Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

„Milenijum tim“ je međutim saopštio da su pripremni radovi za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa uključujući i rušenje nekadašnjeg hotela Jugoslavija, u skladu sa svim propisima i građevinskim standardima predviđenim za tu vrstu posla.

Dodali su da je „gradilište obezbeđeno i propisno obeleženo, a izvođenje radova ni na koji način ne ugrožava bezbednost i zdravlje stanovnika Novog Beograda i Zemuna, niti prolaznika“.

„Netačne i zlonamerne tvrdnje o postojanju opasnih materija u građevinskom materijalu objekta čije je uklanjanje u toku, ne samo da ne odgovaraju istini, nego imaju cilj izazivanje panike i nereda što podleže i krivičnoj odgovornosti“, piše u saopštenju.

Kompanija je navela da „ostaje posvećena lokalnoj zajednici, gradeći projekte koji kombinuju inovativnost, odgovorno poslovanje i najviše ekološke standarde“.

---

Nema razloga da ne verujem milenijum timu. 🤡 dok vlast mudro ćuti.

Bitno je da verujemo eko strazi bez ikakvih dokaza, nije kao da nisu imali nekoliko laznih ovjava ovog tipa do sad.

Verujemo Milenijumu. Evo brat od Sinise sto mu je Mali i muz od Milice Lazljivice rade tamo i za taj profill licnosti znamo da ne lazu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Eko Straza iznosi tvrdnje, na njima je da ih dokazu.

Sta sad, sutra ce kazu da je ispod jugoslavije neeskplodirana nuklearna bomba i to mora da je istina jer u Milenijum timu radi brat Malog? Jel uopste mora da se objasnjava koliko je to suludo zakljucivanje?

Zastrasujuce je koliko je jedan deo opozicione javnosti danas spreman da poveruje u bilo sta sto odgovara narativu. Isti deo koji se smeje mozgovima ispranim Pinkom i Informerom.

Poslednja izmena:
Eko Straza iznosi tvrdnje, na njima je da ih dokazu.

Sta sad, sutra ce kazu da je ispod jugoslavije neeskplodirana nuklearna bomba i to mora da je istina jer u Milenijum timu radi brat Malog? Jel uopste mora da se objasnjava koliko je to suludo zakljucivanje?

Zastrasujuce je koliko je jedan deo opozicione javnosti danas spreman da poveruje u bilo sta sto odgovara narativu. Isti deo koji se smeje mozgovima ispranim Pinkom i Informerom.
Sinisa Mali je u ekipi koja laze, krade i ubija. To nije nikakav narativ.
Logicno da mu niko ne veruje.

Strasno je da pametni i situirani ljudi poput tebe, rade za njih.

Ovi sto pisu pohvalno za sns ili ih brane ne shvataju da nama, obicnim Srbima, to zvuci kao kad bi na jevrejskom forumu neko branio ss i Hitlera.
Svaki dan i svaki sekund zivota u Srbiji, mi trpimo zlocine SNS-a.

Da vidite samo, koliko je narocito zena, dobilo psihicke smetnej sada jer se ne osecaju bezbedn zbog radikalskih zlocina.
Razne anksioznosti jer nista nije sigurno.

Utuvite sebi u glavu - podrzavati SNS 2022. je sramota, ako je 2012. mozda i moglo da se razume!
Bilo kooja rec u njihovu korist je prst u oko zrtvama, ubijenim, njihovoj rodbini, umrlim od raka zbog aflatoksina i zagadjenja.
Onima koji ce tek umreti zbog azbesta prilikom rusenja objekata.

Kome ti verujes? Milenijum timu ili nekom drugom?
Verujem dokazima. Uopste nije situacija da eko straza kaze jedno milenijum tim drugo, pa kao da odlucujemo izmedju njih dvoje (iako bi i tu bilo tesko odluciti jer su i iz eko straze lagali otvoreno vise puta do sad).

Situacija je da eko straza tvrdi nesto a da im je dokaz 'MIlienijum tim su lazovi'. Ako je nekome to dovoljno, ja ne vidim razliku izmedju takve osobe i tapsaca na Pinku.

Mislim, zar jednostavno ne može da se uradi analiza čestia u vazduhu oko lokacije i vidi da li ima azbesta ili ne?

Naravno da mi ne pada na pamet da verujem Milenijum timu, ali ako bi se čvrsti dokazi pokazali analizom (koja po kratkom googlovanju nije previše skupa i sigurno neko ima aparaturu), onda bi bilo jakim činjenicama potvrđen navod...

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Može da se utvrdi na milion načina da li ima ili nema azbesta.

Na kraju krajeva neka Milenijum tim tuži svakog ko ih naziva lažovima i neka prilože dokaz sudu da u hotelu nema azbesta.

U suludost cinjenice da ista ekipa koja tvrdi da u zgradi ima azbesta protestuje protiv rusenja hotela tek bolje da ne ulazimo.

Da ima azbesta tek bi moralo da se rusi, cak i kad ne bi bilo nove gradnje tu. Tek su onda price o nekakvoj obnovi i svetlom primeru nekadasnje gradjevinske industrije sulude.

Srecom, publika kojoj se obracaju je odavno iskljucila logicka kola.

U suludost cinjenice da ista ekipa koja tvrdi da u zgradi ima azbesta protestuje protiv rusenja hotela tek bolje da ne ulazimo.

Da ima azbesta tek bi moralo da se rusi, cak i kad ne bi bilo nove gradnje tu. Tek su onda price o nekakvoj obnovi i svetlom primeru nekadasnje gradjevinske industrije sulude.

