшано.

Alternativa pregovorima je dodavanje gasa na represiju od strane vlasti dok se ne ugase protesti.

Koliko će ljudi stradati u međuvremenu od strane policije.

Slagalica se snima nekoliko nedelja unapred. Nije lajv

Najbolje da je Hitachi bio ozbiljan.

Juče su u hronici prekinuli dete u pola slova dok je odgovaralo ja pitanje kakve bi robote želelo da pravi kad poraste.

Aaaa hvala ti! idemo sada uključenje u predsedništvo...

Da slučajno ne popustimo kako predsednik seda na stolicu.

Dopusti detetu da završi rečenicu gusko 🤨

Ta neuračunjljivost o kojoj govorite se veštači nije samo do strategije. Strategija mora biti dokazima i nalazima veštaka održiva. Pravo na veštake imaju obe strane pa u slučaju kontradiktornih misljenja ide super veštačenje, sto može biti i strani nezavisni stručnjak...

Bilo kako bilo 20 g. je maksimum koji je mogao dobiti. Problem meni, više nego Bekiju njegovih 20 g robije, što nikako ne idu na robiju ni 1 dan oni koji su omogućili da se takav zločin dogodi.

Šta će njima i ko su oni da imaju čitav arsenal oružja kod kuće na tavanu itd.

Ponovo se vraćamo na isto da je srž problema duboki društveni poremećaj u kojima zakone donosimo a onda ih ne sprovodimo uopšte.

Pojaviće se neko nov kome je i doživotna ok. Pristajem na doživotnu ako će mi ubistvo 10toro nedužnih ljudi odagnati tenziju u glavi. I šta ćemo sad?

Kapirate zašto se ne može samo u povećanju kazne tražiti rešenje. Neće uvek i samo kazna ma kolika bila prevenirati manijaka. Nije dovoljno. Ali slažem se da nije ni pravično 20g. za tako stravičan zločin, al hoću da kažem da je problem složeniji od same kazne.

A deo problema je i to što je neko spomenuo da izlaze gori, nabildovaniji i opasniji posle odslužene kazne kojom bi trebalo da su rehabilitovani. Vrati ga u iste društvene uslove koji podstiču i omogućavaju nasilje. I ko je posle kriv, samo on?

https://nova.rs/vesti/drustvo/uprava-bogoslovskog-preti-studentima-ako-se-pridruze-blokadama/

"U opasnosti smo da izgubimo blagoslov za studiranje“

bolji-zivot-emilija-popadic.gif

Ovo je novi nivo boleštine: propagiraš hrišćanstvo, teizam a pretiš ljudima?!

Poslednja izmena:
Pa bice i toga. Najspremniji i oni koji popiju najvise suzavca i pendreka ce imati visoke funkcije kada i ako dodje do prevrata. Kad je tesko tu se odmah pokaze ko je kakav.

Ta neuračunjljivost o kojoj govorite se veštači nije samo do strategije. Strategija mora biti dokazima i nalazima veštaka održiva. Pravo na veštake imaju obe strane pa u slučaju kontradiktornih misljenja ide super veštačenje, sto može biti i strani nezavisni stručnjak...

Bilo kako bilo 20 g. je maksimum koji je mogao dobiti. Problem meni, više nego Bekiju njegovih 20 g robije, što nikako ne idu na robiju ni 1 dan oni koji su omogućili da se takav zločin dogodi.

Šta će njima i ko su oni da imaju čitav arsenal oružja kod kuće na tavanu itd.

Ponovo se vraćamo na isto da je srž problema duboki društveni poremećaj u kojima zakone donosimo a onda ih ne sprovodimo uopšte.

Pojaviće se neko nov kome je i doživotna ok. Pristajem na doživotnu ako će mi ubistvo 10toro nedužnih ljudi odagnati tenziju u glavi. I šta ćemo sad?

Kapirate zašto se ne može samo u povećanju kazne tražiti rešenje. Neće uvek i samo kazna ma kolika bila prevenirati manijaka. Nije dovoljno. Ali slažem se da nije ni pravično 20g. za tako stravičan zločin, al hoću da kažem da je problem složeniji od same kazne.

A deo problema je i to što je neko spomenuo da izlaze gori, nabildovaniji i opasniji posle odslužene kazne kojom bi trebalo da su rehabilitovani. Vrati ga u iste društvene uslove koji podstiču i omogućavaju nasilje. I ko je posle kriv, samo on?

1734029102115.png

Ovo je stara vest. A ja sam ubeđen da će to biti tako. Malog u ludaru do kraja života. Ovaj drugi će da se samoubije, i to je to.

Vrh