Gde ti radi zena, jel na nbg?Pa eto, laže, pošto je plata dr spec. tolika koiko sam ti napisao (žena mi je pedijatar).
Gde ti radi zena, jel na nbg?Pa eto, laže, pošto je plata dr spec. tolika koiko sam ti napisao (žena mi je pedijatar).
Ali on nije doktor niti ima neku školu, bio je medicinski brat valjda pa se prekvalifikovao ili šta već ali medicinski fakultet nema (ima srednju samo). Manje je mesto gde fali svega pa ko zna kako su ga prekvalifikovali, očekujem i da će neki pica majstor biti doktor.Pa eto, laže, pošto je plata dr spec. tolika koiko sam ti napisao (žena mi je pedijatar).
Ima sad jedna norveška filozofska knjiga u prodaji, "Filozofija laži", gde se na mnogo strana opisuje zašto to nije dobro.
A ima i ono narodno: "Ko laže taj i krade, ko krade..."
Dakle, i od lažova treba bežati...
Šešelj, Vučić, Dačić... su bili najbolji studenti, kakvi sad loši đaci?A i u radikalskom brlogu je samo nasilje opsteprihvacena i potpuno normalna stvar, vladaju i bogate se najgori od najgorih - osveta losih đaka jbg...
Cekam da sns akademija otvori katedru i za medicinu - dr nick riviera iz simosonovih ce biti hipokrat za one sto ce u tom slucaju sluzbovati po manjim mestima (ako vec nije tako)...Ali on nije doktor niti ima neku školu, bio je medicinski brat valjda pa se prekvalifikovao ili šta već ali medicinski fakultet nema (ima srednju samo). Manje je mesto gde fali svega pa ko zna kako su ga prekvalifikovali, očekujem i da će neki pica majstor biti doktor.
Skupljaju potpise za 1000 din dnevnicu, i to je najgore što nam se dešava? Mnogo veću štetu društvu prave ti popisivači nego Nestorović i Dr Miroljub?Pa da evo kod mene u bivsem razredu sve lekari i inzenjeri postali jurišnici sns,
a ne cekaj - oni su otisli preko a ponavljaci i oni sa popravnih sad skupljaju potpise u ovo vreme i idu od vrata do vrata... hmmm
Da nije popisivaca ne bi bilo ni ovih...jbg to ti je kao kula od karata, kada bi svi ti jurišnici tj dno piramide jednostavno okrenuli leđa - sve bi se urušiloSkupljaju potpise za 1000 din dnevnicu, i to je najgore što nam se dešava? Mnogo veću štetu društvu prave ti popisivači nego Nestorović i Dr Miroljub?
Oni za koje su loši đaci prvo glasali 90tih,Kako sad ispade da imamo 3 miliona loših đaka, zar nije naš školski sistem najbolji na svetu, naši stručnjaci su najcenjeniji na svetu? Ko je napravio takav školski sistem, isto loši đaci?
Da, gomilu. Ne postoji ženska osoba za koju neće reći salvu uvreda i stereotipa, bilo da je poznaju ili ne poznaju, da su je videli ili ne. Ne znam zašto je to bitno, ali kad si pitao, da odgovorim.Da li si upoznao današnjeg muškarca koji mrzi žene zato što su žene?
Pa svejedno, i u manjem mestu ima više. Lekar u domu zdravlja, bez specijalizacije, lupam svršeni stomatolog koji je tek primljen za stalno izađe na 115k, specijalista nekih 200e više. Medicinska sestra sa nešto dužim stažom (bez više škole) preskoči tih 80k.On kaže da ima 80k platu, a to je mesto gde se hvališ većom platom, a ne manjom.
Onda imaš veoma loše društvo. Činjenica je da ima žena koje nisu cvećke ali da ih neko mrzi zato što su žene to je već ozbiljan problem. Ja eto ne znam nijednog. Čak i ovaj što bije devojku ne mrzi žene samo eto malo voli da popije da bude glavni. Neostvareni muškarci obično ne vole žene koje ne mogu da imaju pa otuda uvrede ali mržnja zbog pola je drugi nivo. Da li si probao da ih odvratiš od takvih mišljenja, da li si probao da pomogneš?Da, gomilu. Ne postoji ženska osoba za koju neće reći salvu uvreda i stereotipa, bilo da je poznaju ili ne poznaju, da su je videli ili ne. Ne znam zašto je to bitno, ali kad si pitao, da odgovorim.
Nije ni novo ni nepoznato ni izolovano. Jednostavno muškarac je jači pol i bolesni nezadovoljni ljudi to iskorišćavaju. Kada ne mogu drugoga onda ću prebiti ženu ili dete. Ali kao što se već pisalo ne dodje to njima većinom u 30-40god već se na početku zna ko je kakav. Eto ti znaš te ljude. Zašto bi ijedna žena onda bila sa njima kada se zna kakvi su? To znači da ona koja ga prhvati kao takvog svesna je posledica koje mogu iz toga da izadju. Kada bi se manje ti ljudi razmnožavali manje bi i problema bilo jer oni uče i decu kako se treba ophoditi prema ženama.И ја знам више женомрзаца. То није никакав непознат, нити изолован српски феномен. Мислим, чим има старогрчко име (мизогинија)...
A ko je doveo te u poziciju tj položaj?Krivi smo ali nisu krivi loši djaci, a ni dno piramide već glava ribe i obrazovani na položaju. Nemoj da generalizuješ i da se služiš njihovim načinom prebacivanja krivice.