Đukanović jeste konsiljere Canetu Žabcu, ali je i najmudriji spram Balkanskih lidera.Ne mozes CG u isti kos s nama, Makedonijom i BiH da stavis
Mnogo je bolja situacija od kako su se otarasili Mila
Dolazim u sredu, pokusacu da ni ne citam sta se pise. Sreda i to je to.Зелено леви либтарди организују протест?! Пиши пропало
Погачар и остали организатори протеста у Новом Саду су већ дигли фрку око овога тј како им београдска "опозиција" отима протест.
Решићемо...
Ovo ti je primer da nije samo SNS problem već i Zapad pošto su to njihovi mediji. Dokle god Vučić sluša i ispunjava zadatke gledaće da ga zadrže. Ako Vučić okrene leđa Zapadu e onda mislim da će se lepo videti čemu će služiti ti mediji..N1, Nova, SPN... ekipa je zavrsila za sva vremena kod mene, nije kao da pre nisam imao isto misljenje, ali sam se jednom smilovao. Sad su definitivno i bez sumnje otkrili pravo lice za vreme protesta u Novom Sadu
Slazem se za Jesica, veliko postovanje. Nadam se da u buducnosti dobije Novi Sad.Ebeš opoziciju koju narod treba da vodi i savetuje. Valjda oni to treba da rade. Na svakim protestima se skrivaju jer ih narod ne voli. Vučiću to ide u prilog. Ješić se više pokazao za dva dana nego Lutovac za 10 godina. Narod voli grubijane, neustrašive, britkog jezika. Zameram opoziciji što SNS zovu strankom, a ne mafijaškom organizacijom. To je nastup koji moraju imati na RTS-u. Samo oštro, bez obzira na opomene voditelja. To je ono što nama treba. Manite me mlakonja koji pričaju o pravnoj državi ili se žale na zlog Vučića. Nama je potreban srpski Tramp, optimista, oštar na rečima, blizak prostom narodu i pre svega snažna ličnost.
Ćutao je previše sirov, kao da je izašao iz kafane. Više se svađa, nego što pokazuje superiornost.Slazem se za Jesica, veliko postovanje. Nadam se da u buducnosti dobije Novi Sad.
Cuta ume nekad da bude takav. I najbolji je govornik u tom bloku, dobro je izdriblao seselja onomad, a npr. Lazovic je uzasan u debatama. Dobrica i ostale ne vredi ni komentarisati
Bosko Obradovic je isto bio dobar u tim situacijama
Znam, zato sam glasao za Savu prošli put. Čim provalim da je neko kuče vlasti, za njega više ne glasam. Tako da ne glasam za SSP, zelene i Nestora.Predloženo da se protest u Beogradu održi u sredu u radno vreme i da građani odu s posla
Na sastanku opozicije koji je održan u sredu popodne dogovoreno je da će protest zbog tragedije u Novom Sadu biti održan u sredu 13. novembra, ukoliko vlast danas ne ispuni zahteve građana. U skladu s tim, još nije dogovoreno vreme u koje će protest biti održan, a kako saznaje Nova, razmatrala...nova.rs
Сад и званично, зелено-леви фронт је издајничка организација под контролом немачких зелених нациста а у служби вучићевог режима.
Ово је надреално. Ако им ова саботажа прође без реакције народа, онда се заиста немамо чему надати. Ја ћу свакако потражити Добрицу и Лазовића у среду да мало попричамо.
Jok, oni su za Vucica stalno, bile srpske zastave ili ne.N1 je CNN za sirotinju. U principu, oni su za Vučića, ako vide da je opozicija pro-srpski orijentisana. Čim vide masu sa srpskim zastavama, oni se zgroze. To su desničari, rusofili, opasnost po zapad... Valjda treba da se vijore zastave SAD-a i EU. Gde su ljudi u Srbiji zastranili da se stide svojih obeležja? Likovi sa takvom retorikom misle da pobede u četničkoj Srbiji??? Nema trika.
Iskreno, začuđen sam da CNN brigada dobija toliko glasova na izborima. CNN retorika više ne može da pobedi ni u kolevci, Americi.