Зато су ми коментари типа "не могу више ову земљу" бљутави.
Ajde malo manje snisohodljivosti. Upravo se vratio sa admora (avionom i sa detetom 3god). Ipak bih pre izabrao automobil (za te bliže destinacije). Ručni prtljag odredjene dimenzije i težine se ne plaća, koferi se plaćaju. Ako su čarter letovi onda se koferi ne plaćaju do 20kg. I ne, ne može svašta u kofer, postoje ograničenja u vidu bočica, tečnosti, hrane... Na stranu to, jako teško je ići sa malom decom avionom. Prvo 2-3 sata moraš ranije pre leta da dodješ (moj je bio u 6:30, u povratku 05:30) pa onda let, pa onda opet dok prodješ njihove provere i terminale, pa dok te prevezu do hotela... I sve to sa detetom koje ne zna šta će od dosade i tebi što od umora ne vidiš na oči. Meni je žao ljudi što idu avionom grčka i ta bliža mora. Smorovi koji se zakucaju i čvare na jednoj plaži ceo odmor, a uz to većinu odmora provedu pored bazena.Ja kad sam isao bilo je besplatno do 30 kg, preko toga se placa, ne secam se da je bilo nekih ogranicenja.
Da sam toliko empatičan kao ti rekao bih da mi je žao ljudi koji idu sa decom na more.Ajde malo manje snisohodljivosti. Upravo se vratio sa admora (avionom i sa detetom 3god). Ipak bih pre izabrao automobil (za te bliže destinacije). Ručni prtljag odredjene dimenzije i težine se ne plaća, koferi se plaćaju. Ako su čarter letovi onda se koferi ne plaćaju do 20kg. I ne, ne može svašta u kofer, postoje ograničenja u vidu bočica, tečnosti, hrane... Na stranu to, jako teško je ići sa malom decom avionom. Prvo 2-3 sata moraš ranije pre leta da dodješ (moj je bio u 6:30, u povratku 05:30) pa onda let, pa onda opet dok prodješ njihove provere i terminale, pa dok te prevezu do hotela... I sve to sa detetom koje ne zna šta će od dosade i tebi što od umora ne vidiš na oči. Meni je žao ljudi što idu avionom grčka i ta bliža mora. Smorovi koji se zakucaju i čvare na jednoj plaži ceo odmor, a uz to većinu odmora provedu pored bazena.
Od kako sam u braku, bio sam jednom, kao poslovni put... zato sam i napisao ovo malopre.Ima i toga, ti onda idi bez dece, a i žene.
Znas li ti koliko puta sam cuo od random očeva koje sam upoznao na moru rečenicu: ne znam šta mi bi da uplatim 14 dana. Nevezano da li su dosli autom ili avionom.Zato sam i Ja napisao to. A kad deca malo porastu, što se mene tiče mogu sa mamom na odmor bez mene Ili ono čuveno "mi na more idemo zbog dece..." Zato mene jedna plaža smara, uhvati me nervoza posle 2-3 dana. Srećom bio u Egiptu pa išli na one eksurzije gubili vreme.. Al kad vidim ljude koji se ne pomeraju od bazena ne znam što su dolazili uopšte, bar bazene imamo svuda.