Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Прилично сам затечен количином неразумевања како систем функционише, одустајем. Видим да се барем међусобно сви лепо разумете.
Pa mi smo trenutno u borbi da se sa tim prekine, to je i poenta. Ljudi ubijeni, deda ostao bez testisa, hapse se ljudi, gaze se kolima, prebijaju, dobijaju otkaze...

Ne razumem sta znaci razumevanje sistema? Kad razumes kako sistem funkionise, onda neces stati na blokadu, neces doci u nedelju na protest? Pa sta cemo?

Ja kao ne razumem da moze neko na ulici da me pregazi, prebije, uhapse neki iz civilu iz cistog razloga? Znaci, kad razumes, onda cutis? Tako cemo resiti problem?

Прилично сам затечен количином неразумевања како систем функционише, одустајем. Видим да се барем међусобно сви лепо разумете.

Ne ljuti se. 🙂😌

Ja ti ne bih ni odgovorio da sam video da su se svi već zakačili oko istog. Nego sam pisao odmah odgovor čim sam pročitao post.

Verovatno se nisi najbolje izrazio jer u tvoje ispravne namere ja ne sumnjam! A verujem i bilo ko od nas ovde koji te bolje znaju.

Goje, drag si nam, ne brini, dobar si ti lik;).. ali nisi u pravu ovde:ROFLMAO:tako da, odstupi

Novak je veliki teniser, ali ljudsko dno.
Iver ne pada daleko od klade.

To sto je ovde vecina komentatora pregorela i sada zivi u nekom politickom Diznilendu u kome je normalno da on sad poziva na giljotine, to je vise do vas.

Ja stvarno nisam imao veća očekivanja od Novaka baš kao i ti.

Kao da je pitao AI za: diplomatski korektna izjava pogodom studentskih blokada a da se ne zamerim vlasti.

Niko ne očekuje Diznilend i giljotinu samo tumačimo napisano, nema potrebe da se uzbuđuješ.

Sto nam ne pomogne kad nas voli.
Tebi realno retko ko može da pomogne :)
A jedan moj prijatelj iz Novog Sada je izvanredno opisao Novaka jos pre 7-8 godina

Ide u spojler zbog par ruznih reci

djokovic je jedan teski jadnik, lik koji je zaradio 300 miliona dolara mora da trazi dzeparac od caleta....jedna beda i nistvica najobicnija koji nema svoje ja, bukvalno sloj ljude koje jedino ne mogu da sazvacem.....gnjida koja pati da ga svi vole, vatreni navijac zvezde i partizana, reala i barse, milana i intera, lejkersa i niksa...gde god ima horde ljudi on ce da pokusa da im se usupka....gledam neku reportazu kao KAKO SE ZABAVLJA NOVAK DJOKOVIC....ono neki bazen kao, on sa bratom djoletom i onim bezimenim sto ni sad u 27oj godini jos nije dobio ime od roditelja, i neka dva tri lika verovatno placena da se druze sa njima, skacu kao nesto u bazen glupiraju se to im je zabava....alo druze idi kupi jahtu i dovedi 20 vrhunskih riba naredi im da se naguze i lizi im cmarove svakoj po desetak minuta, radi sta hoces budi malo covek, nemoj samo da gledas sta ce ko da kaze o tebi dal ce da te smatraju svecem i ta sranja, bukvalno spadas u manje od 0,5% populacije u istoriji celog sveta koji su mogli da imaju tako 200+ miliona necega i tebi je bitnije sta ce neka baka da kaze, umesto da kupujes kroserice motore i cetvorotockase pa da ih ganjas kroz sumu, da imas konje da ih jases, da pravis nozeve sa najboljim alatom koji moze da se kupi ti se dodvoravas je*******enim ljudima tako sto jedes neke travuljine...i cak ni to nije bio tvoj izbor nego te zena naterala
To više govori o tvom drugu nego o novaku. Vidi se da izliva bes i nemaština iz njega. Zamisli, porodičan čovek, oženjen umesto tu jahte, ribe, koks...

