Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

1000011977.jpg

У наредном периоду морате нешто да не изгубите из вида:

Не, није тачно да дротови само раде свој посао, да су као и сав обичан свет, да не би они тукли сопствени народ него су им таква наређења...

То је ба*** искомплексирана која није могла нигде да се ували, које нико није прихватао, које су малтретирали у школи, у кући, у клубу и који нису могли да збаре ништа и онда су решили да се свете и "излече" тако што ће служити багри на власти а против народа.

Част изузецима али то вам је у заиста великој већини случајева баш тако. Менталитет српског политичара али без икаквих социјалних вештина, нити образовања.

Ово што су урадили старцу у станици вам је иначе њихов модус операнди и то се дешава сваки дан али то народ не зна јер медији и све институције се праве да не виде.

И још један детаљ од пре више од десет година:

Први или други протест против београда на води испред зграде Задруге. Ако нас је било 200 укупно. Горе, на почетку Гаврила Принципа кордон мурије који је спречавао и/или легитимисао људе. Срећем другара из средње. Добар, бистар момак али запустио факс, ништа у животу није направио, неки породични проблеми ... Поздрављамо се и причамо срдачно. Ја реко идем на протест а он се насмејао, окреће се ка кордону и каже: ок је он, пуштајте га да прође.
Забезекнуо сам се. Нисам знао шта да му кажем. Видим да му било непријатно.

Наравученије - Жвалави је још почетком 2013е контролисао у потпуности мурију и свуда распоредио своје партијске комесаре. Замислите како је тек данас и чему сваки дан сведочи сваки дрот у овој партијској држави.

Према томе, како они нама тако и ми њима!

Poslednja izmena:
Мурија је увек била ово што је и данас. Увек и скоро свуда, па чак и у мојој омиљеној краљевини Србији.

Знам, навешћете ми неку скандинавску државу и томе слично али не бисте били у праву. Тамо су попустљиви само према мигрантским бандама и силоватељима али је зато репресија над локалним становништвом заправо јача него пре. Можда релативно нама тамо јесте боља ситуација и не баве се заштитом криминалаца као примарном делатношћу као овде али однос према народу који се противи зацртаном курсу власти је свуда апсолутно исти од кад је света и века.

То је социолошка законитост. Средина/друштво је од њих направила непријатеље или отпаднике и онда су уписали Каменицу и постали прави непријатељи друштва.

Poslednja izmena:
Upravo to je problem, što se decenijama ne pomeramo sa mrtve tačke.

I biće tako dokle god neko može da bije ili ubija i ne odgovara za svoje postupke.

Vrh