Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

ovde se lepo kaze da nova prati oblik stare zgrade. Na novu se misli na novu kod perona koja jeste nova i ima slika u tekstu.

a ovde da je stara rekonstruisana (čitaj našminkana samo)

Nemojte da vlast skuplja poene na "opozicija je neinformisana i neobrazovana da čita i razume" iako retko ko čita tekst već samo naslov što je problem u današnje vreme.
Rekonstruisana - oni su je rekonstruisali tako da se srusi.

Nije rekonstruisana - oni su rekonstruisali objekat i generalno ga odrzavaju, a to nisu videli pa se srusila.

U svakom slucaju su krivi i isti je k.

Vlast nema vise na kome da skuplja poene, ta govna su se odredila sta god da se desi.

@Beki
Mislim da nema potrebe za etiketiranjem nekoga ko priča onako kako ne želimo da čujemo (tu mislim na Defketa). Krivi su svakako. Da je metalna konstrukcija bila dobro pričvršćena za krov po mom mišljenju odvalilo bi pola krova, ovako deluje da je samo bilo postavljeno sa nekim šrafovima da stoji bez noseće funkcije

4C2QlZQ.jpeg

A prilikom renoviranja i dodavanja težine nije ispitana statika nadstrešnice i nije uzeto sve u obzir. Propust kako god okreneš. Ne mogu se hvatati ni za šta sem svoje krivice.

@Cotra
Takodje treba i manje gordosti.

@Defke ili bez svaljene odgovornosti na nekoga... krenule su već priče o lošem projektu, kako niko ne reče da je loš od '64te na ovamo? Nego baš danas zaključujemo da je loš...

I još ako kažu u osnovi nepopravljiv sa skrivenim manama kako se ponaša beton pod ovim ili onim uslovima i eto ti prikrivanja ili svaljivanja odgovornosti... Neće oni to sprovesti kako treba ako ne bude enormnog pritiska javnosti...

Verovatno neki virus, ne verujem da svesno momak to reklamira.
Пре ће бити да је налог компромитован. Неко је приступио његовој лозинки и хаковао га. Нема другог објашњења за то. Нова вест! Јавио се Мирослав Паровић поводом ове катастрофе која нас је задесила.

Pravnik, novinar, publicista.. i bivsi policajac. Zasto ovakvi diletanti vode Gradjevinu? Ko je njemu dao taj resor? Zasto Ministar nije gradjevinski inzenjer po struci?
Eto zato.. ministri se biraju po podobnosti a ne po kvalitetima (struka, znanje, kompetence). Stalno se rotiraju posle svakih izbora. Zato je Srbija usrana zemlja. Provizorijum.
I da da ostaku doci ce opet stranacki pion. Sistem ne valja!
Screenshot_20241101-182938_Chrome.jpg

Pravnik, novinar, publicista.. i bivsi policajac. Zasto ovakvi diletanti vode Gradjevinu? Ko je njemu dao taj resor? Zasto Ministar nije gradjevinski inzenjer po struci?
Eto zato.. ministri se biraju po podobnosti a ne po kvalitetima. Stalno se rotiraju posle svakih izbora. Zato je Srbija usrana zemlja. Provizorijum.
Vesic je vest u korupciji. Majstor.
Ta vrlina ga kvalifikuje za sve radikalske poslove.

4PneDGO.png

Iako deluje veće nego što jeste, bukvalno ne znam zašto nije moglo bar dva noseća stuba na ćoškovima, zlu ne trebalo, uzimajući u obzir starost i rekonstrukciju. Vidimo da metalna konstrukcija nije držala ništa, dok se verovatno mislilo da drži.

Videcete kako ce vesto da spinuju.
Bice insunuacija "ovo nam se sad desava", kao da je spoljna sila kriva za to.
"A u Ukrajini ginu"....
"Putin je ovo isto imao... a ja"

Bice njegovo tuzno lice, po koja suza....
Dovoljno za glasace zedne njegovih reci.

On ce dati broj mrtvih i reci ce da samo On sme da kaze broj mrtvih.
Reci ce da ce odgovorni da odgovaraju, mozda ce cak i da pokrenu neki postupak.
I vec sutra bice mozda i najava atentata na njega i njegovu porodicu.
I sve ce se izgubiti u medijskom sumu....

Eto zato.. ministri se biraju po podobnosti a ne po kvalitetima (struka, znanje, kompetence). Stalno se rotiraju posle svakih izbora. Zato je Srbija usrana zemlja. Provizorijum.
I da da ostaku doci ce opet stranacki pion. Sistem ne valja!
Pogledajte prilog 218121
Ministar treba prvenstveno da bude dobar menadzer, ne mora biti usko strucno lice. Mislim da da je manji problem kod Vesića sposobnost, veći je integritet i moral.

4PneDGO.png

Iako deluje veće nego što jeste, bukvalno ne znam zašto nije moglo bar dva noseća stuba na ćoškovima, zlu ne trebalo, uzimajući u obzir starost i rekonstrukciju. Vidimo da metalna konstrukcija nije držala ništa, dok se verovatno mislilo da drži.
Pa zar se ne vidi da je nadstresnica vezana za krov metaknim sipkama?
Ovakve nadstresnice sam cesto vidjao u Nemackoj, vezane sajlama za zid.
Nesto ovako, samo mnogo vece.
Verovatno su tokom "rekonstrukcije" unistili te veze ili ih preopteretili.

1730483128616.jpeg

Власт: Не политизујте трагедију, не сипајте со на рану. Исто власт: Бивши су криви!
Pogledajte prilog 218123
Ово је јадно.
Ovo je sasvim dovoljno da umiri stoku i skrene njihovo nezadovoljstvo na drugu stranu.
Jer vecina ne zeli da On bude kriv.
Oni nisu nikakve budale, izuzetno su organizovani i sinhronizovani, Gradjani veruju njihovom autoritetu. Gradjani veruju cak i u slobodne izbore u Srbiji.

