Тешко, побројане прве две државе су под санкцијама САД. Али зато имамо примера да је Грчка већ користила ове системе у борби са мигрантима, могуће да ће и САД исто радити према Мексику. ЕУ ће се правити мутава ал се неће устезати од експлицитно насилнијих метода обрачуна са масама као и до сада (пендрек, коњица, пси, водени топови, сузавац).sve smo prvi radili!
hahah šalu na stranu, al bukvalno smo svima otkrili rupu na saksiji ovim.
genesis teško da će u budućnosti imati bilo kakvog drugog kupca osim belorusije, s.koreje i recimo afričkih zemalja koje će ovaj brilijantni acin izum dočekati raširenih ruku.
Vec ga koriste Grcka, Francuska, Poljska i druge evropske drzave. Samo je tamo iole uredjeno u kojim uslovima sme da se koristi.genesis teško da će u budućnosti imati bilo kakvog drugog kupca osim belorusije, s.koreje i recimo afričkih zemalja koje će ovaj brilijantni acin izum dočekati raširenih ruku.
Pogledao celo, ne znam zašto.Клип од пола сата истраживања, вреди погледати
Kakve veze ima avion (koga btw nije bilo, dokazano) u 19:08 sa stampedom u 19:11Vec sam negde pisao.
Na prenosu na N1 tokom tisine, a neposredno pred stampedo cuje se zvuk putnickog aviona koji leti nad Beogradom i to prilicno glasno. Ne znam da li se i na ovom snimku kod Londona umesao i zvuk tog aviona.
Ko ima mogucnost da vrati prenos neka pogleda, mislim da je oko 19:08
Odkud ja to znam.Kakve veze ima avion (koga btw nije bilo, dokazano) u 19:08 sa stampedom u 19:11
Ljudi posle tri minuta shvatili da je proleteo avion pa krenuli da beže?
Nije našim parama već parama prosvetara kojima nije isplaćena plata. Tako da bez brige, uživaj u svojoj taxi zoni komfora.Rece mni taksista jutros da je video da se u P. parku gradi Novi Cacilend (nasim parama).
Ne znam da li je istina.
Sve su to pare iz naseg poreza.Nije našim parama već parama prosvetara kojima nije isplaćena plata. Tako da bez brige, uživaj u svojoj taxi zoni komfora.
Vidim da ne znaš. Pitaj prosvetare da ti objasne.Sve su to pare iz naseg poreza.
Sto se tice taksija, ne znam sta je tu zona komfora.
Ja sam dao veliki prilog za plate prosvetara.Vidim da ne znaš. Pitaj prosvetare da ti objasne.
Da su okolnosti normalne, verovatno bih ti rekao da odmoriš od vesti. Ali mislim da je to teško kada živiš u državi u kojoj može nadstrešnica da se obruši na ljude ili da neko upotrebi zvučno oružje protiv mirnih demonstranata.ne znam za vas ali ja se osećam prepumpano. previše je jednostavno svega u poslednje vreme. sve novine pišu o jednoj stvari, televizije izveštavaju, društvene mreže objavljuju. preveliki je pritisak i fokus na jednoj stvari. pretvorili smo se u zombije koji već počinju da tumaraju na putu ka cilju. negativna spirala počinje da me ubija
Nisi video klip juce? Napravili su nove mnogo vece satore i dosli su ljudi koji sebe nazivaju lojalistimaRece mni taksista jutros da je video da se u P. parku gradi Novi Cacilend (nasim parama).
Ne znam da li je istina.
Jedan dan u Serbiji je kao godina u uredjenoj zemlji, bez zezanjaDa su okolnosti normalne, verovatno bih ti rekao da odmoriš od vesti. Ali mislim da je to teško kada živiš u državi u kojoj može nadstrešnica da se obruši na ljude ili da neko upotrebi zvučno oružje protiv mirnih demonstranata.
Život u Srbiji je mnogo stresniji nego u uređenim državama jer se već 35 godina suočavamo sa stvarima koje uopšte nisu normalne.
Nisam.Nisi video klip juce? Napravili su nove mnogo vece satore i dosli su ljudi koji sebe nazivaju lojalistima
Jedan dan u Serbiji je kao godina u uredjenoj zemlji, bez zezanja
Сврха је да параноик има спреман камп, злу не требалоNisam.
Koja je svrha Novog Cacilenda?
I ja se pitam, evo klipa CotroslaveNisam.
Koja je svrha Novog Cacilenda?
Ajde koja je svrha nego što ćemo mi da plaćamo da oni sede tu.I ja se pitam, evo klipa Cotroslave
Sta bi vise, objasni mi?Иначе, доста људи коментарише како су мислили да смо уништени као народ, а да им је ова ситуација показала да смо и даље већински добри и солидарни, а мени је само показала колико већинску Србију заболе шта се догађа око њих, макар биле овакве бизарности и монструозности у покушају, а нормална и добродушна Србија је и даље мањинска само је ових пар месеци активна па делује да је бројнија него што јесте.