Sa poslednjim postom mogu da se složim.
A oko femicida problem nemam jer je jasno da smo fizički jači i da to ne bi trebalo da zloupotrebljavamo i da ih time držimo u šaci.
Ali oko toga da su one biološki dragocenije u odnosu na suprotan pol... To je isto kao da si rekao da su arijevci dragoceniji od Roma, jer im je prirodna selekcija dala više recesivnih gena koji su jelte ređi, jelte dragoceniji.
A ti mali, crni, zdepasti sa velikim nosem si bezvredan. Mislim ne ti, nego bilo ko.
Šta mu fali, što kaže jedna punk pesma
nizak kurat voli gurat
visok plećat voli mećat
Ne dirajte mi momke. Svi su dobri
šalim se
Moguće je (a i sam si nešto napisao o tome) da obojica ne umemo da odvojimo emocije u ovoj priči i budemo savršeno objektivni jer ti imaš sestru, voliš žene, ja nemam sestru, volim muškarce i osećaj mi nije isti kao tebi..
Ono, nežne su i ja se trudim da budem džentlmen a ne grubijan, ali granicu sam postavio, bez ikakvih manipulacija i na ravnopravnim osnovama sa njima, a zato ih i ja nikad ne bih udario...
Setio sam se i onoga kao kad bacaš bisere pred svinje i eto ja sam svinja i prosto vas ne razumem, a nisi prvi koji je ovde tako govorio o ženama zaslepljeno, kao da si u sekti nekoj, omađijanog mozga... Tako vas ja doživljavam...
Meni nekad deluje da vi heteromuškarci nekako ne volite sebe? Vrednuješ li ti nešto na sebi, estetski? Recimo kad pogledaš u sopstvenu šaku i prste jel kažeš opa bato vidi ti kako je ovo fino... ili njah, ništa...
E meni se čini da je kod vas njah ništa da ništa ne osećate ni prema sebi a ne samo prema drugim muškarcima... Čini mi se tako, ne kažem da je istina jer ne mogu tačno da znam...
U jednoj rečenici, nemam ništa protiv suprotnog pola, al ne treba im davati značaj na štetu muškog pola.
Znaš kad bih mogao da je dovučem da uđemo da istražujemo napuštenu zgradu?
Samo dok sam bio tinejdžer... i danas možda neku lezbo... mi večito ostajemo avanturisti i dečaci kao Petar Pan!, a rekao sam već koža je boljeg kvaliteta, masnoće se teže gomilaju, a polni organ sve sem zakržljao!
Iz svega navedenog jasno je kog je pola bolje biti kod vrste zvane čovek.
Šalim se malo, oba pola imaju svoje prednosti i mane i treba da se poštujemo i volimo