Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

stari snimak

amateri

pritom vetar duno
veruje svakom ko sta prvo procita ko ovi sto gledaju rts

Ni dva meseca nije prošlo otkako je zadnji tinejdžer poginuo od penjanja na vagon a pre tri dana je novi hospitalizovan sa 95% spaljene kože iz istog razloga.

Dečaku (15) je izgorelo 95 odsto kože jer se peo na vagon pod visokim naponom zbog selfija!? Rizikuju život zbog društva, TikTok izazova i lajkova

Dečak koji je pre tri dana na Ranžirnoj stanici u Železniku, doživeo strujni udar nakon što se popeo na voz kako bi se uslikao, tačnije napravio "selfi", nalazi se u teškom stanju - čak 95 odsto njegovog tela je prekriveno opekotinama! Nažalost, ovo nije usamljeni slučaj.

Lekari se svim silama bore da tinejdžera kome je izgorelo čak 95 odsto kože na telu održe u životu već treći dan. Trenutak nesmotrenosti bio je dovoljan da do ovoga dođe.
- On se popeo na vagon i tražio da ga mi slikamo odozdo, rekao je da će slika izgledati tako mnogo bolje - rekao je jedan od drugara povređenog dečaka.

Kako je rekao, vagon se nije pomerio, a njihov drugar odjednom je buknuo u plamenu.
- U jednom trenutku on je planuo i pao sa vagona na prugu, kapa mu je gorela - rekao je jedan od svedoka.

Samo u 2024. godini, od posledica strujnog udara iznad pruge poginule su tri, a teško povređene četiri osobe, a slični podaci su i iz prethodnih godina, navode iz Železnica Srbije.

Prošle godine (19.12.2024.) na Železničkoj stanici u Rakovici stradao je tinejdžer kada se popeo na vagon kako bi snimio Tik-Tok izazov.

Ja sam i dalje u soku da Mirko pajcin koji ima veze sa krajinom kao prosecan vozac autobusa iz sri lanke sa srbijom, brani vojvodinu. Jos je tuznije sto njuske koje su nosile table sa bulevarom ratka mladica, na dan drzavnosti po gradu kace tranparente vojvodina je srbija. A sve to dok im gazda ukida poslednje obrise drzavnosti na kosovu, koje im je za par godina preslo dalek put od srca srbije do organa koji je nesto ispod prepona

"Jako je neprijatno stajati ovde u centru Sremske Mitrovice sa mikrofonom N1. Ovo je poslednje uključenje sa sunđerom na mikrofonu. Prilaze ljudi, vređaju nas. Malopre je prišao jedan čovek i rekao mi da jedva čeka da nas sve pobiju i da dođemo u Republiku Srpsku pa ćemo videti šta će se desiti“, rekla je reporterka N1 u uklučenju uživo u program.

Hulja se ne predaje. Osokolile ga bosanske falange.

Један старији суграђанин је Шаровићу опсовао матер укључујући и коња у псовци.

Lavrov bi da šefuje i u prelaznoj Vladi.

1000017567.jpg

Зашто? Па он је дошао из истог миљеа као и проеуРопска опозиција. Свако од њих има своју улогу и хонорар. Он је поређењу са ДС испрдцима чак и мање плаћен и има много мањи утицај.

Зашто? Па он је дошао из истог миљеа као и проеуРопска опозиција. Свако од њих има своју улогу и хонорар. Он је поређењу са ДС испрдцима чак и мање плаћен и има много мањи утицај.
Ime miljea iz kog je došao je "ruski dom".

Диплома је диплома. Ваљда је током студија усвојио и начин размишљања.
Ал нећу да браним Милоша. Прецењен је на политичкој сцени.

Vrh