Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Cekaj, Gruhonjic je samo jedan od autora na tom portalu, a ovaj tekst koje su objavile Novosti navode da je on objavio taj tekst, a u stvari to je tekst od Vida Majorskog.
Znaci Novosti lazu ko najgori olos, i ti ih em branis em citas.
Vise je to zabrinjavajuce, nego to sto objavljuje ova potkupljena, navodno rodoljubiva, nekada slavna novinska kuca.

Kako radi tehnologija laganja?
Da li neko to zna?
Kako se rasp9odeljuje sta ce da objavi Informer, sta Novosti?
Da li u sluzbi postoji urednistvo za sve medije?
Imaju li neke svoje sastanke, kako koordinisu sve to?

Вучић за "Aletihaden" из УАЕ: Уједињени Арапски Емирати се у Србији сматрају истинским пријатељем и братском земљом. Дивимо се, и ја се лично дивим, његовом височанству шеику Мухамеду Бин Заједу

Није рекао Грухоњић, али то је став тог ДБ гласила. Аутономија инфо директно ради за Вучића што показује од првог дана свог оснивања.
Pa onda prestanite da ih obavljujete, oni sluze da Novosti i drugi "rodoljubivi" mediji plasiraju vesti, na nacin da njihova ciljna grupa poistoveti te tekstove kao stav opozicije, a stvarnosti to podrzava tek koji promil opozicionog birackog tela (sto se tice autonomije Vojvodine).
Sto se tice kritike Vucica za korupciju, kriminal i uzurpaciju drzave tu su skroz u pravu, i onda ide spin, eto oni koji su protiv AV su za autonomiju Vojvodine.
Ajd ne padajte vise na te sibicarske fore, to je vec provaljeno.

Gruhonjic i ostali su ljudi koje po potrebi sluzba aktivira. Da doticni zeli dobro srbiji povukao bi se iz javnog zivota a pogotovo iz bilo kakave price o protestima.
Ne samo on, spisak onih kojima bi trebalo zahvaliti za bilo kakvu podrsku je poduzi.

Ali Gruhonjic nije to izjavio, jel to tesko da se razume...
Sto ga uopste pominjete, samo ga je onaj govnoid Novosti lazno pomenuo, jedan forumas se primio, i sada napadi na Gruhonjica.
Pijete Psihovu propagandu samo tako.
Uostalom da radi za sluzbu, zar bi ga desnicari onako razvlacili ispred stana i na fakultetu, ajde malo razmislite.
Od levicara, za sluzbu radi Ceda i mozda Canak, a od desnicara ima ih ohoho, da ne pominjemo sada.

Sto ga uopste pominjete, samo ga je onaj govnoid Novosti lazno pomenuo, jedan forumas se primio, i sada napadi na Gruhonjica.
Uostalom da radi za sluzbu, zar bi ga desnicari onako razvlacili ispred stana i na fakultetu, ajde malo razmislite.
Od levicara, za sluzbu radi Ceda i mozda Canak, a od desnicara ima ih ohoho, da ne pominjemo sada.
Piju ili šire? Pitanje je sad...

Već smo pokušali sa proruskim kandidatom 5.10. i završili sa upucanim premijerom i u diktaturi radikala. Sad je vreme ili da se ide sa zajedničkim prosrpskim kandidatom ili u dve kolone.

Ja sigurno neću glasati za "koštunolike" kandidate, a sigurno nisam jedini. S obzirom da se gađa tanka većina, pišite propalo.

Ne smeju se praviti truli kompromisi.

Edit: sad sam tražio "Lompar lustracija" i dobio nula rezultata (a lik se ne skida sa online medija). Ako sam propustio, stavite link ovde. Za sada čovek izgleda kao teška podvala sistema.

Poslednja izmena:
Kako mozda?

I ja sam mislio da radi, onda sam slucajno pogledao neki intervju, gde objasnjava ono gostovanje na Pinku, i gde pljuje po rezimu najstrasnije.
Ali opet kazem, za njega nisam siguran, mozda radi.

