Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Уживо

Slušajući govornike, ako sam dobro razumeo, plan je bio da trojica gradsih odbornika predaju zahteve i daju rok od 48 sati, nakon kojih bi, ako se zahtevi ne ispune, bio veliki protest u Beogradu. Videli smo da su momci sa palicama potpuno razbili taj plan.

Bendere ja sam mislio da si tamo i da si poveo @Cotra da ti cuva ledja dok akcijas :)
Nije mi dobro ceo dan. A što se ovog drugog tiče, mislim da MC, ovaj Cotra i ja u ovome nismo na istoj strani.

Inače smanjite to podyebavanje, Vučić i njegovi gledaju ove naše pi...rije i podele i slade se. Makar budite bolji od naprednjaka i njihovih "nisam za Vučića, ali..." pudlica i kerova.

Slušajući govornike, ako sam dobro razumeo, plan je bio da trojica gradsih odbornika predaju zahteve i daju rok od 48 sati, nakon kojih bi, ako se zahtevi ne ispune, bio veliki protest u Beogradu. Videli smo da su momci sa palicama potpuno razbili taj plan.
Taj plan i taj rok bi imao uspeh kao i svaki drugi do sad

Не можеш тако да резонујеш.

Ако су организатори сами кренули да руинирају фасаде логично је да ће бити и тинејџера који ће да ломе. Заправо, следећи "логику" елите ово минимално насиље вечерас заправо јесте организовало језгро протеста и ја то заправо поздрављам.

Нека им уруче сутра, ништа се не мења. Немојте да расипате енергију и падате у дефетизам кад је протест превазишао сва очекивања. Небитно је шта ће системски медији са целог политичког спектра да пишу, небитно је шта прича убица са патетичним наступом уцвељеног јагњета.

Никада оволика енергија није била изван бг-а.

Sto su razbili?

Koliko je moja generacija bila srećna sa liderima stundentskih demonstracija od kojih je dosta stvari kretalo. Ovi klinci sve neki jeftino prodati... propali studenti probisvetovi i pizde. Za ove je Čeda ...Čegevara lično.

Poslednja izmena:
Koliko je moja generacija bila srećna sa liderima stundentskih demonstracija od kojih je dosta stvari kretalo. Ovi klinci sve neki jeftino prodati... propali studenti probisvetovi i pizde. Za ove je Čeda ...Čegevara lično.
Јбг сад факултет кошта. Чеда блејао по улици о трошку буџета.

Ovi klinci sve neki propali studenti probisvetovi i pizde. Za ove je Čeda ...Čegevara lično.

Pa rađeno je na tome 10 godina a Čeda nija pomogao da se to tako ne desi, naprotiv.

To su ta dualna obrazovanja i 'super su nam klinci' da parafraziram onog sto ga kritikujemo ovde danima.

Što tupaviji, to su bolji. Može lakše da se manipuliše.

Dve glavne parole već 30 godina

Vučiću/Slobo pederu.
Idite na Ko-so-vo.

Nema plana. Jedino hrabri najveća masa ljudi ikada u NS sa početka skupa. Treba vršiti konstantan pritisak, biti inovativan na svim nivoima, al kamenice i polomljena stakla bez bagera da se unutra uleti. To je već viđeno kod skupštine grada kad su pokrali BG izbore i nikom ništa. Više efekta ima blokada pruge. Na to su pizdili i morali da prekinu. Ovde praktično policija pruža pasivan otpor a mi smo nasilnici.

P.S. i dodao bih da ne mislim tu na par momaka koji vode proteste, onaj jedan sto je u BG prozivao pandure po imenu. Oni su svetli primer, da ima angažovane omladine koja razmišlja i aktivno deluje. Nih ne smatram u tu gomilu šupljoglavaca.

Biće uhapšen neki nebitan lik, a organizovani batinaši na slobodi. NS je leglo kriminala u Srbiji, BG je mala beba za ovo zlo.

Da, da, sigurno je baba nastradalog sa bejzbol palicom nasrnula na fasadu gradske kuće. Evo, izašla govna da hapse ljude koji se mirno vraćaju kući, a nije im palo na pamet da hapse one koji su razbijali stakla i palicama lomili. Sto puta viđen scenario. Što pizde nisu izašle da hapse dok je još trg bio pun...

Da, da, sigurno je baba nastradalog sa bejzbol palicom nasrnula na fasadu gradske kuće. Evo, izašla govna da hapse ljude koji se mirno vraćaju kući, a nije im palo na pamet da hapse one koji su razbijali stakla i palicama lomili. Sto puta viđen scenario. Što pizde nisu izašle da hapse dok je još trg bio pun...
Kriminalci u plavom. Policija je saučesnik u ovom tamnom vilajetu.

Ne uradi se ništa - ne valja
Bude miran protest - ne valja
Protest se radikalizuje - ne valja

😆

Vučić sve ovo gleda i čita i sladi se. I sad će da iskoristi ovo da upije bes naroda i mase, da zamori svoje protivnike i da istroši tu energiju i ne dozvoli joj da naraste i usmeri se negde. I za par meseci biće sve opet po starom. Kao posle Ribnikara.

Pa možda za jedno 20 godina, posle 40 novih masakra i pogibija, možda se Srbi ujedine i jednom urade nešto zajedno.

A zasto narod nije imao iste ciljeve kao likovi sa bejzbol palicama? Onda ne bi bilo problema. A delovalo je kao da imaju.

Onda su se ubacili govornici, N1...

Eno ga, daje izjavu ispred neke zgrade. N1 pokušao da ga snimi. Zaustavili ih i odbili ujedinjene i složne SNS Srbende.

Vrh