Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

У знак подршке француској фирми која је вршила надзор над реконструкцијом станице у Новом Саду, фирми из европске уније, тачније, из земље која је од рата у Украјини преузела улогу главног колонизатора Србије одређена лица су на комеморативни скуп/блокаду испред станице истакла заставу европске уније:

У случају Србије коначно дно не постоји, друштво увек пронађе начин да падне ниже.

pazi, trenutno je situracija za top listu nadrealista
jer imas ove eko straze i indijance, koji se vrlo lako late da se izjave da je nesto kao sranje
a i imas ove protiv koji se kao brane, ciji kredibilitet jako tanak, u neku ruku nepostojeci

i sada vrlo je zaj**** braniti bilo koga, jer realno obe grupe su su u fazonu, sta prvo cuju odma veruju
e sada J***s njih, sada je pitanje kako mi ostali da nadjemo sta je istina

jer, ja vise ne verujem nikome
99% ljudi su retardi
Ma mislim ne verujem ni ja nikome al neke price su bas ono, Diznilend nivo.

Svako od nas iako smo besni, ostrašćeni, gladni da se nešto uradi bolje, opet gledamo da se ukaže na mane sa dokazima, a ne rekla kazala!
Da je zaista tako, ne bi ni vodili ovaj razgovor. Ja ovde vidim gomilu ljudi koji su prohvatili jednu potpuno nelogicnu pricu bez ikakvih dokaza.

To zakljucivanje, isfusarili su neku fasadu, znaci udisace azbest ako im se plati, suludo je da moram da objasnjavam koliko je retardirano. A ovde nije to rekao izolovan slucaj, nego se javilo vise ljudi da aminuje.

Бакић: Болесно друштво не може да роди ни здраву власт, ни здраву опозицију

Истовремено, Јово Бакић указује да су грађани лишени права на живот и на слободу, суочени с режимом који је узурпирао власт, и да им је у тим околностима дужност да се побуне.
Како је оценио, проблем је што овде треба да се десе трагедије да би се грађани пробудили, а таква реакцијја је потез очајника.
”Ми смо сви очајници, и када се трагедија деси, очајници устану и кажу ‘хеј, не дозвољавамо’, а онда нас затрпају којечиме и ми опет легнемо на руду до следеће трагедије”, сматра Бакић.
Његово је мишљење да болесно друштво не може да роди ни здраву власт, ни здраву опозицију, али да се ваља борити и удруживати, ”па можда нешто на крају испадне”.
Према његовом мишљењу, сада је важно да себи признамо да смо пропали и да се онда потрудимо да урадимо све што можемо и да некако дођемо на зелену грану.

Radikali su prihvatili da piju aflatoksin s mlekom, to jest zbog njih svi pijemo.
Sto ne bi i udisali azbest.

Ljudi, mi pijemo mleko sa 10 puta vise kancerogenih materija nego stanovnistvo drugih drzava.
To je aminovao glavni bog.
Oni nas truju, oni nas ubijaju zbog profita svojih firmi.
Mi uvozimo kukuruz sa aflatoksinom za dz, pa onda to ide u stocnu hranu.
Tu ekipa zaradjuje.

O cemu imamo dalje da pricamo. A to je samo jedan segment genocida.

Radikali su prihvatili da piju aflatoksin s mlekom, to jest zbog njih svi pijemo.

Ljudi, mi pijemo mleko sa 10 puta vise kancerogenih materija nego stanovnistvo drugih drzava.
Tu ekipa zaradjuje.

I ta prica sa aflatoksinom je dobar primer manipulacije.

EU ima najstroziju gornju granicu ali je veci deo planete ne prati.

Nasa granica je i dalje na istom nivou (edit: zapravo od 2022. duplo niza) kao recimo u US (https://www.lgcstandards.com/ES/en/Resources/Articles/aflatoxins_dairy) a ovde se predstsvlja kao da pijemo cijanid.

Evo i Japanci, Kinezi, Indijci itd svi vrse genocid nad svojim narodom:

Pri tom je nase mleko uglavnom ispod i EU granice, ali dovoljno cesto je prelazi da smo digli granicu da bi sacuvali mlecnu ondustriju.

Poslednja izmena:
Evo i Japanci, Kinezi, Indijci itd svi vrse genocid nad svojim narodom:
I nisu neki svetli primeri odnosa prema svom stanovnistvu.
Nivo aflatoksina je kod nas mozda i visi.

Shvatas li da zakoni, pravila, kontrole i inspekcije rep Srbije vise ne znace nista.
Ovde ne postoji drzava nego samo volja i korist tiranina.

fora nije u mleku nego u aflatoksinu u kukuruzu, koji ide u brasno i druge proizvode, ali i stocnu hranu.
mleko je samo nuspojava

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
I nisu neki svetli primeri odnosa prema svom stanovnistvu.
Nivo aflatoksina je kod nas mozda i visi.
Da da, Jaoan kao nakdugovecnija macija ma svetu, US kao jedina svetska supersila i dve najmnogoljudnije zemlje sveta. Sve genocid do genocida.

Pri tom je kod nas sad duplo niza granica nego kod njih. Pola genocida.
Shvatas li da zakoni, pravila, kontrole i inspekcije rep Srbije vise ne znace nista.
Pa sta su onda dizali granicu uopste, mogli su samo da ostave kad to nista ne znaci.

fora nije u mleku
Kako sad nije fora u mleku za nije Knezevic pio otrov pred kamerama jer je naprednjak koji ce sve uraditi za pare?

Tu ekipa zaradjuje.

Хајде да не претерујемо

1731861349776.png

Eko Straza iznosi tvrdnje, na njima je da ih dokazu.