Ibrahimović je jednom rekao u jednoj emisiji kada su ga pitali da prokomentariše izjave ljudi da je fudbal ili davanje gola bolje od sex-a, na to je rekao "Ako neko tako misli taj ima ozbiljne sexualne probleme i treba da se leči".

Владимир Ђукановић: Спин да је Ђоковић подржао студенте. Потпуно бих разумео Вучића ако би поднео оставку

Novak se sam upleo u to, takav je od pocetka, trpa se u sve i svasta, odatle mu i status bozanstva medju mnogim Srbima.

Covek koji izadje na BBC i kaze da se nece vakcinisati bez obzira na posledice, sad odjednom je politicki korektan i meri kakve bi posledice moglo da ima nesto.

Eno Ana Ivanovic na primer, nju niko ne smara, zena zivi zivot, putuje, sopinguje, uzela pare od sporta, udala se za stranog fudbalera, ne trpa se, niko joj nista ne zamera.

Novak je usao u sve i onda jednostavno mora da snosi odgovornost i prihvati da uz to idu i dobre i lose stvari.

Ja mislim da je licemer, a on me je svojim ponasanjem kroz citavu karijeru naterao da uopste sada pisem o njemu.

Ne mislim da ga treba gadjati kamenjem ili bilo sta, da ga sretnem na ulici, ne bih mu ni prisao jer generalno ne smaram poznate kad ih sretnem, em me zabole za njih, em mislim da ih treba pustiti na miru da zive normalno, em koji ce mi njihov autogram ili fotka, sta da radim sa tim...

Uvukao se sam u sve, doziveo razne pohvale i ljubav zbog svega toga, ali sve to onda ima i drugu stranu. Ne mozes da se J***s, a da ti ne udje.

Ni sada ne vidim da bi ga neko lincovao, samo se kaze da je mlako, licemerno, pod pritiskom napisano itd.

I to je to.

Ne mogu ni da kazem: ,,Hvala" jer moje misljenje je da je ovo napisao pod pritiskom ljudi koji ga smaraju po mrezama, a ne zato sto je osetio potrebu da podrzi nase klince. Odnosno, uradio je iz licne koristi da se nekako opere i nekako natera ljude da prestanu da ga pitaju sto se ne oglasava i da opet dobije ljubav svih Srba.

On je svojom porukom na x-u rekao sta je rekao, ima svako pravo, napisao je to javno, ja imam pravo da to komentarisem i to je to.

Ne treba ga ni u zatvor, ne treba ga ni lincovati, ne treba mu ni oduzeti imovinu... nista. Normalno se diskutuje.

Moje misljenje je da naravno nije trebao da psuje Vucica ili ne znam ni ja sta, ali na primer da uradi isto sto je uradio sa porukom o Crnoj Gori. Tada je pruzio jasnu i nedvosmislenu poruku podrske. I tom porukom je rizikovao i zamerio se mnogima. I ono oko Rio Tinta nije bilo direktno da nekog vredja i napada, ubacio je cvece i drvece, ali se jasno znalo sta je hteo da kaze. Ja sada ne vidim nista jasno, vidim PR tim koji spasava imidz svog klijenta.

Naravno bre vidi se da je iznuđeno i uzdržano iz aviona, pre nekoliko dana je i Dejan88bg podržao studente odlučnije i vidljivije, post od pre neka 4 dana kad sam se vratio posle duže pauze, pa me iznenadio...

Mada se ubrzo posle toga vratio na svoje, tj. neku providnu relativizaciju uz tobože zabrinutost za dobrobit studenata koji gube od nastave i mogu da izgube glavu i tsl...

Beki
Novak je blizanac u horoskopu, tako da ima 2 lica minimum a najvise 1000. On je ono sto se tog jutra probudi. Sve ga zanima, i svuda se mesa, kao Vegeta. Dok je Ana skorpija kao ti :) brzo se hladi i odrice cim izgubi strast i interes.
Moze se slobodno reci da je Novak licemer, ali u sustini to nije. Prosto mu je takav karakter. Moze biti gospodin fini a moze ti opsovati sto majki, spomenuti ceo arsenal polnih organa pritom, onako socno. To drugi ne rade, mozda samo "fu*ck" i "goddamn". Ipak je to beli sport, za kvazi gospodu i ne sme se kvariti ta cistota. Nije to stadion :)

Kaže se blizanci.