Vučić stigao u Novi Sad​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Novi Sad, gde se urušila nadstrešnica železničke stanice koja nije bila obuhvaćena rekonstrukcijom.

Vučić je najavio da će se obratiti nacije večeras u 20 časova.​

Oglasili se iz Infrastruktura železnice Srbije​

"Nadstrešnica koja je pala na ulasku u stanicu Novi Sad nije bila predmet rekonstrukcije u okviru radova na obnovi stanične zgrade kao deo projekta izgradnje brze pruge Novi Sad - Subotica," navodi se u saopštenju.

Poslednja izmena:
Ministar treba prvenstveno da bude dobar menadzer, ne mora biti usko strucno lice. Mislim da da je manji problem kod Vesića sposobnost, veći je integritet i moral.
Covek je upropastio Zvezdu.
Medju upropastiteljima i izdajicama Demokratske stranke. Izdao Borisa i Zorana.
Sad i Srbe upropascava.

Jako dobar menadzer? Nastavi da ga branis. I njega, i Tomu Monu, i Dubravku... ne mogu da pohvatam na kojim sve temama ucestvujes

Mozda je uhapsio Dragana Jocica dok je obijao trafiku. 😅Odradio ceo menadzment, stavljanje lisica, pakovanje uhapsenog u stojadina, pratnja do stanice, pisanje izvestaja i popis ukradene robe?

Pa zar se ne vidi da je nadstresnica vezana za krov metaknim sipkama?
Ovakve nadstresnice sam cesto vidjao u Nemackoj, vezane sajlama za zid.
Nesto ovako, samo mnogo vece.
Verovatno su tokom "rekonstrukcije" unistili te veze ili ih preopteretili.

Pogledajte prilog 218124

Bukvalno sam o tome pričao. Šta je i da li je držalo i kako... Ne sme se prepustiti slučaju "to se tako radi", "to je iz titovog vremena, svemoćno"... Treba se naći pravo pitanje koje vlast neće moći da spinuje i izbegne odgovor.

Covek je upropastio Zvezdu.
Medju upropastiteljima i izdajicama Demokratske stranke. Izdao Borisa i Zorana.
Sad i Srbe upropascava.

Jako dobar menadzer? Nastavi da ga branis. I njega, i Tomu Monu, i Dubravku... ne mogu da pohvatam na kojim sve temama ucestvujes
Ne vidim gde si u ovome video njegovu odbranu. Aj bar ti ne budi teletabis ko ovi gore.

Čega je tačno Vesić dobar menadžer voleo bih da znam

Koji su to Vesićevi menadžerski uspesi
On je jos Djindjicu bio covek za zavrsavanje poslova i dogovora koje niko ne moze, pa onda nastavio to u svakoj narednoj ekipi. Jbg, i to je neki talenat koji se na takvim pozicijama trazi.

Ne znaci da je dobra osoba ili da je njegov krajnji rezultat pozitivan za drustvo.

Hajde da onda uprostimo stvari. Koji su to njegovi plusevi i minusevi? Mozemo da razradimo u dve kolone.

Ja se secam da sam za njega i njegovu zenu (imala nezalsuzeno platu 5000e mesecno) pre vise od 10 godina vodio hajku (gde god da sam mogao) da budu najureni iz Zvezde. Covek samo lepo prica i ima dobru zvaku... ali dela, nula!!!! Nesposobnjakovic bio i ostao

Takvog sam ga zapamtio onda, a posle ovog u ns mi je skocio pritisak

Власт: Не политизујте трагедију, не сипајте со на рану. Исто власт: Бивши су криви!
Pogledajte prilog 218123
Ово је јадно.
Rekao sam da će upotrebiti i taj spin. Da je DS na vlasti, oni ne bi stanicu ni rekonstruisali. Imate 5-6 spinova koje će vrteti. Očekujem rast rejtinga SNS-a.

Весић је менаџер/министар који је отворио јавни објекат (по његовим данашњим речима непотпуно реконструисани) чија неадакеватна реконструкција и провера стања конструкције су убили 13-16 људи.

Према томе, Горан Весић је сопственом изјавом практично признао кривичну одговорност. Посредно, крив је и деспот који стоји иза свих ових шема, пропаганде, постављених чиновника и јавних пројеката који су до сада однели збирно 22-25 живота грађана Србије.

Ne vidim gde si u ovome video njegovu odbranu. Aj bar ti ne budi teletabis ko ovi gore.

On je jos Djindjicu bio covek za zavrsavanje poslova i dogovora koje niko ne moze, pa onda nastavio to u svakoj narednoj ekipi. Jbg, i to je neki talenat koji se na takvim pozicijama trazi.

Ne znaci da je dobra osoba ili da je njegov krajnji rezultat pozitivan za drustvo.

Ta majmunčina od ministra samo treba da podnese ostavku i ništa da ne izgovara dalje.

Ja nisam stručan iz ove oblasti al ceo objekat je predmet rekonstrukcije pa i deo koji se ne rekonstruiše je predmet nekog projekta u kome je odlučeno da se zbog stabilnosti i kvalitete taj deo ne dira. Ogroman propust.

Dakle nije predmet radova, al mora biti predmet novog projekta o rekonstrukciji. A ne da se odbaci kao da to nije vitalni deo gradevine koju rekonstruišu...

Ovde su spinovi toliko bez osnova. Ali narod će popiti priču koju žele da kreiraju i zaboraviće se kao i na sve.

Vrh