Sta sad, sutra ce kazu da je ispod jugoslavije neeskplodirana nuklearna bomba i to mora da je istina jer u Milenijum timu radi brat Malog? Jel uopste mora da se objasnjava koliko je to suludo zakljucivanje?

Zastrasujuce je koliko je jedan deo opozicione javnosti danas spreman da poveruje u bilo sta sto odgovara narativu. Isti deo koji se smeje mozgovima ispranim Pinkom i Informerom.
Problem su razorene institucije kojima vise niko ne veruje. Eko straza je iznela vrlo ozbiljnu optuzbu. Da institucije rade svoj posao, pozvale bi ih na odgovornost i da pruze dokaze. Ako se ispostavi da je sve laz, krivicna odgovornost za izazivanje panike. Ako se ispostavi da je istina, krivicna odgovornost SNS neimara (Milenijum tima) za izazivanje opste opasnosti i narusavanje zdravlja naroda.
Ovako, mi imamo suludu situaciju u Srbiji gde se non stop iznose katastroficne tvrdnje koje niko ne proverava i ne postoji nikakva odgovornost za izrecenu rec ili izvrseno delo.

Једна од троје пацијената тешко повређених услед обрушавања надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду преминула је данас у 15 часова у Клиничком центру Војводине, рекла је за Тањуг в.д. директора Клиничког центра Војводине др Весна Туркулов.

Vratiti smrtu kaznu
И ја видео малопре. Пуштају контра-вест овој о 15. жртви. Овага нема ни по Орвелу, но по Хакслију.

Воде нас најгори монструми који не презају ни од чега а медији их прате у стопу. У питању су хиљаде људи који не заслужују да проведу више ни један дан на слободи до краја живота.

Питам се, да ли је ово последица онако слабог и јадног протеста у Бг-у?

Ако је "народ" у Београду реаговао у мери као да је повод нека стандардна аферица а не људски животи што ни он не би спиновао, манипулисао и лагао, такође рутински?

У знак подршке француској фирми која је вршила надзор над реконструкцијом станице у Новом Саду, фирми из европске уније, тачније, из земље која је од рата у Украјини преузела улогу главног колонизатора Србије одређена лица су на комеморативни скуп/блокаду испред станице истакла заставу европске уније:

У случају Србије коначно дно не постоји, друштво увек пронађе начин да падне ниже.
Ово је кордисана удбашка акција да испровоцирају бесне људе. Учинило ми се да је ово једна од Виденовићевих њушки која се појављује редовно да поткопава било који протест. Уђем на твитер и добијем потврду да су ти брабоњци:
Screenshot_20241118_012801_X.jpg

И ја видео малопре. Пуштају контра-вест овој о 15. жртви. Овага нема ни по Орвелу, но по Хакслију.

Воде нас најгори монструми који не презају ни од чега а медији их прате у стопу. У питању су хиљаде људи који не заслужују да проведу више ни један дан на слободи до краја живота.
Ali moni mozda misle ili cak mozda znaju da ove metode sa kontrainformacijama pale u Srbiji.
Ja verujem da pale.
Gradjani spremno brane vlast u svakoj prilici. Pitajte ih o zagdjenju i ponovice reci sa RTS-a.
Pitajte ih o korpciji i branice Nepomenika.

Na zalost, vecini u Srbiji ti monstrumi ne smetaju.
Dive im se kako su "se snasli".

Ostati ili otici iz ovog provizorijuma? Biti patriota ili uklopiti se u drugoj drzavi, pitanje je.
Ili spaliti celu zemlju, pa graditi novu na zdravim temeljima... kao Feniks kad se digne oz pepela. Davno je nekad Rim spaljen zbog Nerona.
Mnogo pitanja, bas da glava zaboli.
Ja aplicirao na lutriji za zelenu kartu Usa neki dan. Plus svakodnevno gledam kako srediti radnu dozvolu i vizu u uredjenim drzavama. Ko moze da trpi ovo balkansko blato (svinjac) neka ostane.

Sistem je zakazao i sistem ce opet zakazati dok je ovih feudalista.

Не знам брт. Сутра је можда ww3 a цели запад једна од страна у сукобу. Сама чињеница да то није трип неког оца Тадеја или тако нешто већ реална могућност нам говори да не живимо баш у најсрећнијем времену.

Ја бих заправо гађао неку од земаља у Индокини у развоју. Њих као да маше тренутни вектори сукоба и имаш огромну светину (и природу) као неку врсту штита, а опет не превише бројну и културолошки страну као у Индији нпр.

Ostati ili otici iz ovog provizorijuma? Biti patriota ili uklopiti se u drugoj drzavi, pitanje je.
Ili spaliti celu zemlju, pa graditi novu na zdravim temeljima... kao Feniks kad se digne oz pepela. Davno je nekad Rim spaljen zbog Nerona.
Mnogo pitanja, bas da glava zaboli.
Ja aplicirao na lutriji za zelenu kartu Usa neki dan. Plus svakodnevno gledam kako srediti radnu dozvolu i vizu u uredjenim drzavama. Ko moze da trpi ovo balkansko blato (svinjac) neka ostane.

Sistem je zakazao i sistem ce opet zakazati dok je ovih feudalista.
Idi, ne okreci se, moj iskreni savet. Ja nisam zazalio ni sekunde. Ocigledno ti smeta sve ovo, ali si u manjini. Ja sam se doskora mnogo nervirao, ali sam prestao kad su poceli da me podje*******avaju SNSovci. Shvatio sam da je vecini ok i da hoce ovo, a i ko sam ja da im pricam bilo sta.

Vrh