Blizanci i ribe... eto da ne bude da se samo Novak bavi nekim ezoteričnim temama, vuče energiju i harmoniju iz piramida i sl... baviš se i ti 😁

Noki, sta bi sa ruckom s @dejanbg88 ? Mozes mu predloziti na sastanku da uplati kakvu donaciju studentima.. sta je to za njegovu firmu :)

Novak je direktno, jasno, kurčevito i hrabro odgovarao, potencijalno rizikujući da zbog toga naje*******e od mnogo većih, jačih i zaje*******anijih od Vučića.

Imaju li ljudi danas pravo da brinu o svom telu, odnosno da im nadstrešnice ne padaju glavu, pendreci im ne udaraju testise i automobili ne lome noge? I zašto za to pravo sada ne stane čvrsto i odlučno kao što je nekada?

Da je poruka bila nedvosmislena, ne bi moglo da se spinuje sa istom, moglo bi samo bezuspesno da se pokusa. Sada moze, a nije da neko moze da kaze da nema argumenata za to

1000017502.jpg

Đukanović svaki put kad otvori usta iznova potvrdi kakav je šljam i ljudsko dno.

Novak je direktno, jasno, kurčevito i hrabro odgovarao, potencijalno rizikujući da zbog toga naje*******e od mnogo većih, jačih i zaje*******anijih od Vučića.

Imaju li ljudi danas pravo da brinu o svom telu, odnosno da im nadstrešnice ne padaju glavu, pendreci im ne udaraju testise i automobili ne lome noge? I zašto za to pravo sada ne stane čvrsto i odlučno kao što je nekada?

👏👏👏
Inače:
Koja je to banda, dekretom raspust počinje ranije..

Delije:

