Ma važi, neki dripac ti pošalje dete na urgentni a razredni i neki tamo nastavnici to zataskavaju i ne daju ti povređenom detetu da izađe?? Hahah kako da ne...E vidiš, upravo o tome ti pričam, ti bi otišao da biješ razrednog, a ja bih izbio zauvek svom detetu iz glave pomisao da nekom vređa mrtve roditelje, i taj domaći bi uradio ko bela lala... Mada ja ovo hipotetički, pošto sam skoro siguran da mojoj deci ne bi palo na pamet da nekom vređaju mrtvog oca....
Nakon sto ga je ovaj vec prebio na mrtvo ime?Nisu ološ, uradili su pravu stvar, dali su mu priliku da se na trenutak, hipotetički, stavi u kožu malog kome je preminuo otac. Kada bi se svi ponekad stavili u tuđe cipele, bili bi mnogo bolje društvo.
Mozda tako sto sam pročitao text?Sodarac, jel si ikada bio dete, jel si dobio batina nekad? Kakvo mrtvo ime, kako si to zaključio?
Ološ su i to onaj najgori ološ jer je tom trenutku najvažnije bilo pomoći povređenom, pozvati hitnu pomoć, a ne glumiti podguzne muve napadaču.Nisu ološ, uradili su pravu stvar, dali su mu priliku da se na trenutak, hipotetički, stavi u kožu malog kome je preminuo otac. Kada bi se svi ponekad stavili u tuđe cipele, bili bi mnogo bolje društvo.
Domaći zadatak je pun pogodak, i način kako nametnuti malom debilu da razmisli o životu i svojim postupcima.
Hvala prika.