Cuti, moze gore.Ништа ме нисте разумели, не ризикују врхунски спортисти никакав свој лични положај, статус или примања, већ ризикују да се обустави и то мало финансирања које Вучић дели као милостињу разним савезима по свом нахођењу.
Cuti, moze gore.Ништа ме нисте разумели, не ризикују врхунски спортисти никакав свој лични положај, статус или примања, већ ризикују да се обустави и то мало финансирања које Вучић дели као милостињу разним савезима по свом нахођењу.
Tako je. On ne rizikuje nista, u stvari on mrzi Srbiju i Srbe cim ne reaguje.Novak ne rizikuje nista, on moze da napise sta god hoce jer ne smeju da ga diraju. Napad na Novaka bi bio politicko samoubistvo.
Prosto se namece pitanje da li se iko u ovoj drzavi bavio sportom dok zvala nije dosao na vlast i dao pare...Ништа ме нисте разумели, не ризикују врхунски спортисти никакав свој лични положај, статус или примања, већ ризикују да се обустави и то мало финансирања које Вучић дели као милостињу разним савезима по свом нахођењу.
Sto nam ne pomogne kad nas voli.Jeste, ti znaš šta on mrzi i koga mrzi. Napisao ti privatnu poruku.
Ocekujes od sportista da budu intelektualci? Oni provodili sate i sate u sali i teretani. Mozda su procitali 5 krstenih/teskih knjiga u zivotu a da to nije lagana beletristika iz Lagune.Onda ti sportisti nisu mnogo pametniji od moje babe, koja ide na sns mitinge jer u suprotnom mogu da joj ukinu penziju.
Glupi i jedni i drugi.
Када се огласио против Рио Тинта статусом да желимо чист ваздух, (гле чуда) Информер га је напао индирекно преко таште у фазону "сада жели здрав ваздух и реке, а кад је ташта хтела да ставља планину у цев тад му није сметално". У овој констелацији снага, само је један човек недодирљив и све се ради на он остане на власти што дуже. Све остало може бити мета, ако им засмета.Novak ne rizikuje nista, on moze da napise sta god hoce jer ne smeju da ga diraju. Napad na Novaka bi bio politicko samoubistvo.
To nije izgovor.Ocekujes od sportista da budu intelektualci? Oni provodili sate i sate u sali i teretani. Mozda su procitali 5 krstenih/teskih knjiga u zivotu a da to nije lagana beletristika iz Lagune.
Kao sto Kosta Cavoski i njemu slicni ne mogu uraditi nijedan sklek niti zgib, ali su kompetentni da menjaju drzavu ili sistem. I da sastave recenicu s smislom.
Тренутно режим држи све њих као таоце, јер испада као да им Вучић лично даје паре, а реално је најлакше да им укине финансирање. То би онда значило да стотине и хиљаде оних спортиста из неког другог и трећег ешалона има да настрада. Размислите мало и о томе.
Ви као да не знате где живите.
Link.Када се огласио против Рио Тинта статусом да желимо чист ваздух, (гле чуда) Информер га је напао индирекно преко таште у фазону "сада жели здрав ваздух и реке, а кад је ташта хтела да ставља планину у цев тад му није сметално".
Šta ima veze, i ja treniram, pa sam pametan..Ocekujes od sportista da budu intelektualci? Oni provodili sate i sate u sali i teretani. Mozda su procitali 5 krstenih/teskih knjiga u zivotu a da to nije lagana beletristika iz Lagune.
Kao sto Kosta Cavoski i njemu slicni ne mogu uraditi nijedan sklek niti zgib, ali su kompetentni da menjaju drzavu ili sistem. I da sastave recenicu s smislom.
Ne mogu verovati da cu ovo izgovoriti ali informer ima pravo .Када се огласио против Рио Тинта статусом да желимо чист ваздух, (гле чуда) Информер га је напао индирекно преко таште у фазону "сада жели здрав ваздух и реке, а кад је ташта хтела да ставља планину у цев тад му није сметално". У овој констелацији снага, само је један човек недодирљив и све се ради на он остане на власти што дуже. Све остало може бити мета, ако им засмета.
П.С. За оне који не знају, Новакова ташта (Јеленина мајка) је (била) у причи о мини хидроелектранама.
Treniras, ali nisi sportista. Zavrsio pravni, dakle intelektualac. Nisi isao na Megableju, Sinmiduduk i drugi kupovni univerzitet.Šta ima veze, i ja treniram, pa sam pametan..![]()
Pa mi smo trenutno u borbi da se sa tim prekine, to je i poenta. Ljudi ubijeni, deda ostao bez testisa, hapse se ljudi, gaze se kolima, prebijaju, dobijaju otkaze...Прилично сам затечен количином неразумевања како систем функционише, одустајем. Видим да се барем међусобно сви лепо разумете.
Прилично сам затечен количином неразумевања како систем функционише, одустајем. Видим да се барем међусобно сви лепо разумете.