EU podržava sve Hulje u regionu, dokle god nisu u EU.
Ako je neko mislio da naše zdravstvo nije politički kompromitovano.
Postoji vrlo dobar razlog zašto su se sve normalne države odvojile i ogradile od nas.
Ni Makedonci više neće slati pacijente kod nas, makar lečenje plaćali duplo u drugim državama.
u nasem slucaju postoji i apsolutna strana podrska bandiЈедино са чиме ово може да се упореди јесте север Мексика где је народ таоц мексичких картела.
Паралела има безброј. Од паравојних фомрација преко основне привредне делатности узурпатора власти.
Zanima me zasto u Meksiku ljudi ne mogu da se izbave od kartela?Једино са чиме ово може да се упореди јесте север Мексика где је народ таоц мексичких картела.
Паралела има безброј. Од паравојних фомрација преко основне привредне делатности узурпатора власти.
Nece. Stasava cela generacija politicki i drustveno osvescenih ljudi. Priroda protesta se izmenila od "samo da ovaj ode" do "zelimo jake institucije i vladavinu prava". Trebalo nam je 25 godina da predjemo taj put, ali smo ga presli. 50 godina potkazivanja, odricanja i zabranjivanja duhovnosti, nepravde, ubijanja intelektualizma i individualizma, sirenja lazi i zivljenja istih lazi, nepotizma i drugog zla je moralo doci na naplatu. Naplaceno nam je u vremenu. Prociscenje uma zahteva da se izmeni par generacija. Konacno su dosle nove generacije, neopterecene ratovima, komunizmom i ekstremnom sirotinjom. One se ne zadovoljavaju sa manje. Gotovo je, nema nazad. To nije ukapirao <>, ali ni mnogi stariji, pa cak i relativno stariji, koji i dalje igraju mau mau dok studenti igraju remi.mislim da gresis, dosta ljudi je aktivno.
ono sto ja mislim da ce da se desi kada prodje vucic, da ce svi da se vrate u svoju normalu, u smislu sada nema nesto vece od mene da i dalje budem svestan/prisutan
Hvala, odlično si ovo našao. Ako ti ne možeš, okačiću i na temu Izbori.mozda najbolja anliza o zvucnim topovima, sa osvrtom na Beograd
![]()
"Hrana za jaganjce koja je iz Srbije izvezena u Bugarsku, ima 25 puta više aflatoksina od dozvoljenog, objavljeno je na RASFF, portalu EU, za oglašavanje nebezbedne hrane."
okaciHvala, odlično si ovo našao. Ako ti ne možeš, okačiću i na temu Izbori.
Inače šta mi je odmah zapalo za oko:
The above video contains sound consistent with the noise produced by a Vortex Ring Gun or Vortex Cannon.
Gde je ona žena što jede kancer i uznemirava se jer joj protesti narušavaju rutinu života dok se vozi GSP-om?"Hrana za jaganjce koja je iz Srbije izvezena u Bugarsku, ima 25 puta više aflatoksina od dozvoljenog, objavljeno je na RASFF, portalu EU, za oglašavanje nebezbedne hrane."
mi smo dno sveta, kancer Evrope.
Ako nist, treba zbog sebe da nam pomognu da sklonimo Hulju.
Mi smo u masi i vodi nas talas.sada svi u masi, pa ih vodi talas
kada izadju u grupe i budu individue, vratice se sve ono isto sto nas vuce godinama
a to je da smo mi realno primitivan narod i bice potrebne decenije da napredujemo, koliko god da nam je srce na pravom mestu
ono sto je meni do jaja, je sto kada se desi ne dao bog neko sledece sranje, opet mozemo da se skupimo i vrsimo pritisak jace i bolje