Bas to pokazuje koliko su to opasni i lukavi spijuni.Ah, ti zli hrvatski špijuni, koji se u putovnicama potpišu ćirilicom..
A ko pise tacno iz kremlja, neki izvor za tvrdnju, neki link? Zaharova putin medvedev?
na kraju krajeva Od njih se to ocekuje oni su tirani koji sprecavaju nas evropski put, nego kako zapadni partneri i perjanice demokratije ne reaguju na sovinisticke ispade vlasti i stavljanje meta na cela ljudima? Kako novopecena clanica eu ciji se narod etiketira ne reaguje?
Uzgred treba biti prilican debil da objavis ovo sa pasosima, a jos veci da poverujes u to. Mada prosek nam se bas uklapa u te budalastine
To je business as usual. Vrdanje, trgovina, kupovina vremena i naklonosti.Nego, gde i sa kim je predsednik bio za vreme protesta?
Hoće da otera Ruse iz NISa, a da ne naljuti Ruse.NSPM: Вучић након разговора са подсекретаром САД Хозеом Фернандезом: Посебна тема разговора биле су санкције НИС-у. Немам превише лепих вести за грађане Србије, али Србија ће очувати своју стабилност и енергетску безбедност
Meni se bilo kakav vid svrstavanja u torove gadi. U NATO ne treba ući iz istorijskih razloga. Bombardovanje je neopravdano i čin zločina. Ako su hteli Slobodana Miloševića, znali su gde se nalazi. Trrebalo je samo da gađaju mesto gde se nalazi rešen problem. Umesto toga, sejali su smrt po Srbiji od koje je najviše ispaštala sirotinja. Bedno da bednije ne može biti. Razumem da ne voliš NATO, ali mi nije jasno da sa druge strane podržavaš ubijanje jedne države od strane Rusije.Mene smara Putinofilija u Srbiji, ali kapiram da je nastala zbog trauma od NATO bombardovanja.
Generacije rođene posle '99 ne bi trebale da imaju tu neku neracionalnu mržnju prema NATO. Da sam u poziciji da moram da biram između članstva u NATO i obaveznog vojnog roka, uvek bih birao NATO.
Mislim da je nastala više zbog gubitka teritorije, ali to je povezano.Mene smara Putinofilija u Srbiji, ali kapiram da je nastala zbog trauma od NATO bombardovanja.
Generacije rođene posle '99 ne bi trebale da imaju tu neku neracionalnu mržnju prema NATO. Da sam u poziciji da moram da biram između članstva u NATO i obaveznog vojnog roka, uvek bih birao NATO.
И било и четничких застава, кокарди, за краља и отаџбину и сл.
Petog oktobra su demonstranti ispred skupštine nosili zastavu EU, i nikome nije smetala.
Generalno mi se čini da je bilo više tolerancije za slobodu govora nego što je ima danas.И било и четничких застава, кокарди, за краља и отаџбину и сл.
90их се ЕУ гледала као излаз из беде санкција.
Ovde će da te bace u rov zbog uticaja i interesa ruske države. Kao i devedesetih. Neću diskutovati o ovome, jer nema kraja pošto nije crno/belo. Ali za mene je to očigledno. Kao što su Miloševići završili u Moskvi, kao porodica Asad, tako će i ovaj ako mu se dopusti da utekne srpskom pravosuđu.
Ово је урађено да би се отклонили убачени провокатори. Ти Еуромајден пајаци су службини провокатори, друга страна медаље на којој су Паја Левијатан и Миша дешњак.Generalno mi se čini da je bilo više tolerancije za slobodu govora nego što je ima danas.
Sada je postalo normalno napadati ljude i otimati im zastave.
Malo je šizofreno nositi EU zastavu na anti litijum protest, obzirom da je EU za kopanje.Generalno mi se čini da je bilo više tolerancije za slobodu govora nego što je ima danas.
Sada je postalo normalno napadati ljude i otimati im zastave.