NedeljkovicOliver
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.11.2022.
- Pohvaljen
- 2.918
Ovo je kolorizovan snimak iz 60 ih, idilicno vreme kad te komsija isamara, a ti ne smes da kazes roditeljima jer ces i od njih da dobijes batine.
A ona prica igramo klikere, sidje pijani komsija sve nas isamara jer smo mu ometali popodnevnu dremku, posle nas i roditelji istuku, a onda svi zajedno ficom odemo u Trst? Deluje mi da si protiv idile?Не дао Бог чичи да сам ћале овом клинцу, или какав род. Или да сам био овај трећи човек са снимка. Могли би да пишу сутрадан малограђани шта хоће, до миле воље.
Зато, искулирајте мало и не реагујте на прву лопту кад чујете како је неко, мица мала, наебо; можда је и с правом. Овде је дуго стваран систем по мери оваквих чичишта. Пун је град удбашких и осталих маторих говвана.
48 sati zadrzavanje za kevu da se malo odmori i eto je u ponedeljak na splavovimaI državne škole i privatne imaju svoje prednosti i mane.
Sve zavisi. Koja je škola, kakva je sama generacija, kakvo odeljenje, kakvi roditelji, kakve su želje za kasnije (čime će učenik da se bavi)... i u državnoj i u privatnoj može sve da se idealno poklopi a može i da sve ispadne naopako. I za fakseve isto važi. Treba svako da bira i kroji u skladu sa svojim željama i mogućnostima.
Inače, otkrili su napokon i puno ime i prezime
Ana Radojičić (32), bivša odbojkašica, ćerka vlasnika Odbojkaškog kluba "Vizura", napala je i pretukla nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena žena je i ranije bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.
![]()
Otkrivamo identitet majke koja je pretukla nastavnicu
Ana Radojičić (32), bivša odbojkašica, ćerka vlasnika Odbojkaškog kluba "Vizura", napala je i pretukla nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena žena je i ranije bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.nova.rs
Ako država i nadležni opet podbace, treba roditelji da se samoorganizuju.48 sati zadrzavanje za kevu da se malo odmori i eto je u ponedeljak na splavovima
Па и јесам.A ona prica igramo klikere, sidje pijani komsija sve nas isamara jer smo mu ometali popodnevnu dremku, posle nas i roditelji istuku, a onda svi zajedno ficom odemo u Trst? Deluje mi da si protiv idile?
eh, taman se nesmetano napravio konstrukt o deci bahatih naprednjaka, kad ono ćerka borca protiv sprege politike i sporta:Ana Radojičić (32), bivša odbojkašica, ćerka vlasnika Odbojkaškog kluba "Vizura"
Šokantno je, za neupućene, primljena vest da se trofejni Ženski odbojkaški klub Vizura gasi, što je potvrdio vlasnik ovog kolektiva Zoran Radojičić.
On je u objavi u kojoj je objasnio razloge izlaska iz odbojkaške priče potkačio i neke rivalske klubove da su "državni projekti" te de je teško nositi se sa takcima.
- Malo sam i umoran od takvih stvari. Priznajem, ne mogu više da se takmičim sa Ubom i TENT-om, koji su državni projekti! Stiže sada i Srem... Sve je veća sprega između politike i sporta. Nisam siguran baš da je to po Zakonu - rekao je Radojičić.
Mene zanima što je ovaj klinac hteo da prodje kroz dedu?Не дао Бог чичи да сам ћале овом клинцу, или какав род. Или да сам био овај трећи човек са снимка. Могли би да пишу сутрадан малограђани шта хоће, до миле воље.
Зато, искулирајте мало и не реагујте на прву лопту кад чујете како је неко, мица мала, наебо; можда је и с правом. Овде је дуго стваран систем по мери оваквих чичишта. Пун је град удбашких и осталих маторих говвана.
Diplomirao je u rekordnom roku od 6 godina...Vučić je nakon završene Zemunske gimnazije u rekordnom roku diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Kao jedan od najboljih studenata generacije bio je i stipendista “Fondacije za razvoj naučnog podmlatka”, a sve ostalo je dobro poznato...
Како дивно... Да ли је то из шале или је ширење нетрпељивости?nije to nista, ja sam kolege sa faxa koji su dosli ispod save i dunava pozdravljao sa diste srbistanci lol
Šta hoćeš, bolji je od skoro svih ostalih Vučića...Diplomirao je u rekordnom roku od 6 godina...
Pogledajte prilog 201668
Па кад им Срби увек скидали најбоље рибе. Мада доста је усташа из Херцеговине пресељено по Далмацији и отоцима.Kad su Dalmosi voljeli Srbe, nikada. Sigurno nece o nama pisati o superlativima. Kao ni mi o onom narkomanu Perisu