Tacno je da nije on licno pisao. Medjutim, kada imas neki portal koji uredjujes, imas ekipu u kojoj se osecas komotno i cija misljenja delis (u najvecoj meri). Naravno, ima tu razmimoilazenja, kao i svuda, ali to se resava interno, pre nego sto se plasiraju ideje i clanci. "Gruhonjicevci" ili "Dinkova ekipa" bi bili odgovarajuci termini.

Tacno je da nije on licno pisao. Medjutim, kada imas neki portal koji uredjujes, imas ekipu u kojoj se osecas komotno i cija misljenja delis (u najvecoj meri). Naravno, ima tu razmimoilazenja, kao i svuda, ali to se resava interno, pre nego sto se plasiraju ideje i clanci. "Gruhonjicevci" ili "Dinkova ekipa" bi bili odgovarajuci termini.
Sta onda reci za 90 % srpskih medija :unsure:
Sve go lopov, izdajnik, fasista.

Mada, ajde i to da prihvatimo, ali zasto Novosti k(l)azu da je Dinko licno objavio ?
I onda dodje forumas, ponosno citira Novosti kao source of truth, i zakljuci Dinko rekao Vojvodina treba da se otcepi.
Sledece je valjda, Dinko rekao da ce klati Srbe.
Zasto je objavio Dinko, a nije npr Boris Pavelic (takodje autor na portalu).
Cek, cek, Pavelic, Dinko, pa ovo su jos vece ustase nego sto smo mislili...
DJV objavljuj...

Već smo pokušali sa proruskim kandidatom 5.10. i završili sa upucanim premijerom i u diktaturi radikala. Sad je vreme ili da se ide sa zajedničkim prosrpskim kandidatom ili u dve kolone.

Ja sigurno neću glasati za "koštunolike" kandidate, a sigurno nisam jedini. S obzirom da se gađa tanka većina, pišite propalo.

Ne smeju se praviti truli kompromisi.

Edit: sad sam tražio "Lompar lustracija" i dobio nula rezultata (a lik se ne skida sa online medija). Ako sam propustio, stavite link ovde. Za sada čovek izgleda kao teška podvala sistema.
200% sam siguran da će BS podržati Lompara uskoro.

"Udbaška" prevara da sve ostane isto.

Sta onda reci za 90 % srpskih medija :unsure:
Sve go lopov, izdajnik, fasista.

Mada, ajde i to da prihvatimo, ali zasto Novosti k(l)azu da je Dinko licno objavio ?
I onda dodje forumas, ponosno citira Novosti kao source of truth, i zakljuci Dinko rekao Vojvodina treba da se otcepi.
Sledece je valjda, Dinko rekao da ce klati Srbe.
Zasto je objavio Dinko, a nije npr Boris Pavelic (takodje autor na portalu).
Cek, cek, Pavelic, Dinko, pa ovo su jos vece ustase nego sto smo mislili...
DJV objavljuj...
Ja se slazem da je DJV smece. To je nas domaci smrad. Poput Smajlovicke iz Politike i bivseg decka Borisa Tadica - cuvenog Krloa. Samo sto prefinjeno izgleda.
Vucela iz Novosti smrad i to svi znaju. Sps-ovac.
Isto tako, ovi s druge strane (Autonomija.info) su izdajnici i nelojalni.
Ovo je dvostruko bacanje prasine u oci.
Trebaju nam novi ljudi, neiskvareni.

Ajmo jos jednom, tu autonomiju.info niko zivi ne cita, njihovi pratioci se mere u promilima, niti je 99 % opozicionara za autonomiju Vojvodine.
Objasnio sam u jednom od prethodnih postova zasto se ona pominje, to je klasican Psihov sibicarski spin.
Nego, neki se pecaju slucajno ili namerno na te spinove i kace linkove govnoida kao nesto relevantno.

