Što se tiče priče o "zvučnom topu":
Eto Drecun je rekao da je bilo malo trčkaranja, a ne, vi se obazirete na zakone fizike, na psihologiju mase, vetar, kišu, tišinu, potencijalne izvore, kinetiku, bavite se proračunima itd. To sve ne treba!
To što se sve ovo spremalo
patološki slojevito, što su se ljudi sluđivali ne samo danima, već nedeljama pred 15, što su svesno gurani na ivicu psih.izdržljivosti, što su opskurne njuške dovođene u pp, što je sve najavljivano ne samo za datum već i za sat kad će se nešto dogoditi, što su se prema ljudima odnosili kao prema...ne postoji drugi način da slikovitije prikažem od navođenja sledećeg: da li ste ikada videli kako se npr.pit-bulovi ili petlovi spremaju za borbu, ne puštaju se odmah, nego se prvo razdražuju u više navrata...tako su se oni spremali da stvore određenu atmosferu uoči i na sam 15. kao neki eksperiment da izvedu na ljudima, deluje kao čin osvete kada to najmanje očekuju u fazonu:"E sad ću da im vratim, sad ću da uživam kad vidim kako plaše i beže kao miševi kad su se usudili meni da se usprotive, sad ću ja da se smejem i likujem. Eto im!"
Neće ni to biti dovoljno: tu je policija koja te ljude koji mirno protestuju neće da brani/zaštiti, UC/zdrav.ustanove koje neće hteti blagovremeno i adekvatno da leče ali hoće da im po med.dok.napišu slovo P, tu su svi na vlasti da ih optužuju da su umislili, tužilaštvo da im preti, žrtve se proglašavaju za nasilnike i ludake, ubeđuju da se ta sredstva koja su mogla da im izazovu tegobe ne nalaze u posedu bilo kog zvaničnog organa u R.Srbiji, da to što je snimljeno i dokumentovano ne postoji, režimski mediji će se ismejavati njihovim tegobama negirajući postojanje istih dok ih agencije popisuju dobivši njehovu med.dokumentaciju samo zato što su se usudili da se jave lekaru što bi trebalo da im je po ustavu zagarantovano ...e sve to je ...kakav ybn horor!
Ne mogu da tvrdim šta jeste bilo ali ne mogu da ne verujem tolikim ljudima, izveštajima oštećenih bubnih opni, poremećaja pejsmejkera, objektivnim tegobama koje nisu mogle nastati psihosomatski. Verujem i svima vama koji niste ništa osetili jer ste bili na bezbednom mestu, udaljeni, u sporednim ulicama. Ali ne mogu da verujem da se sada razjedinjujete u međusobnoj veri ili neveri ukoliko stojite na istoj strani!
Prvo pročitajte šta je napisao, pa onda ospite paljbu zbog tv na kojoj vodi kviz: