Вероватно зато што су добили велике паре за тај посао, или су потплатили неког да овај проблем игнорише. Мене ужасава помисао шта би се десило у Београду да лупи неки јачи земљотрес. Мислим да би пола града било срушено, а само оно изграђено из времена социјализма би преживело јер се то градило квалитетно и озбиљно.Ma kapiram da smo korumpirani, ali da razbijaju noseće zidove zgrade, opet bi čovek očekivao da postoji neka granica te korupcije i da nisu spremni da dovode u opasnost stanare.
Opet, i ti moroni što razbijaju noseći zid, ne znam kako im nije frka da ne naprave neko sra.nje. Ja bih odbio da radim takav posao, ali valjda bu**** uvek ima da se nađe za pare.
@Sodarac: Хеј! Немој да им дајеш идеје!Ovde je čak dobro sto ih inspekcija nije jos posavetovala kako da sruše taj zid i da se izvuku...
Nije mi jasno zasto radnice prema njemu nemaju toleranciju kad je i on ocigledno isti kao i ta zena.Apropo ranije priče, danas sa klincem jedemo u pekari i neka žena poče da viče, tu nekih 50tak godina, o politici, o omaložavanju muslimana, o ženama... vidi se da nije baš čista, sama sa sobom se raspravlja. Nailazi neki stariji čovek da kupi nešto i okrene se prema njoj i reče ako može malo da se utiša, da pekara nije mesto za to. Kad ga napade "Vi ste gospodine seksista, zašto mrzite žene..."Tu skočiše i radnice, reko da malo utišaju gospodju medjutim i one napadoše čoveka "zašto dirate naše mušterije, napadate je što je slabija žena..." ja počeo da se smejem one me onako pogledaše. Čovek se okrenu i ode.
Хм... Можда. Не бих то ни приметио да ниси написао.Poruka ti je postavljena u 11:11 tako da ima nesto u tome definitivno.
Em je dobra riba bejb![]()
Možda je i to deo "crne strane medalje", što očekujemo da se problemi rešavaju sa postojećim sistemom i postojećim institucijama... umesto da se sistem i institucije prilagođavaju novim izazovima i uočenim problemima.Чему посебно тело? Треба да МУП, тужилаштво, судови и центри за социјални рад раде свој посао.
Ко је направио прво насеље на тлу Београда? Професор тврди да су Келти, а деца да је Вучић. Толико нам се урезао у друштво да није нормално.
Ах, да. То све објашњава. Чувена слика бесполног љигавца.
Ма клинци тролују.Ко је направио прво насеље на тлу Београда? Професор тврди да су Келти, а деца да је Вучић. Толико нам се урезао у друштво да није нормално.