Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Шта год да се догодило, институције неће утврдити ништа истинито док их не ослободимо из чврстог жвалавог стиска. Оно што треба да буде наш циљ у овом тренутку је да не дозволимо ширење приче на непотребне стране већ да свима стално инсистирамо на томе да је неко из државе покушао да изазове стампедо међу људима на апсолутно мирном протесту док су одавали пошту преминулима. Ништа ме даље од тога не интересује док год постоји и једна тиква у овом побрканом народу којој ово претходно није јасно или не жели да прихвати.

sve smo prvi radili!
hahah šalu na stranu, al bukvalno smo svima otkrili rupu na saksiji ovim.
genesis teško da će u budućnosti imati bilo kakvog drugog kupca osim belorusije, s.koreje i recimo afričkih zemalja koje će ovaj brilijantni acin izum dočekati raširenih ruku.
Тешко, побројане прве две државе су под санкцијама САД. Али зато имамо примера да је Грчка већ користила ове системе у борби са мигрантима, могуће да ће и САД исто радити према Мексику. ЕУ ће се правити мутава ал се неће устезати од експлицитно насилнијих метода обрачуна са масама као и до сада (пендрек, коњица, пси, водени топови, сузавац).

genesis teško da će u budućnosti imati bilo kakvog drugog kupca osim belorusije, s.koreje i recimo afričkih zemalja koje će ovaj brilijantni acin izum dočekati raširenih ruku.
Vec ga koriste Grcka, Francuska, Poljska i druge evropske drzave. Samo je tamo iole uredjeno u kojim uslovima sme da se koristi.
Nisam siguran ali mislim da bi kod njih koriscenje na mirnim demonstrantima bilo apsolutno nelegalno.

Клип од пола сата истраживања, вреди погледати
Pogledao celo, ne znam zašto.
Lik je klasičan jutjuber, apsolutno nema pojma o čemu priča, nego gugla vesti i pita veštaku inteligenciju.
Radi analizu audio snimka sa društvenih mreža. Zvuk sa tih snimaka se može upotrebiti kod veštačenja samo kao vremenski okvir sleda događaja. Dakle redosled događaja.
Čak je i vremensko trajanje nepouzdano, zbog tehnike interneta.

Kod nas je jasno upotrebljen u cilju izazivanja stampeda, tragicnih posledica i subsekventnog proglasenja vanrednog stanja.
Dovoljno za godine i godine robije.

Ђорђе Вукадиновић: Власт у видљивом и опипљивом паду, опозициони гласачи траже уједињење. Вучић у суботу желео инцидент, да би демонстрације представио као „рушилачке“ и добио повод за полицијску интервенцију

Nama vlada ludak i ubica.
Ogroman procenat stanovnistva, verovatno 1/3 je nenormalan, ali i to je napredak u odnosu na pre protesta.

Владимир Обрадовић: Режим спрема насиље, репресију и упад полиције на факултете како би се прекинула њихова блокада

Ukoliko studenti ne budu dobili jasnu podrsku ostalog dela stanovnistva, koja ide dalje od setnjica, koja ukljucuje ozbiljan generalni strajk i bojkot radikalskih firmi (TC Galerija i slicno) , protesti ce se sigurno zavrsiti neuspehom.

Poslednja izmena:
Probudio se i razmiljam o ovome. Neko je vec spomenuo pre nekoliko dana ovde ali veoma je moguce da se Hoolya odao podsvesno........ nije on pametan ni vickast koliko misli da jeste ni koliko njegovi sledbenici misle
Od :43

Da je neko bio teze povredjen ili nastradalih mislim da bi portesti u nedelju odgovorne resili francuskom metodom.

Na svu srecu nema teze povredjenih, mada ima povredjenih. Hvala studentima i svima u organizaciji sto su bili apsolutno fantasticni.

Vec sam negde pisao.

Na prenosu na N1 tokom tisine, a neposredno pred stampedo cuje se zvuk putnickog aviona koji leti nad Beogradom i to prilicno glasno. Ne znam da li se i na ovom snimku kod Londona umesao i zvuk tog aviona.

Ko ima mogucnost da vrati prenos neka pogleda, mislim da je oko 19:08
Kakve veze ima avion (koga btw nije bilo, dokazano) u 19:08 sa stampedom u 19:11
Ljudi posle tri minuta shvatili da je proleteo avion pa krenuli da beže?

Rece mni taksista jutros da je video da se u P. parku gradi Novi Cacilend (nasim parama).
Ne znam da li je istina.

ne znam za vas ali ja se osećam prepumpano. previše je jednostavno svega u poslednje vreme. sve novine pišu o jednoj stvari, televizije izveštavaju, društvene mreže objavljuju. preveliki je pritisak i fokus na jednoj stvari. pretvorili smo se u zombije koji već počinju da tumaraju na putu ka cilju. negativna spirala počinje da me ubija

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
ne znam za vas ali ja se osećam prepumpano. previše je jednostavno svega u poslednje vreme. sve novine pišu o jednoj stvari, televizije izveštavaju, društvene mreže objavljuju. preveliki je pritisak i fokus na jednoj stvari. pretvorili smo se u zombije koji već počinju da tumaraju na putu ka cilju. negativna spirala počinje da me ubija
Da su okolnosti normalne, verovatno bih ti rekao da odmoriš od vesti. Ali mislim da je to teško kada živiš u državi u kojoj može nadstrešnica da se obruši na ljude ili da neko upotrebi zvučno oružje protiv mirnih demonstranata.

Život u Srbiji je mnogo stresniji nego u uređenim državama jer se već 35 godina suočavamo sa stvarima koje uopšte nisu normalne.

Rece mni taksista jutros da je video da se u P. parku gradi Novi Cacilend (nasim parama).
Ne znam da li je istina.
Nisi video klip juce? Napravili su nove mnogo vece satore i dosli su ljudi koji sebe nazivaju lojalistima

Da su okolnosti normalne, verovatno bih ti rekao da odmoriš od vesti. Ali mislim da je to teško kada živiš u državi u kojoj može nadstrešnica da se obruši na ljude ili da neko upotrebi zvučno oružje protiv mirnih demonstranata.

Život u Srbiji je mnogo stresniji nego u uređenim državama jer se već 35 godina suočavamo sa stvarima koje uopšte nisu normalne.
Jedan dan u Serbiji je kao godina u uredjenoj zemlji, bez zezanja

Иначе, доста људи коментарише како су мислили да смо уништени као народ, а да им је ова ситуација показала да смо и даље већински добри и солидарни, а мени је само показала колико већинску Србију заболе шта се догађа око њих, макар биле овакве бизарности и монструозности у покушају, а нормална и добродушна Србија је и даље мањинска само је ових пар месеци активна па делује да је бројнија него што јесте.

Иначе, доста људи коментарише како су мислили да смо уништени као народ, а да им је ова ситуација показала да смо и даље већински добри и солидарни, а мени је само показала колико већинску Србију заболе шта се догађа око њих, макар биле овакве бизарности и монструозности у покушају, а нормална и добродушна Србија је и даље мањинска само је ових пар месеци активна па делује да је бројнија него што јесте.
Sta bi vise, objasni mi?

Vrh