Ne da nije u najgoroj situaciji već je u odličnoj.Najgore kad se muskarac uda kod zene u stan. A pritom zena zeli da komanduje a malo zaradjuje. Kao moj surak moler. Dnevnica 80-100e, da nema njega umrla bi od gladi cela porodica. A zena ogromna zvocara, malo mu fali da isporuci dobre batine. Zato i bezi od kuce, nema ga svaki dan po ceo dan.
Ах, има смисла.
Шта је ово мајко Божја, осми путник? Иначе ово је испало из Next сока од поморанџе.
Pogledajte prilog 198286
Mi smo delom i narod (svidelo se to nekome ili ne) koji se skupio da pruzi podrsku matorom krmku od direkora u lučanima kada ga je tužila porodica čiji je sin izgoreo u fabrici zbog odsustva bilo kakve predostroznosti a sto je odgovornost tog direktora,Сад ако нисмо колективно народ за црну страну медаље, овај човек мора убедљиво да победи на градским изборима.
da stvar bude jos crnja, ta ista porodica se isto tako ponasala kad je pre toga umro neki drugi radnikMi smo delom i narod (svidelo se to nekome ili ne) koji se skupio da pruzi podrsku matorom krmku od direkora u lučanima kada ga je tužila porodica čiji je sin izgoreo u fabrici zbog odsustva bilo kakve predostroznosti a sto je odgovornost tog direktora,
ti okupljeni su tapšali tom matorom smradu (koji je inace tamo bio direktor ceo zivot pa i sa preko 70godina) na ocigled unesrećene porodice...
Dakle jasno ti je da će ovaj čovek jedva cenzus da pređe
Ako je tačna, ta informacija se savršeno uklapa u celokupnu slikuda stvar bude jos crnja, ta ista porodica se isto tako ponasala kad je pre toga umro neki drugi radnik
Neće on dobiti ništa, ali će dobiti Nestorović koji priča potpune besmislice koje pročita na internetu. Koga briga za liste čekanja.Сад ако нисмо колективно народ за црну страну медаље, овај човек мора убедљиво да победи на градским изборима.
Ево ко је ударио печат и потписао за уручење отказа. Ко би други него СНС-ов полтрон. Не могу да верујем, значи боље да људи умиру него да не гласају за СНС. У реду, порука је јасно схваћена. Нико није мастан колач, па ни овај смрдљиви декан. Доћи ће и она на ред, кад-тад.
Ни мени није јасно, али ми је много сумњиво што од доласка ове србомрзачке странке на власт 2013 године, напрасно је почело блаћење његовог имена којекавим површним тврдњама да је туђе радове потписивао као своје. Кад код неко спомене његово име, увек се нађу неки који га оптужују за почињени плагијат. Пре тога, уопште се није причало о томе. Нешто ми ту смрди.Nije mi jasno samo kako ugovor o radu na odredjeno vreme u trajanju od 5 godina.
Преузето са српске Редит заједнице јер је ово озбиљно.
Желим све да вас упутим, па и у нади да ће неки медији видети ову објаву, у грубо кршење закона и безбедности које се дешава на адреси Цвијићева 18 (Палилула) у Београду. Агонија почиње средином фебруара, када они који су закупили локал у приземљу зграде, крећу са његовим реновирањем. Приликом комплетног реновирања локала почели су са рушењем НОСЕЋЕГ ЗИДА зграде. Станари су се побунили, али безуспешно. Случај је пријављен комуналној полицији, и 21. фебруара пријављен је грађевинској инспекцији која и даље није изашла на терен.
После тога смо сваки пут успевали да зауставимо даље рушење. Комунална полиција је други пут када је изашла наложила да се радови ХИТНО ОБУСТАВЕ. Закупци су то занемарили и мало по мало, сукцесивно, наставили да руше зид. Сваки следећи пут када смо звали комуналну полицију, углавном су на терен стизали после два сата, а за то време би радници отишли и закључали локал.
Због агресивности и претња од стране Руских држављана који су закупили локал, једном смо чак били принуђени да позовемо праву полицију. Док ово пишем, чујем буку хилтија који руши носећи зид, а док се појави неко да обустави радове, они ће поново да побегну. Напомињем да су, пре отприлике 15 година, претходни закупци локала исто покушали и да је грађевинска инспекција наложила тада ХИТНУ ОБУСТАВУ РАДОВА И ВРАЋАЊЕ ЗИДА У ПРВОБИТНО СТАЊЕ због битне статичке улоге коју има у згради. Данас, нас нема ко да заштити и осећамо се угрожено.
Молим вас све, да нам помогнете да наш вапај неко чује, и да подигнете ову објаву. Јако смо уплашени за своју безбедност и осећамо се беспомоћно.
Pogledajte prilog 198449
Све горе од горег. Буквално смо се претворили у Дивљи Запад. Ускоро ћемо морати оружјем да се бранимо јер од милиције нема вајде и користи.
Standardna operativna procedura tzv. Belemuda.Сваки следећи пут када смо звали комуналну полицију, углавном су на терен стизали после два сата, а за то време би радници отишли и закључали локал.
Braća naša divna.Због агресивности и претња од стране Руских држављана који су закупили локал
Nisi dovoljno informisan..Meni je nerealno da inspekcija ne reaguje na ovo. Baš ne mogu da razumem. Ovo je jako ozbiljna stvar, i čudi me da nema nekog daljeg postupanja komunalaca prema zakupcima. Trebalo bi da postoji procedura oko ovih stvari koja bi ubrzala reakciju.