potencijalnikupac
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.10.2019.
- Pohvaljen
- 839
nek otkupi miskovic
na cekove
Tu je i g. Saric da pomogne. Kad je mogao za Belvil, sta mu tesko za NIS
Sent from my iPhone using Tapatalk
nek otkupi miskovic
na cekove
Svi nam zele lose, samo BIA zeli dobro fazon![]()
Јел има једног јединог диктатора у историји да је изјавио супротно? Све исту плочу врте.
То је тест демократије, направити довољно јаке институције да психопате не могу доћи у положај да раде то што раде диктатори попут нашег председника. А под два да су довољно јаке да издрже и одбију сваки покушај из споља да стране службе инфилтрирају малициозне актере.
Draga nasa Govnica, ide kod baba Jule, svoje crvene saborkinje.
![]()
Glišić: Država će obezbediti da i pored sankcija NIS-u sve funkcioniše kao i do sada
Ministar za javna ulaganja Darko Glišić rekao je gostujući na televiziji Pink da će, ako Amerika uvede najavljene sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS), "držn1info.rs
Kako će funkcionisati kao i do sada kada ostajemo bez rafinerije, a desetine hiljada ljudi bez posla?
Ovo nisam ispratio i ne znam da li je tacno. Ako jeste, ne zna covek da li da se smeje ili place.
Edit: nije tacno da su uvedene sankcije, to znam, ali je tacno da je tada bila najava uvodjenja sankcija.
Vrlo sam skeptican da cemo uspeti da smenimo Hulju i njegove, ali nadajmo se.
![]()
Ivica DaÄiÄ otkrio razlog nestanka deÄaka u Beogradu: "Roditelji su bili jako uznemireni"
Nakon vesti da je deÄak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "PronaÄi me", a brzom reakcijom policije deÄak je pronaÄen živ i zdrav. Ministar unutraÅ¡njih poslova Ivica DaÄiÄ izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku deÄaka iz Beograda, Äiji je nestanak prijavila...www.blic.rs
Kuci ceka kalup na mamu Milijanu Kecmanovic s oklagijom ili otac s kaisem. Zato dete ne sme kuci. Dobro je da ga garagani nisu kidnapovali.
Nema vecih zveri od srpskih statusnih roditelja.![]()
Ivica DaÄiÄ otkrio razlog nestanka deÄaka u Beogradu: "Roditelji su bili jako uznemireni"
Nakon vesti da je deÄak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "PronaÄi me", a brzom reakcijom policije deÄak je pronaÄen živ i zdrav. Ministar unutraÅ¡njih poslova Ivica DaÄiÄ izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku deÄaka iz Beograda, Äiji je nestanak prijavila...www.blic.rs
Kuci ceka kalup na mamu Milijanu Kecmanovic s oklagijom ili otac s kaisem. Zato dete ne sme kuci. Dobro je da ga garagani nisu kidnapovali.