Srecom, publika kojoj se obracaju je odavno iskljucila logicka kola.

Ne mora da se ruši, već da se renovira i ukloni azbest. Ali, naravno, što bi se cimali kad mogu da prodaju i sruše sve, mnogo je teže renovirati i očuvati nego samo prodati i dati nekome drugome u ruke da radi šta god hoće.

Na taj način će na kraju ako bude azbesta biti kriva firma, a ne država.

Kako su mogli CK da renoviraju i modernizuju, a ne sruše? Siguran sam da je i tamo bilo azbesta, računajući materijale koji su u to vreme korišćeni...

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Azbest nije opasan ako se ne dira. Opasno je seci ga.
Cak ni lomljenje nije stetno jer se tada ne oslobadjaju vlakna.

Pimao sam priliku da vidim rusenje azbestnih kuca u EU. Dosla he spec ekipa koja je demontirala elemente od azbesta i odnela ih. Pazi se da se ne dize prasina i da se slycajno ne seku ti elementi brusilicama.

Pa oni su zrtvovali i sebe za koji evro i slikali se pod nastresnicom.

Taj Sinisa Mali se hvali kako trci dva kruga oko Ade pored koje u nehigijenskom naselju pale sve i svasta i odakle se siri otrovan dim.
Generalno, svi oni gde god da su udisu isti vazduh kao mi i ne pada im na pamet da to rese.

Tako da, da, za evro vise ta ekipa radi sve.

Kao i svaka mafija.

Jel nekom mafijasu nije bolje da utekne sa parama koje je nakrao i zivi srecno na nekom ostrvu do kraja zivota? Ali ne, on ostaje i glava mu je u torbi svaki dan da bi se jos nakrao.

Ne mora da se ruši, već da se renovira i ukloni azbest. Ali, naravno, što bi se cimali kad mogu da prodaju i sruše sve, mnogo je teže renovirati i očuvati nego samo prodati i dati nekome drugome u ruke da radi šta god hoće.

Na taj način će na kraju ako bude azbesta biti kriva firma, a ne država.

Kako su mogli CK da renoviraju i modernizuju, a ne sruše? Siguran sam da je i tamo bilo azbesta, računajući materijale koji su u to vreme korišćeni...
Postoji orocedura i za to.
Aliona je skupa i Milenijum Tim je nece postovati, sudeci prema tradiciji te radikalske firme.

Čak iako se dokaže da ima azbesta u hotelu, institucije ionako ne postoje tako da neće faliti režimskim firmama ni dlaka s glave.

Dosli smo do toga da snsovci rado udisu otrov jer, su snsovci, to je dovoljno objasnjenje za bilo sta.

A i glupi investitor ne zna kako je to moglo da se lepo obnovi nego rusi i gradi ispocetka jer mu se trose pare.

Da se obnovili azbest, za koji chatgpt kaze da ga ima, ne da ne bi bio stetan nego bi jos i bio koristan.

Kome treba logika i smisao, zivimo u Diznilendu a oni su zlikovci iz crtaca.

Dosli smo do toga da snsovci rado udisu otrov jer, su snsovci, to je dovoljno objasnjenje za bilo sta.

A i glupi investitor ne zna kako je to moglo da se lepo obnovi nego rusi i gradi ispocetka jer mu se trose pare.

Da se obnovili azbest, za koji chatgpt kaze da ga ima, ne da ne bi bio stetan nego bi jos i bio koristan.

Kome treba logika i smisao, zivimo u Diznilendu a oni su zlikovci iz crtaca.

pazi, trenutno je situracija za top listu nadrealista
jer imas ove eko straze i indijance, koji se vrlo lako late da se izjave da je nesto kao sranje
a i imas ove protiv koji se kao brane, ciji kredibilitet jako tanak, u neku ruku nepostojeci

i sada vrlo je zaj**** braniti bilo koga, jer realno obe grupe su su u fazonu, sta prvo cuju odma veruju
e sada J***s njih, sada je pitanje kako mi ostali da nadjemo sta je istina

jer, ja vise ne verujem nikome
99% ljudi su retardi

@Defke naravno da su SNSovci radi da udišu otrove ako dobiju lovu za to, realno je većina partije i ekipe oko iste u stanju da bude samo alava, bahata, gladna para i smatra da je lova jedini smisao života, plus im je stručnost stavka koja je najmanje bitna. Da li pored svih topika ovde, propalih projekata, ofušarenih rekonstrukcija bulevara, pristaništa, trga, otpadanja BNV fasada, itd itd, ne vidiš na šta se ljudi pozivaju kad pričaju o potencijalnim problemima ili propustima?

Drugo, baš sam rekao da glupi investitor ne želi da troši pare i zato baš ruši, verujem da je bilo skuplje uraditi obnovu, pogotovo ako tokom rušenja ne sprovodiš procedure.

Takođe, slažem se sa tobom da smo svi ovde rekli da se sačuvala Jugoslavija, azbest bi bio koristan, jer smo svi retardirani kao što misliš.... :rolleyes:

Daj malo se uozbilji i promisli, a i pogledaj oko sebe.

Svako od nas iako smo besni, ostrašćeni, gladni da se nešto uradi bolje, opet gledamo da se ukaže na mane sa dokazima, a ne rekla kazala!

Zato sam i naveo da se testira vazduh tokom rušenja, pa ćemo videti na čemu smo....

Vrh