Delije:
Ово не постоји на свету буквално. Нико се не суочава са овим притиском и манипулацијом са којом се наша трибина суочава. Ово људи треба да виде, јеби га немамо инстаграм тик ток...немамо подкасте, милионе(иако луди Пантић прича да сви имамо), ми имамо овај форум, телеграм канал....за нула динара се бранимо од гована! А они? Безвезе да пишем уопште. Овде се ради о томе да неће нико да нас прави будалама, буквално је толико просто сабрати све, само су они толико дубоко ушли у то да упиру прстом у свакога ко се дрзне да каже....нећу са вама јер сте говна још већа од ових, нећу са вама јер сте узурпирали студенте и то вероватно их у Београду и Новом Саду има 150000, а на улици...од муве праве слона. А да не причамо тек што предводници студената су баш некако репрезентативни, млади и перспективни људи који су Сребреницу одвавно већ прогласили за геноцид рецимо, или што су у колони људи који подржавају Украјину у овом рату, или су феминизирани . Дал је реално да од свих студената баш тај део "наше младости" буде предводник? Случајно? Може ал не знам само код кога. Како време буде текло, разоткриће се све полако. Ево га Ђоковић, написао човек нешто јер му висе на грбачи, хоће да га јебу што је ставио неки полу неутралан текст, нису само они који познају глумце, спортисте, познате личности...човек каже(небитно дал је спортиста или глумац или нешто треће) затрпали ми профил, буквално мораш да кажеш нешто, то је хистерија. Изводе децу организовано из школа основних и средњих(реално је да једна школа основна у једној смени има 1000 ђака у Београду)...па и са свим тим немају у Београду на 3 места више од по 300-400-500 људи на 15 минута! Ко не верује нека изађе и прошета. 500 је да се часте. Али зато имају 50 фото репортера око њих, али није преувеличавање, чак тамо где мисле да би требало да буду а нема их, стоје по пар њих. У све то сам урачунао и "студенте од по 50 ак година и више". Човек да би се упустио у ово све ако за себе има било какво мишљење да није лабилан, макар би ово прво погледао и сабрао. Они ће да причају неком дал жали или не жали жртве, срам их било! Због таквих попут вас људима огадите било шта везано за то!
Али данас је антифа у моди, коме требају националисти који имају скроз други поглед на свет. Само ја не знам дал су толико глупи да не знају какви су ови и шта све пропагирају, или можда срачунато очекују да им они буду овде снага, јер не постоји друго објашњење када одгледаш снимак из неког града где се нешто дешава и видиш својим очима ко је и шта је на делу...а они сутра причају о неким убаченим елементима. За оног ко живи тај живот бунтовне улице то делује смешно буквално, да машу са неким сликама(не кажем да у прошлости није било тога и зато и може да им прође та прича), али данас је то баш јефтина прича, попут црвено белих кранова, попут тога да Делије иду да бију људе по раскрсницама. Али све ће се кроз неко време завти правим именом, можда и неће, али неће ни да праве будале од људи који не желе да учествују у овом лоше режираном филму.
Мало ко уме да се одупре кад ти кажу ти нећеш да се бориш за 15 страдалих људи...то је огроман терет и ретко ко може томе да се одупре. Јер прво испадаш нечовек, опада ти популарност, људи испирају уста са тобом...али...ако знаш оно што знаш...треба стомак и савест да ти буду мирни, јер знаш шта се дешава у ствари. Ово није прича, е не интересује нас то ми смо Звезда и спорт и ништа нас друго не интересује...ово је вређање здравог разума када видиш на који начин увлаче људе и уцењују и ту и твоја добра намера и савест морају да укоче, да не би од доброих намера дошли до ствари до које не би смели. Ни један глумац нема ништа сем свог инстаграм профила, па ни спортисти који се нападају су нула за машинерију која је наспрам тебе. Као јединка немаш никакву шансу буквално. Е кад они то раде као опозиција људима, шта би тек било ако би дошли на власт они који претендују да дођу? Почели су да школе затварају основне у знак солидарности са студентима јер наравно студенти су наша младост. А то ко су шта су и какви су...што се политиком баве од детињства, што су баш они одабрани...дотле изгледа нико неће да добаци. Данас је баш лако, како они ваде личне карте оним "случајним пролазницима у колима код блокада", тако и ово, да видиш ко представља ту омладину, кога су изабрали или се сам изабрао. Људи који нису та врста улице на ово морају да гледају благонаклоно јер то је буквално јерес да ти падне на памет да покушаш да помислиш да одбијеш нешто.