Mislim da bi mogao biti u pravu.Мислим да је застава окачена вертикално а да је ветар нагурао хоризонтално наопачке.
Moj dobar prijatelj, nije clan nijedne stranke, skoro glasao za Sns samo zato sto je Cuckovic sredio Obrenovac. Sutra krece kolima sa prijateljem u Kragujevac, na kako kaze, treci srpski ustanak. Tako da, slazem se, klima se menjaМислим да Горан прича о клими у друштву и ономе што сви ми видимо да се дешава око нас, а не о корацима које предузима предметна институција, како би се код његових присталица створила слика некаквих промена.
Колико пратим у свом мехуру, никога није више брига за њихове поступке.
Slučajni glasači SNS-a i DSS-a koji je pružio podršku 2012.Студенти само нека истрају. А ми који ово све и јесмо дозволили решавамо када дође тренутак.
nema dovoljno solidarnosti za tako nestoNe znam šta se dešava sa nastavkom generalnog štrajka.. Nijedna profesija se ne solidariše sa studentima i prosvetarima, osim advokata.
Šta se čeka?
Pa vecina njegovih fanova su krajisnici...Evo ga sendvic izdajnik koji sebe zove patriotom, odmah snimio pesmu po zadatku. To sve vazi i za sve njegove fanove, vecih izdajnika nema, samo sakom u glavu ako vam nesto seru i glume neko srpstvo izdajuci ga vise nego iko ikad.
Ништа изненађујуће, oдувек је он радикал и пева по наруџбини.Evo ga sendvic izdajnik koji sebe zove patriotom, odmah snimio pesmu po zadatku. To sve vazi i za sve njegove fanove, vecih izdajnika nema, samo sakom u glavu ako vam nesto seru i glume neko srpstvo izdajuci ga vise nego iko ikad.
Šta očekivati od čoveka koji je ceo rat proveo u Zemunu i huškao ljude da ginu. Ljudski odron.Ништа изненађујуће, oдувек је он радикал и пева по наруџбини.
Затровани су причом да само он брани РС, а да би Ђилас и Мариника да је укину.Zasto u RS toliko vole Hulju? Zemljak im ili sta?