Ovaj čovek samo kad bi ofarbao bradu (to se danas radi brzopotezno i jednostavno, tako da izgleda savršeno prirodno) i skinuo tu sedu kosu sa strane i nazad na nulu, možda stavio neki kačket bi izgledao 10 godina mlađi.
Možda malo radiotalasno te bore oko očiju i podvaljak da ispegla.. Ne mora botoks, ni hijaluron... Ništa radikalno... Ali kada bi još u nazolabijalne ubacio 2-3 kubika hijalurona izgledao bi kao da ima 33 ponovo. Još da smrša nekih 5 kg ihaj...
Neverovatno koliko potencijala za jedan dobar make over... Uz budžet od 3000 dolara, za 6 meseci, napravio bih frajera od njega
Prosto mi fale te emsije sad od jeseni... Pre i posle...

Kod Srba potencijala za pre i posle od zuba do ugradnje nove kose koliko hoćeš
Prvo poispadalo od nehigijene ili loše genetike, a drugo od nerviranja i loše genetike
A neverovatno smo lep narod što mladi momci pokazuju svakim korakom, al fali održavanje. U auto bi 10 nekih stvari ugradili i nabudžili i platili sve ono redovno što treba (osiguranje, tehnički, ova obavezna oprema, ona obavezna oprema...) a u telo najširi domet je teretana, mada i tu stariji kaskaju... A trebalo bi i faca koliko toliko da prati telo...
Mislim ja nemam para za mejk overe... Gledam da se ne stresiram i da duže odspavam

ali da imam bogami, svašta bih radio

al ne bih preterao... Mada sa 60+ bih i preterao... Bolje da izgledaš kao Džon Travolta ako si već deda, nego da si samo deda
Al Madona se uništila... A sve do neke 2013/14. je radila sve kako treba i zašto je sad napravila ovo... Baš je lepo starila, uz negu, disciplinu, vežbanje i malo "plastike" naravno. Sa albumom MDNA, to je pre nekih 10tak godina je bila i dalje sexy... A oko 2000 godine, sa 41, 42 god je bila više sexy nego 80tih.