Članovi ovog Lomparovog pokreta. Nemojte nas zamajavati. Opasno i odvratno.

1000016721.png
edit: greskom sam podvukao Obraz, ali pristojni ljudi svakako neće biti u blizini Obrazovaca i Narodnih patrola. O čemu pričamo?

Poslednja izmena:
Je l tebe neko tera za njega da glasaš? Glasaj za Savoa, Mariniku itd.. i kvit.

Pokret mu još nije ni registrovan, već se našli dežurni pljuvači.. Glasaće za njega ko hoće, ko neće neće.

Čovek nije hteo da govori na crkvenoj svečanosti pred patrijarhom, jer se dodeljivao orden Vučiću, protiv njega je u svakom govoru, tekstu i javnom nastupu, u Proglasu je, gostuje u Utisku nedelje.. . ne, i on je potrčko AV-a

Je l tebe neko tera za njega da glasaš? Glasaj za Savoa, Mariniku itd.. i kvit.

Pokret mu još nije ni registrovan, već se našli dežurni pljuvači.. Glasaće za njega ko hoće, ko neće neće.

Čovek nije hteo da govori na crkvenoj svečanosti pred patrijarhom, jer se dodeljivao orden Vučiću, protiv njega je u svakom govoru, tekstu i javnom nastupu, u Proglasu je, gostuje u Utisku nedelje.. . ne, i on je potrčko AV-a
Glasaću za Vučića.

A ovaj projekat neće proći, jer razuma u Srbiji ima taman mrvu koja je potrebna da ovo propadne.

Nigde nisam ni rekao sta je izjavio, nema potrebe da se brani covek zna on to vrlo dobro, a i bez bilo kakvog citanja zna se njegov stav, nije kao da ga jedan clanak vise manje moze da opere. To sto neko nekoga razvlaci po ulici i medijima nije nikakav dokaz, pa nemamo 10 godina pa da tako razmisljamo (valjda nemamo). Znam ja licno jednog zutog ministra nisu ove koje si pod “ mozda” naveo, sve najgore o njemu pisu rezimski mediji a kada zazvoni telefon radi sta mu se kaze ne pita. Tako da nije sve crno ili belo, na kraju krajeva jedan od vodja velikih protesta od pre 10 godina je direktor vaznog drzavnog projekta.
Poenta je da razni dinko, patkari, obradovici, nogo, kandici i nvo ne trebaju da budu deo nikakvih protesta, nego da se zabiju u rupe, posto prave stete nego koristi. 20-30 posto neopredeljenih ljudi nece sa takvima makar umrli od gladi, da li je to racionalno razmisljanje ili ne, ne znam, ali je tako

Glasaću za Vučića.

A ovaj projekat neće proći, jer razuma u Srbiji ima taman mrvu koja je potrebna da ovo propadne.
Svako razuman će podržati uključivanje pametnih ljudi u politiku, neka osnuju stranke desne orijentacije, levih imamo mali milion.. nikakav problem ne vidim u tome.
Kretenizam je ovako napadati čoveka, kao u komentarima na N1.. ali dobro, bilo je očekivano, što botovi, što ekstremni levičari koji moraju da zapljunu nekog ko pomene Kosovo..

Svako razuman će podržati uključivanje pametnih ljudi u politiku, neka osnuju stranke desne orijentacije, levih imamo mali milion.. nikakav problem ne vidim u tome.
Kretenizam je ovako napadati čoveka, kao u komentarima na N1.. ali dobro, bilo je očekivano, što botovi, što ekstremni levičari koji moraju da zapljunu nekog ko pomene Kosovo..
Kažem ti, propala priča.

Eto ga Srpski glas, uz ProGlas. Idemo sad ostali glasovi.

Meni licno gadan lik, ali koga briga za to, bitno da li zna posao da radi, prvo kao opozicija, a onda kao deo vlasti.

Vrh