Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ah, ti zli hrvatski špijuni, koji se u putovnicama potpišu ćirilicom..
Bas to pokazuje koliko su to opasni i lukavi spijuni.
Inace, cak i ultra rusofili kao dr Mila Aleckovic kazu da je ovo sa Majdanom glupost.

Nego, da li je postojao slucaj u istoriji sveta da je neki vladar ovoliko lagao?

Poslednja izmena:
A ko pise tacno iz kremlja, neki izvor za tvrdnju, neki link? Zaharova putin medvedev?
na kraju krajeva Od njih se to ocekuje oni su tirani koji sprecavaju nas evropski put, nego kako zapadni partneri i perjanice demokratije ne reaguju na sovinisticke ispade vlasti i stavljanje meta na cela ljudima? Kako novopecena clanica eu ciji se narod etiketira ne reaguje?
Uzgred treba biti prilican debil da objavis ovo sa pasosima, a jos veci da poverujes u to. Mada prosek nam se bas uklapa u te budalastine

Šališ se? Pa Novosti su još devedesetih bili pupčanom vrpcom povezani sa Moskvom.

Tražiš dokaz u zemlji proruskih lojalista? Ili misliš da su to neki prorusi autohtoni, frilenseri, tako samonikli.

I nije pitanje evropskog puta već urezivanje što većeg broja linija podele između nas i našeg okruženja. A i unutar nas samih.

NSPM: Вучић након разговора са подсекретаром САД Хозеом Фернандезом: Посебна тема разговора биле су санкције НИС-у. Немам превише лепих вести за грађане Србије, али Србија ће очувати своју стабилност и енергетску безбедност

iz oktobra:

Enjoyed meeting
🇷🇸
#Serbian President
@AVucic
to discuss the growing bilateral energy and economic relationship between the U.S. and Serbia. Congratulated him on Serbia’s emergence as a key partner to
🇪🇺
+
🇺🇸
on critical minerals, green energy transition, and energy independence.

NSPM: Вучић након разговора са подсекретаром САД Хозеом Фернандезом: Посебна тема разговора биле су санкције НИС-у. Немам превише лепих вести за грађане Србије, али Србија ће очувати своју стабилност и енергетску безбедност
Hoće da otera Ruse iz NISa, a da ne naljuti Ruse.

Rusi su mi se opasno zgadili. Osim što ubijaju po Ukrajini, ispali su veliki papci sa ovom podrškom žvalavom. Ceo režim u Moskvi je kriminalan i to neće izaći na dobro. Moja pretostavka da će Ukrajina povratiti najveći deo teritorija, sve osim Krima. Putin će naljutiti Trampa, a ovaj će se potom uključitiu rat. Odluka koja će biti presudna za težak udarac kremaljskom režimu.

Mene smara Putinofilija u Srbiji, ali kapiram da je nastala zbog trauma od NATO bombardovanja.

Generacije rođene posle '99 ne bi trebale da imaju tu neku neracionalnu mržnju prema NATO. Da sam u poziciji da moram da biram između članstva u NATO i obaveznog vojnog roka, uvek bih birao NATO.

Mene smara Putinofilija u Srbiji, ali kapiram da je nastala zbog trauma od NATO bombardovanja.

Generacije rođene posle '99 ne bi trebale da imaju tu neku neracionalnu mržnju prema NATO. Da sam u poziciji da moram da biram između članstva u NATO i obaveznog vojnog roka, uvek bih birao NATO.
Meni se bilo kakav vid svrstavanja u torove gadi. U NATO ne treba ući iz istorijskih razloga. Bombardovanje je neopravdano i čin zločina. Ako su hteli Slobodana Miloševića, znali su gde se nalazi. Trrebalo je samo da gađaju mesto gde se nalazi rešen problem. Umesto toga, sejali su smrt po Srbiji od koje je najviše ispaštala sirotinja. Bedno da bednije ne može biti. Razumem da ne voliš NATO, ali mi nije jasno da sa druge strane podržavaš ubijanje jedne države od strane Rusije.

Mislim da je nastala više zbog gubitka teritorije, ali to je povezano.

Međutim istina je da je to samo plodno tlo, a na tom odijumu se radi već 20+ godina. Mi smo posle 2000. krenuli u evro-atlantatske integracije, ali to je posle utučeno ubistvom premijera, Koštuničinom nazovi neutralnošću, prodajom NiS itd. Sad smo dogurali dotle da te tuku ako poneseš EU zastavu. (Mada mi i to deluje iscenirano, ali nebitno poruka se šalje kako god)

Ja ne bih imao ništa protiv da služim vojsku da je ovo normalna liberalna država, tipa švajcarske, Švedske i sl. Nikakav problem, čak bih i voleo takvu situaciju.

Ovde će da te bace u rov zbog uticaja i interesa ruske države. Kao i devedesetih. Neću diskutovati o ovome, jer nema kraja pošto nije crno/belo. Ali za mene je to očigledno. Kao što su Miloševići završili u Moskvi, kao porodica Asad, tako će i ovaj ako mu se dopusti da utekne srpskom pravosuđu.

Petog oktobra su demonstranti ispred skupštine nosili zastavu EU, i nikome nije smetala.

Ja sam za izbore, maske su pale, nek je i opozicija retardirana, ako preko milion i po ljudi glasa za ovo... da se ne ljubimo.

И било и четничких застава, кокарди, за краља и отаџбину и сл.
90их се ЕУ гледала као излаз из беде санкција.
Generalno mi se čini da je bilo više tolerancije za slobodu govora nego što je ima danas.

Sada je postalo normalno napadati ljude i otimati im zastave.

Ovde će da te bace u rov zbog uticaja i interesa ruske države. Kao i devedesetih. Neću diskutovati o ovome, jer nema kraja pošto nije crno/belo. Ali za mene je to očigledno. Kao što su Miloševići završili u Moskvi, kao porodica Asad, tako će i ovaj ako mu se dopusti da utekne srpskom pravosuđu.
(y):dil:

Generalno mi se čini da je bilo više tolerancije za slobodu govora nego što je ima danas.

Sada je postalo normalno napadati ljude i otimati im zastave.

Ово је урађено да би се отклонили убачени провокатори. Ти Еуромајден пајаци су службини провокатори, друга страна медаље на којој су Паја Левијатан и Миша дешњак.

Svakako ne podržavam oduzimanje nečije imovine dokle god nikog ne ugrožava.

Ovi osim sto su hrvatski izgleda da su i ruski spijuni. I zapad i istok se urotio protiv nase vlasti u proksi ratu nevidjenih razmera, ali se i dalje drzimo zahvaljujuci predsedniku vucicu i belezimo najveci rast u evropi ( ili cak u svetu)

Vrh