Inače, ja ne bih (toliko) zamerao ljudima koji su 2012. glasali da se promeni garnitura, da znam da su onda isto tako 4 ili koliko već godina kasnije (Srbija godišnje ima više izbora nego godišnjih doba) glasali opet za promenu garniture i osveženje.
Ali znam da ima puno ljudi u Srbiji koje 2012. nije mrzelo da odu do birališta da kazne Tadića, Dinkića, Đelića, Cvetkovića... a mrzelo ih je 2014, 16, 18, 20... da odu i opet glasaju za promenu i osveženje, odnosno da glasaju protiv SNSa. E to već zameram. Ako je neko bio vredan i voljan da 2012. veruje da je potrebna promena i pranje političke scene, onda to treba da uradi opet par godina kasnije. A najlakše je da svi sedimo kod kuće i kukamo "jbt kako je sve s..nje, svi su isti, sve nas kontroliše svetska vlada, sve je uzalud!" Ima na ovom forumu par takvih izgubljenih slučajeva - od defetista, preko cinika, pa sve do relativizera - pa treba svako da ih dobro pogleda i zapita se da li želi tako da provede ostatak života. Ako je već sve što je potrebno za promenu da se mrdne do birališta i glasa protiv. A kad bi dovoljan broj ljudi glasao protiv, pao bi i SNS ili bi se sveo na 50% i onda bi se trudili da budu što bolja vlast i dodvore se narodu. A ovako sa 80% mogu da nam rade šta hoće. A onda to vide isti slabići među Srbima pa kažu "pa da, eto, vidite šta nam rade i kako nas drže... znači sve je uzalud". I onda to SNS pročita.I onda opet u krug i u krug, jedno hrani drugo.