Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Učenik kaže da im je direktor rekao da je „njihov ritual“ kojim su pokazivali pomen za 15 žrtava „paganski“ i da ukoliko su želili da iskažu saučešće porodicama žrtava trebalo da odu u crkvu i zapale sveću. Nakon što mu je učenik odgovorio da nisu svi učenici hrišćani, direktor je navodno rekao da „onda oni nemaju dušu“.

To je rekao direktor Jovine gimnazije đacima, pa mene zanima što se onda on moli u dvorištu, a ne ide u crkvu to da obavi?

Učenik kaže da im je direktor rekao da je „njihov ritual“ kojim su pokazivali pomen za 15 žrtava „paganski“ i da ukoliko su želili da iskažu saučešće porodicama žrtava trebalo da odu u crkvu i zapale sveću. Nakon što mu je učenik odgovorio da nisu svi učenici hrišćani, direktor je navodno rekao da „onda oni nemaju dušu“.

To je rekao direktor Jovine gimnazije đacima, pa mene zanima što se onda on moli u dvorištu, a ne ide u crkvu to da obavi?
Duhovnost radikala je slozena i laicima nedostupna stvar.
To je put kojim se redje ide.

N1 Tanasković na saslušanju rekla da je Vesić vodio ceo projekat i da se tako dogovorio sa Vučićem​

I dalje umiru na slobodi i neosuđeni

1734349506238.png

Svi nam zele lose, samo BIA zeli dobro fazon 😂

Јел има једног јединог диктатора у историји да је изјавио супротно? Све исту плочу врте.

То је тест демократије, направити довољно јаке институције да психопате не могу доћи у положај да раде то што раде диктатори попут нашег председника. А под два да су довољно јаке да издрже и одбију сваки покушај из споља да стране службе инфилтрирају малициозне актере.

Јел има једног јединог диктатора у историји да је изјавио супротно? Све исту плочу врте.

То је тест демократије, направити довољно јаке институције да психопате не могу доћи у положај да раде то што раде диктатори попут нашег председника. А под два да су довољно јаке да издрже и одбију сваки покушај из споља да стране службе инфилтрирају малициозне актере.

Mislim da je potrebno jedno sire politicko, neideolosko obrazovanje populacije.
Miks politike, psihologije, sociologije.
npr "Kako prepoznati psihopatu" bi bila tema avzna za svakoga, ne samo vezamo za politicare nego i za rad po firmama, korpoarcijama koje su takodje leglo psihopata.
"Sve o igrama moci"
"Ko su ljudi koji zele moc"
"Kako suzbiti epidiemiju narcisoidnosti"

i druge teme
Ljudski um je slab.

N1: Премијер Милош Вучевић изјавио је данас да је за Владу Србије тема захтева студентских протеста завршена, јер су, по његовим речима, испуњени сви захтеви које је поставио "део студената" који блокирају факултете у земљи.

Oni znaju da su blokade u krizi. Dolazi Nova godina.
Ako se nista ne uradi, protesti ce prestati.
Opozicija je na potezu.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:

Kuci ceka kalup na mamu Milijanu Kecmanovic s oklagijom ili otac s kaisem. Zato dete ne sme kuci. Dobro je da ga garagani nisu kidnapovali.

Kuci ceka kalup na mamu Milijanu Kecmanovic s oklagijom ili otac s kaisem. Zato dete ne sme kuci. Dobro je da ga garagani nisu kidnapovali.

Jezivo mi je kad vidim kako roditelji uteruju strah deci zbog ocena. Moji roditelji su uvek bili u fazonu učiš za sebe. Imao sam koleginicu na faksu koja je bila toliko opterećena akademskom porodicom da je učila 12 sati dnevno. Normalan ne možeš da završiš.

Nema vecih zveri od srpskih statusnih roditelja.
Tvrdim da 50% mladih majki i oceva ima decu samo da "ispostuju".
Deca su instrument za sticanje statusa. Roditelji se nenormalno izivljavaju na njima zbpog ocena. Ne postoji zemlja u kojoj se roditelji toliko dive skolovanju, a da se toliko malo ceni znanje.
Slusam komsije (radikali) kako se svi redom izivljavaju na sinu/unuku, propitujuci ga.

Skolosko gradivo nikada nije bilo gluplje. Sve je u americkom fazonu prilagodjeno testovima.
deca uce da rade testove, ne postoji neka prica, smao zaokruzivanje.
Americka zaglupljujuca skola.

Vrh