Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Krenuće da čuju neke glasove pa će ih proglasiti za neuračunljive.

U svakom slučaju nadstrešnica im je pomrsila konce što se tiče Expoa i generalno pranja novca kroz gradnju i ugradnju.
Licno se nadam da ce se smanjiti dotok kreditnog novca.
Kreditnim novcem oni kupuju lojalnost pohlepne mase.

Narod se lozi na duge cevi.
Kod Srba je oruzje stvar seksualnosti.
Дај МC__ смањи страст на форуму опет ћеш бити банован због спама и претеривања а и лоше је по здравље да си толико изрујан сваки минут због радикала и њихове тираније.

Verujem da znam zasto mu nijr dobro. Supruga Vanja Kostic je strasno dobra riba, a pritom puno mladja. Brige ga more jel ju ljubavnik poveo na Karipsko more...

Тачно сам знао да ће овако да изгледа, права црна страна медаље.

1732708998529.png

Verujem da znam zasto mu nijr dobro. Supruga Vanja Kostic je strasno dobra riba, a pritom puno mladja. Brige ga more jel ju ljubavnik poveo na Karipsko more...
Мислиш била, пре све те пластике. Тој болести нема лека, а све личе једна на другу, Барбика недостижни идеал. Шта би овој лепој жени?
IMG_6269.jpeg

Нисам знао за ову госпођицу госпођу. Мислио сам да се Сићве намерачио на ЈК.

1732710172512.png

1732710209559.png

Vesić mi deluje kao idealan kandidat Ne voli ga niko, ni ovi, ni oni. Svi bi bili zadovoljni, stekao bi se utisak da zivimo u pravnoj državi, da nema zastićenih. A i ostalima bi se malo uterao strah u kosti.

Loše je po zdravlje i da ti otvore rudnik litijuma pored kuće.
Лоше је по здравље и када руше поред тебе зграду пуну азбеста.

Лоше је када се не може дисати од загађења када изађеш из куће.

Сви се ми овде слажемо (осим појединих саучесника) колико је овај режим лош и криминалан.

Али одлепити због тога је контрапродуктивно, тиме само режим добија.

Дајте нам конкретне информације и предлоге акција шта да се чини а не срби воле дуге цеви то је ствар сексуалности..

N1 Goranu Vesiću, bivšem ministru građevinarstva, ukinut je pritvor, saopštio je Viši sud u Novom Sadu. Kako su naveli iu suda, za sada ne proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti

Pa evo, ja se zalažem za lobiranje da EU uvede sankcije režimu.

To bi zaustavilo koruptivne radnje kojima se nanosi šteta građanima i državi.

Primer Belorusije: https://www.consilium.europa.eu/en/policies/sanctions-against-belarus/belarus-timeline/

Sve je počelo 2020. u vezi stvari koje mogu da se tumače kao 'interne,' a to su krađa izbora i represija nad demonstrantima.

Podsetnik da je Belorusija samo geografski u Evropi i da sa EU i Evropskim institucijama poput suda u Strazburu nema nikakve veze.

Beloruska opozicija ima Baltičke države kao saveznike u EU, a Litvanija je postala njihovo de facto sedište. Tako uspevaju da utiču na donošenje odluka u okviru u EU koje se odnose na Belorusiju.

Eto to je neka okvirna ideja kako možemo da se otarasimo SNSa. Bez pritiska spolja ne može.

Od opozicije nemam velika očekivanja. Došao sam do toga da bih bio zadovoljan kada bi makar zaustavili represiju, malo manje krali i nastavili laganim tempom da sprovode reforme neophodne za članstvo u EU.

I to je bolje od ovog što imamo sada.

Vrh