Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nije skroz tačno. Prvo beže na trotoare, a tek onda duž njih. Ulica ostaje prazna.

No nešto sam drugo hteo.

Pogledajte kabanicu na ovoj devojci kako se zatalasala u istom trenutku kad muški glas upita "šta je ovo bilo". I tek onda kreće sklanjanje.

Pogledajte prilog 233147
Brate mili, vidiš li valjda da se kabanica ljulja na vetru. Za tvoju informaciju pošto nisi bio padala je kiša ili misliš da je to antitop kabanica?

Izgleda da su žvaku ovde rastegli stvarno neinteligentni i oni koji se prave da su glupi.

Pogledajte prilog 233151
Izgleda.

Brate mili, vidiš li valjda da se kabanica ljulja na vetru. Za tvoju informaciju pošto nisi bio padala je kiša ili misliš da je to antitop kabanica?
Jel se ti praviš blesav? Čovek u apsolutnom miru pre stampeda pita šta je __bilo__ ovo? I baš u tom trenutku se pojavljuje "vetar", ne pre.

Možda je vlasnik muškog glasa prvi put u životu doživeo vetar?

Dakle kabanica se nije pomerila čitav snimak do stampeda i pritom se ništa ne čuje? Zanimljivo. Obojena revolucija i studenti koji žele da uče, nema razloga da nije tako.

Imamo gomilu snimaka iz ukrajine gde dron leti na 5 vojnika cetvorica beze jedan se zakopa i ceka da ga pogodi. Po toj logici posto se taj ne pomera, dron ne postoji nego je to huk vetra sa urala od cega su ova cetvorica pobegla?
Ne razumem ljude koji se trude da brane nesto sto je ocigledno, cak i da ne postoji nijedan snimak ponasanje politicara bi mi reklo pametan si ako nista cuti dok ne vidis sta se desilo. to je ista fela koja je danima posle pada helihoptera tvrdila da u helihopter u stvari sleteo i da je beba u redu.
I da ,oni fini gasirani momci u parkicu sa palicama koji su caskali sa policijom su u stvari bili redari koji su tu bili da pomognu deci i trudnicama kada se studenti redari umore.
kada bolje razmislim treba da nas je*******u vucko i onaj debilko iz bosne
Au primera...
Pa taj sto je cekao dron da ga pogodi je pogodjen, a ovom sto se seckao po sred ulice ne fali dlaka sa glave. Ajde da je barem pao nego nista...

Znaci od ovog oruzja mozes svesno da odlucis da se ne sklonis jer si baja.
Treba ih naci i pitati kako su uspeli da odole sili.
J***s takvo oruzje.

Pogodi forum gde se ovo pise:

Даље, видим данас грб "фду у блокади" на неком пост-револуционарном клипу и провалим да је скоро исти као и неки анархистички грбови, што из наше, што из других земаља...значи она најгрднија левичарско-педерска скупина

Ma to je sve veštačka inteligencija. I ljudi i policija koja beži i zvuk. U stvari to se čuje trola niz Kneza Miloša, a bum je kad trole prođu gde se ukrste žice sa Kralja Milana.

Daj bre.
V jednako s sa t, bar ovde to ljudi znaju.
Nađi snimak kod Cvetkove, gde se tačno vidi kako reaguju ljudi. Brzo, ali ne svi istovremeno nego tačno u pravcu ka Slaviji. 1 sekunda oko 110m. Uzmi mapu pa meri.
Drugo, morate da znate da za veštačenje mora originalni snimak, a ne sa interneta.
Neko je nešto upotrebio i gadno se ogrešio na svoj narod.
Ja sam vec sve merio i ne uklapa mi se u logiku.

Gde je pusten impuls, to je pitanje koje mene zanima.

Ako je kod predsednistva, od cvetnog trga ima oko 600m, znaci za manje od 2 sekunde se sve moralo odigrati duz ulice. Snimci to ne pokazuju.

Da li je zvuk stigao samo do pola, a odatle se nastavila samo panicna reakcija koja je oslabila do slavije? Sve su to pitanja.

Zvuk se realno ne cuje na snimku sa kanicom o kojem se takodje raspravlja ovde.

Sve to vas ovde ne zanima.

Interesuje vas samo da kazete da to je, sta nas briga sta tacno, to je.

Rusi.

Da li je zvuk stigao samo do pola, a odatle se nastavila samo panicna reakcija koja je oslabila do slavije? Sve su to pitanja.
I Ja tako nešto mislim, da se sve odigralo u 50-100m i da je ostalo kolateralna šteta.

MUP ima 16 zvucnih topova.
Najverovatnije je dejstvovalo vise njih, a ne samo jedan.
Svako ko je bio tamo i video neobicnu reakciju ljudi, bezanje u stranu, a ne od opasnosti, kako inace ljudi i zivotinje beze, sve mu je jasno. Zvucni talas prosao je kroz masu. Prva reakcija jedne zene, je bila "Kako je strasan onaj zvuk".