Ово не постоји на свету буквално. Нико се не суочава са овим притиском и манипулацијом са којом се наша трибина суочава. Ово људи треба да виде, јеби га немамо инстаграм тик ток...немамо подкасте, милионе(иако луди Пантић прича да сви имамо), ми имамо овај форум, телеграм канал....за нула динара се бранимо од гована! А они? Безвезе да пишем уопште. Овде се ради о томе да неће нико да нас прави будалама, буквално је толико просто сабрати све, само су они толико дубоко ушли у то да упиру прстом у свакога ко се дрзне да каже....нећу са вама јер сте говна још већа од ових, нећу са вама јер сте узурпирали студенте и то вероватно их у Београду и Новом Саду има 150000, а на улици...од муве праве слона. А да не причамо тек што предводници студената су баш некако репрезентативни, млади и перспективни људи који су Сребреницу одвавно већ прогласили за геноцид рецимо, или што су у колони људи који подржавају Украјину у овом рату, или су феминизирани . Дал је реално да од свих студената баш тај део "наше младости" буде предводник? Случајно? Може ал не знам само код кога. Како време буде текло, разоткриће се све полако. Ево га Ђоковић, написао човек нешто јер му висе на грбачи, хоће да га јебу што је ставио неки полу неутралан текст, нису само они који познају глумце, спортисте, познате личности...човек каже(небитно дал је спортиста или глумац или нешто треће) затрпали ми профил, буквално мораш да кажеш нешто, то је хистерија. Изводе децу организовано из школа основних и средњих(реално је да једна школа основна у једној смени има 1000 ђака у Београду)...па и са свим тим немају у Београду на 3 места више од по 300-400-500 људи на 15 минута! Ко не верује нека изађе и прошета. 500 је да се часте. Али зато имају 50 фото репортера око њих, али није преувеличавање, чак тамо где мисле да би требало да буду а нема их, стоје по пар њих. У све то сам урачунао и "студенте од по 50 ак година и више". Човек да би се упустио у ово све ако за себе има било какво мишљење да није лабилан, макар би ово прво погледао и сабрао. Они ће да причају неком дал жали или не жали жртве, срам их било! Због таквих попут вас људима огадите било шта везано за то!
Али данас је антифа у моди, коме требају националисти који имају скроз други поглед на свет. Само ја не знам дал су толико глупи да не знају какви су ови и шта све пропагирају, или можда срачунато очекују да им они буду овде снага, јер не постоји друго објашњење када одгледаш снимак из неког града где се нешто дешава и видиш својим очима ко је и шта је на делу...а они сутра причају о неким убаченим елементима. За оног ко живи тај живот бунтовне улице то делује смешно буквално, да машу са неким сликама(не кажем да у прошлости није било тога и зато и може да им прође та прича), али данас је то баш јефтина прича, попут црвено белих кранова, попут тога да Делије иду да бију људе по раскрсницама. Али све ће се кроз неко време завти правим именом, можда и неће, али неће ни да праве будале од људи који не желе да учествују у овом лоше режираном филму.
Мало ко уме да се одупре кад ти кажу ти нећеш да се бориш за 15 страдалих људи...то је огроман терет и ретко ко може томе да се одупре. Јер прво испадаш нечовек, опада ти популарност, људи испирају уста са тобом...али...ако знаш оно што знаш...треба стомак и савест да ти буду мирни, јер знаш шта се дешава у ствари. Ово није прича, е не интересује нас то ми смо Звезда и спорт и ништа нас друго не интересује...ово је вређање здравог разума када видиш на који начин увлаче људе и уцењују и ту и твоја добра намера и савест морају да укоче, да не би од доброих намера дошли до ствари до које не би смели. Ни један глумац нема ништа сем свог инстаграм профила, па ни спортисти који се нападају су нула за машинерију која је наспрам тебе. Као јединка немаш никакву шансу буквално. Е кад они то раде као опозиција људима, шта би тек било ако би дошли на власт они који претендују да дођу? Почели су да школе затварају основне у знак солидарности са студентима јер наравно студенти су наша младост. А то ко су шта су и какви су...што се политиком баве од детињства, што су баш они одабрани...дотле изгледа нико неће да добаци. Данас је баш лако, како они ваде личне карте оним "случајним пролазницима у колима код блокада", тако и ово, да видиш ко представља ту омладину, кога су изабрали или се сам изабрао. Људи који нису та врста улице на ово морају да гледају благонаклоно јер то је буквално јерес да ти падне на памет да покушаш да помислиш да одбијеш нешто.

Noki, sta bi sa ruckom s @dejanbg88 ? Mozes mu predloziti na sastanku da uplati kakvu donaciju studentima.. sta je to za njegovu firmu :)

Pusti čoveka kad je na putovanjima ne forumuje. 🙂

Vrati se temi a to je Novak. Da li je patriota koji iskreno veruje u snagu probuđenih studenata i bolje sutra ili ga zabole levo j... za ovu zemlju kao što tvrdi Đuka?

Koja je to banda, dekretom raspust počinje ranije..
Moje neko lično mišljenje je da protesti nemaju perspektivu ako se ne kanališu politički.

Potreban je novi Đinđić, tj. neko ko nedvosmisleno hoće da bude predsednik vlade, da bude spreman da odgovara na nezgodna pitanja, da ima jasan plan šta želi da uradi za vreme mandata.

Po meni 'nismo SNS' nije više dovoljno.

Ovo kao da ga je hulja lično sastavio
Ima to karakteristicno glumatanje zrtve

Haha ali bukvalno kakav komentar, moraš da budeš u ozbiljnim deluzijama da bi razmišljao ovako poremećeno.

Ali to je taj klasičan desničarski mozak, nije bezveze kad ljudi kažu da desničari, koliko god mrze SNS, liberale mrze još više. Zato ovi i opstaju na vlasti. Nema zločina koji SNS može da napravi koji bi ovakve mozgove naterao da se presaberu. To je sve utopljeno u mržnju.

Vrh