Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.241
Multikulturalizam opet prop'o.
Зато што су сви потплаћени, подмићени и раде како им се прохте. Код нас је чувена политика "завади, па владај." Погледај шта раде дивљи инвеститори. Отимају паркове, зеленила и јавне површине да граде картонске грдосије са пушкарницама. Све раде и граде без дозволе, а инспекција ћути. Ми више нисмо држава, већ племенска заједница. Не знам докле ће ово да траје, али се ово отело контроли.Meni je nerealno da inspekcija ne reaguje na ovo. Baš ne mogu da razumem. Ovo je jako ozbiljna stvar, i čudi me da nema nekog daljeg postupanja komunalaca prema zakupcima. Trebalo bi da postoji procedura oko ovih stvari koja bi ubrzala reakciju.
Зато што су сви потплаћени, подмићени и раде како им се прохте. Код нас је чувена политика "завади, па владај." Погледај шта раде дивљи инвеститори. Отимају паркове, зеленила и јавне површине да граде картонске грдосије са пушкарницама. Све раде и граде без дозволе, а инспекција ћути. Ми више нисмо држава, већ племенска заједница. Не знам докле ће ово да траје, али се ово отело контроли.
Вероватно зато што су добили велике паре за тај посао, или су потплатили неког да овај проблем игнорише. Мене ужасава помисао шта би се десило у Београду да лупи неки јачи земљотрес. Мислим да би пола града било срушено, а само оно изграђено из времена социјализма би преживело јер се то градило квалитетно и озбиљно.Ma kapiram da smo korumpirani, ali da razbijaju noseće zidove zgrade, opet bi čovek očekivao da postoji neka granica te korupcije i da nisu spremni da dovode u opasnost stanare.
Opet, i ti moroni što razbijaju noseći zid, ne znam kako im nije frka da ne naprave neko sra.nje. Ja bih odbio da radim takav posao, ali valjda bu**** uvek ima da se nađe za pare.
@Sodarac: Хеј! Немој да им дајеш идеје!Ovde je čak dobro sto ih inspekcija nije jos posavetovala kako da sruše taj zid i da se izvuku...
Nije mi jasno zasto radnice prema njemu nemaju toleranciju kad je i on ocigledno isti kao i ta zena.Apropo ranije priče, danas sa klincem jedemo u pekari i neka žena poče da viče, tu nekih 50tak godina, o politici, o omaložavanju muslimana, o ženama... vidi se da nije baš čista, sama sa sobom se raspravlja. Nailazi neki stariji čovek da kupi nešto i okrene se prema njoj i reče ako može malo da se utiša, da pekara nije mesto za to. Kad ga napade "Vi ste gospodine seksista, zašto mrzite žene..." Tu skočiše i radnice, reko da malo utišaju gospodju medjutim i one napadoše čoveka "zašto dirate naše mušterije, napadate je što je slabija žena..." ja počeo da se smejem one me onako pogledaše. Čovek se okrenu i ode.
Хм... Можда. Не бих то ни приметио да ниси написао.Poruka ti je postavljena u 11:11 tako da ima nesto u tome definitivno.
Em je dobra riba bejb
Možda je i to deo "crne strane medalje", što očekujemo da se problemi rešavaju sa postojećim sistemom i postojećim institucijama... umesto da se sistem i institucije prilagođavaju novim izazovima i uočenim problemima.Чему посебно тело? Треба да МУП, тужилаштво, судови и центри за социјални рад раде свој посао.
Ко је направио прво насеље на тлу Београда? Професор тврди да су Келти, а деца да је Вучић. Толико нам се урезао у друштво да није нормално.