Za ove koji se prave da im nije jasno, koji kao mali Galileji, suprotstavljajuci se studentskom jednoumlju, traze "logiku i istinu", postoji samo jedna rec koja objasnjava njihovo ponasanje, ima samo tri slova, pocinje na b.

Mislim da je komicno sto neki predlazu teoriju da je sve reakcija na nekoliko ljudi koji su krenuli da trce u stranu brzinom Jusein Bolta pa se talas prosirio zbog panike pola kilometra unapred?! (fazon monkey see monkey do) ............dal shvatate sta pricate? Ok je da mislite da nije koriscen Lrad ili vortex cannon ali nesto jeste opaljeno od nekog

Poslednja izmena:
Ja sam vec sve merio i ne uklapa mi se u logiku.

Gde je pusten impuls, to je pitanje koje mene zanima.

Ako je kod predsednistva, od cvetnog trga ima oko 600m, znaci za manje od 2 sekunde se sve moralo odigrati duz ulice. Snimci to ne pokazuju.

Zvuk se realno ne cuje na snimku sa kanicom o kojem se takodje raspravlja ovde.
Kod veštačenja nezgoda u drumskom saobraćaju se priznaje "psihofizička sekunda".
To je vreme da čovek uoči opasnu pojavu i da odreaguje.
Ovde imamo i psihologu mase gde čovek na pojavu nepoznate opasnosti prihvata ponašanje grupe.
Postoje mnoge studije o tome koje se koriste npr u protivpožarnoj delatnosti.
Recimo, primećeno je da se ljudi guraju na jedan izlaz a drugi ostaju prazni.

Suviše je ovo specifičan slučaj da bi mi laici išli u detalje, jer je sve moguće.

Ахахахаахах
Па ја не знам! Ово што се дешава у Србији из сата у сат, нико и нигде овако нешто није доживео!
Једна потпуно надреална, трагикомична, орвеловска ТЛН-монтипајтоновска заебанција свемира и српскога народа.

Ne razumem, šta pokušavate da dokažete?
Ma ne dokazuju oni ništa već spinuju priču, a ovi drugi padaju na te fore. I da nije pušten top samo od laži silnih mogu u zatvor. A da ne pričamo o nabavci nečega mimo zakona...po jačoj ceni. A da ne pričam o nadstrešnici, savamaloj, ...ma ne vredi...i ja se palim sad na vaše gluposti...zaboravite...

Mislim da je komicno sto neki predlazu teoriju da je sve reakcija na nekoliko ljudi koji su krenuli da trce u stranu brzinom Jusein Bolta pa se talas prosirio zbog panike pola kilometra unapred?! (fazon monkey see monkey do) ............dal shvatate sta pricate? Ok je da mislite da nije koriscen Lrad ili vortex cannon ali nesto jeste opaljeno od nekog
Koji su to sto predlazu tu teoriju?

Polako ljudi, dobro je da ima neko ko se ne slaže. Čak bi bilo dobro da imamo i poneko dobrovoljnog ćacija (ne da je tu da spamuje teme, samo da piše šta misli).

Danas se jako lako upada u bubble, gde svi "znaju" isto što i ti.

u-lazi-su-kratke-noge-v0-jvys7aw16ope1.jpeg

Polako ljudi, dobro je da ima neko ko se ne slaže. Čak bi bilo dobro da imamo i poneko dobrovoljnog ćacija (ne da je tu da spamuje teme, samo da piše šta misli).

Danas se jako lako upada u bubble, gde svi "znaju" isto što i ti.
Ko se ne slaze?
Postavljanje pitanja i analiziranje je sta tacno? Napad na ustav i poredak foruma?
Sve sto pisem je iskljucivo iz razloga jer mi je cinjenica da se tako nesto upotrebi toliko bolesna da ne mogu zdravim razumom da je prihvatim bez analiziranja svega.
Prvo jer nigde u svetu nisam nasao da postoji slican slucaj.

MUP ima 16 zvucnih topova.
Najverovatnije je dejstvovalo vise njih, a ne samo jedan.
Svako ko je bio tamo i video neobicnu reakciju ljudi, bezanje u stranu, a ne od opasnosti, kako inace ljudi i zivotinje beze, sve mu je jasno. Zvucni talas prosao je kroz masu. Prva reakcija jedne zene, je bila "Kako je strasan onaj zvuk".

Za ove koji se prave da im nije jasno, koji kao mali Galileji, suprotstavljajuci se studentskom jednoumlju, traze "logiku i istinu", postoji samo jedna rec koja objasnjava njihovo ponasanje, ima samo tri slova, pocinje na b.
Bub a koreli? Matematika je jasna, crva nije ni bilo, tek po koji mitraljez.

Vrh