Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Da napomenem da se ovaj Luka Stojakovic uopšte ne pojavljuje nigde, za razliku od Lazara ne samo da se ne istice nego čini mi se da ni na kakav način ne učestvuje u blokadi (ili minimalno - nit je gostovao igde, nit sam ga vidjao na protestima, nit ga spominju na drugim fakultetima za razliku od brata)
Čovek naje*******ao bukv samo što mu brat bio par puta na N1. Sutradan ako vam se neko u familiji tako angažuje protiv sekte očekujte da vam lična dokumenta bleje na svinjformeru. Džiberska služba

Ko se seća Miketića prošle godine...
Kad su mu provalili u gajbu, ukrali laptop pa ga nenadlezni lično pljuvao kod jeremicke
Ne bi me čudilo da im provalili u stan...

Mene smara Putinofilija u Srbiji, ali kapiram da je nastala zbog trauma od NATO bombardovanja.

Generacije rođene posle '99 ne bi trebale da imaju tu neku neracionalnu mržnju prema NATO. Da sam u poziciji da moram da biram između članstva u NATO i obaveznog vojnog roka, uvek bih birao NATO.
Samo sto sve vise NATO drzava ponovo uvodi vojni rok.

Ne budаli, protest je jasno naglasen kao studentski, seljacki i narodni, bez bilo kakvih ideja, zastava, politicara... To je razlog sklanjanje zastave.

Srpska zastava, odavanje pocasti i borba da se ispune zahtevi - to je sve.

EU je nas smrtni neprijatelj.
Oni zele da se ovde kopa litijum i podrzavaju zlocinacku vlast.
Isto rade SNS birači. Ako su nam i oni smrtni neprijatelji, onda imamo ozbiljan problem s obzirom na njihovu brojnost i činjenicu da žive svuda oko nas.

Ja lično smatram da su političari koji će da sprovode kopanje litijuma smrtni neprijatelji ove nacije, bilo da su vlasti ili potencijalno iz opozicije koji bi došli na vlast.

Neću nikada glasati za političare koji ne žele da se nedvosmisleno izjasne po pitanju kopanja litijuma.
Ko je danas za izbore, taj je SNS-ov.
S ovim se 100% slažem, ne postoji ni jedan opravdani razlog za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Isto rade SNS birači. Ako su nam i oni smrtni neprijatelji, onda imamo ozbiljan problem s obzirom na njihovu brojnost i činjenicu da žive svuda oko nas.
Neću nikada glasati za političare koji ne žele da se nedvosmisleno izjasne po pitanju kopanja litijuma.
I oni su nam smrtni neprijatelji, ali zahtev za kopanjem litijuma je dosao iz EU.
Nemacka, Engleska i USA zahtevaju od nas kopanje litijuma.
Ni tzv opozicije nije se jasno izjasnila po ovom pitanju.

Ne budаli, protest je jasno naglasen kao studentski, seljacki i narodni, bez bilo kakvih ideja, zastava, politicara... To je razlog sklanjanje zastave.

Srpska zastava, odavanje pocasti i borba da se ispune zahtevi - to je sve.
Pa bile su neke sektaske zastave. Niko ih nije sklanjao.

Sektaške jer mi se čini da to je to ona ekipa raspopa što se kači na svaki protest.

Pre neki dan mi deda reko da je srbija prva po dohotku u evropi posle malte i da je austrija sranje,
ne potresam se mnogo, glup covek a i u veoma ozbiljnim godinama gde to biva jos gore...

Ali toliko o tome da neko takve ljude moze da "preobrati", nema te sile...
U njegovom slucaju nema zime pošto mu je zabranjeno da izlazi na izbore, ali koliko je jos takvih...

Ako slabljenje Hulje postane neupitno, radikalski poslovni ljudi pocece da se tale sa ekipom iz ZLF, bivseg DS-a, Kreni promeni itd. Ali prvo iz bivseg DS-a, jer se radi o iskusnim etabliranim kriminalcima sa infrastrukturom za pljacku. Djilasova aktivnost u poslednje vreme znaci da dize cenu i da je spreman da radikalskim "biznismenima" i njihovom kapitalu obezbedi sigurnu buducnost.
Vidimo da sav taj talog polako isplivava (Zoran Zivkovic).

To su ljudi koji su nesrecni jer su od 2012. bili skoro iskljucnei iz kradje dok su ostali, kao Sutanovac ili Vesic nastavili da kradu.

Ako slabljenje Hulje postane neupitno, radikalski poslovni ljudi pocece da se tale sa ekipom iz ZLF, bivseg DS-a, Kreni promeni itd. Ali prvo iz bivseg DS-a, jer se radi o iskusnim etabliranim kriminalcima sa infrastrukturom za pljacku. Djilasova aktivnost u poslednje vreme znaci da dize cenu i da je spreman da radikalskim "biznismenima" i njihovom kapitalu obezbedi sigurnu buducnost.
Vidimo da sav taj talog polako isplivava (Zoran Zivkovic).

To su ljudi koji su nesrecni jer su od 2012. bili skoro iskljucnei iz kradje dok su ostali, kao Sutanovac ili Vesic nastavili da kradu.
N1 i ostali mediji u vlasništvu United Medije promovišu političare koji će im obezbediti nacionalnu frekvenciju i omogućiti SBBu da postane četvrti mobilni operater, uvede 5G i da nastavi da širi optički internet po Srbiji.

Građani će dobiti iluziju slobode i manje autoritarizma.

A sve se vrti oko novca.

Nećete da radite? Ima ko hoće, ima drugih profesora

giphy.gif

Nije ovo tako debilno kao sto izgleda.

Iako na prvi pogled ovo izgleda kao pretnja djacima i prosvetarima, ovo je najobicnije baljezganje upuceno SNS masi koja se vec 12 godina odusevljava ovakvim budalastinama.
Naravno da je upućeno imbecilnoj sns masi kao i sve sto oni rade/izjavljuju,
Ali će ovakav nivo divljaštva dotno da animira i motiviše drugu stranu,
na to računam...

Vrh