Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

sta je druga faza?

ja ne znam kako cemo ovog da skinemo, jer da budem iskren, oni nece sami sebe da osude, sem ako ih vojska ne pohapsi
ili ako rese da pobegnu

tolki kriminal je tu
За почетак послушати мајку цркву. У тешким временима окренимо се њеној исцељујућој речи.

ПАРАЛЕЛНИ УНИВЕРЗУМ!

То се већ дешава.

Људи на капирају да је протест тек при крају своје почетне фазе.

Мислим да нам следи веома масовна и озбиљна друга фаза разраде, и веома сам узбуђен око тога, јер све до сада је било врло неочекивано и феноменално.
Људи такође не капирају да је борба против криминала непрестана и мучна и да сви људи морају да дају свој допринос

Све више стичем утисак да би већина људи желела да циљ овога буде да се "сруши Вучић" и готово, не морају више да се бакћу, гласају итд. То се види и по ставовима, "људи су деморалисани", неће да гласају јер ето били су да гласају и шта сад, треба поново? Каква је то демократија да мора да се стално гласа? Ваљда је поента демократије да изабереш једног ДОБРОГ вођу и решио си посао за стално, он се за све пита а народ гледа Задругу

Поента све ове борбе јесте и мора да буде да се демократизује земља у смислу да се борба против криминала води лакше и кроз институције (а не пешачењем до Крагујевца). Али борба против криминала никад није готова нити то треба очекивати.

Ne znam šta se dešava sa nastavkom generalnog štrajka.. Nijedna profesija se ne solidariše sa studentima i prosvetarima, osim advokata.

Šta se čeka?

Мислим да Горан прича о клими у друштву и ономе што сви ми видимо да се дешава око нас, а не о корацима које предузима предметна институција, како би се код његових присталица створила слика некаквих промена.

Колико пратим у свом мехуру, никога није више брига за њихове поступке.
Moj dobar prijatelj, nije clan nijedne stranke, skoro glasao za Sns samo zato sto je Cuckovic sredio Obrenovac. Sutra krece kolima sa prijateljem u Kragujevac, na kako kaze, treci srpski ustanak. Tako da, slazem se, klima se menja

Студенти само нека истрају. А ми који ово све и јесмо дозволили решавамо када дође тренутак.
Slučajni glasači SNS-a i DSS-a koji je pružio podršku 2012.

Važi vidimo u zajedničkoj borbi ali molim bez preterane izbirljivosti.

Krtost

1000017558.jpg

Evo ga sendvic izdajnik koji sebe zove patriotom, odmah snimio pesmu po zadatku. To sve vazi i za sve njegove fanove, vecih izdajnika nema, samo sakom u glavu ako vam nesto seru i glume neko srpstvo izdajuci ga vise nego iko ikad.

Kockarcina klosarska

Licno sam ga gledao kako igra 3 slot aparata u isto vreme i na svakom aparatu je jedno vrtenje bilo 1000 dinara

A takodje mu licno znam i cerku i tacno je da ima putovnicu

1000020847.jpg

Evo ga sendvic izdajnik koji sebe zove patriotom, odmah snimio pesmu po zadatku. To sve vazi i za sve njegove fanove, vecih izdajnika nema, samo sakom u glavu ako vam nesto seru i glume neko srpstvo izdajuci ga vise nego iko ikad.

Pa vecina njegovih fanova su krajisnici...

Vrh