Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Samo deo opozicije je predložio prelaznu Vladu.

Kako da znam koja polovina je Vučićeva? Ako nijedna polovina ne izlazi sa dokazima o onim drugima, zaključak je da su obe strane kontrolisane.

Jel ovaj zaključak stoji?

Једино са чиме ово може да се упореди јесте север Мексика где је народ таоц мексичких картела.

Паралела има безброј. Од паравојних фомрација преко основне привредне делатности узурпатора власти.

Једино са чиме ово може да се упореди јесте север Мексика где је народ таоц мексичких картела.

Паралела има безброј. Од паравојних фомрација преко основне привредне делатности узурпатора власти.
u nasem slucaju postoji i apsolutna strana podrska bandi

Лозница: Две мушке особе насрнуле и вербално напале Златка Кокановића

Poslednja izmena:

Zanima me zasto u Meksiku ljudi ne mogu da se izbave od kartela?
Da li zato sto karteli dobro zaradjuju od svoje trgovine?

mislim da gresis, dosta ljudi je aktivno.

ono sto ja mislim da ce da se desi kada prodje vucic, da ce svi da se vrate u svoju normalu, u smislu sada nema nesto vece od mene da i dalje budem svestan/prisutan
Nece. Stasava cela generacija politicki i drustveno osvescenih ljudi. Priroda protesta se izmenila od "samo da ovaj ode" do "zelimo jake institucije i vladavinu prava". Trebalo nam je 25 godina da predjemo taj put, ali smo ga presli. 50 godina potkazivanja, odricanja i zabranjivanja duhovnosti, nepravde, ubijanja intelektualizma i individualizma, sirenja lazi i zivljenja istih lazi, nepotizma i drugog zla je moralo doci na naplatu. Naplaceno nam je u vremenu. Prociscenje uma zahteva da se izmeni par generacija. Konacno su dosle nove generacije, neopterecene ratovima, komunizmom i ekstremnom sirotinjom. One se ne zadovoljavaju sa manje. Gotovo je, nema nazad. To nije ukapirao <>, ali ni mnogi stariji, pa cak i relativno stariji, koji i dalje igraju mau mau dok studenti igraju remi.

Moj strah je vezan za dubinu i korenitost promene koja nas ceka. Previse ljudi upire prstom u Vucica, a premalo u jake, stabilne strukture koje su postojale pre njega i prete da postoje i posle njega. Nama je potrebna surova reforma policije i obavestajne sluzbe. Oni ce pasti kad tad, ali nije isto da li ce to biti za par meseci, ili cemo proci kroz jos 2-3 iteracije dok nas biju i kradu policijski mafijasi.

sada svi u masi, pa ih vodi talas
kada izadju u grupe i budu individue, vratice se sve ono isto sto nas vuce godinama
a to je da smo mi realno primitivan narod i bice potrebne decenije da napredujemo, koliko god da nam je srce na pravom mestu

ono sto je meni do jaja, je sto kada se desi ne dao bog neko sledece sranje, opet mozemo da se skupimo i vrsimo pritisak jace i bolje

Kad vidite ovaj uradak na vugli, znate da je reč o pravom verniku, podtipa napredni.

1000018155.png

mozda najbolja anliza o zvucnim topovima, sa osvrtom na Beograd

Hvala, odlično si ovo našao. Ako ti ne možeš, okačiću i na temu Izbori.

Inače šta mi je odmah zapalo za oko:

The above video contains sound consistent with the noise produced by a Vortex Ring Gun or Vortex Cannon.

"Hrana za jaganjce koja je iz Srbije izvezena u Bugarsku, ima 25 puta više aflatoksina od dozvoljenog, objavljeno je na RASFF, portalu EU, za oglašavanje nebezbedne hrane."

mi smo dno sveta, kancer Evrope.
Ako nist, treba zbog sebe da nam pomognu da sklonimo Hulju.
Gde je ona žena što jede kancer i uznemirava se jer joj protesti narušavaju rutinu života dok se vozi GSP-om?

sada svi u masi, pa ih vodi talas
kada izadju u grupe i budu individue, vratice se sve ono isto sto nas vuce godinama
a to je da smo mi realno primitivan narod i bice potrebne decenije da napredujemo, koliko god da nam je srce na pravom mestu

ono sto je meni do jaja, je sto kada se desi ne dao bog neko sledece sranje, opet mozemo da se skupimo i vrsimo pritisak jace i bolje
Mi smo u masi i vodi nas talas.
Oni SU talas i efekti tog iskustva ce trajati dozivotno.
Danas je protok informacija takav da su svi u svemu u svakom trenutku.
Neminovno otreznjenje i umanjenje intenziteta vidim kao nesto normalno, jer stvarno bi bilo zlo da smo svi 24h dnevno u ovom paklu, borbi, kao sto smo sada.

Јел укидају санкције, да увеземо опет тролејбусе зделано в БССР?

Sad sam pročitao da nisu isplatili plate ni tetkicama. Pa to je pakao. Pa te žene bukvalno preživljavaju od svoje male plate.

je*******ote. Ovo me sad baš šokiralo.

P.S. i dalje postoji šansa da nije tačno, ali sumnjam.

Vrh