centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 5.089
Nisu lude da pokazu svoje pravo liceШтета што неке од малобројних форумашица заобилазе овај део форума, али изгледа је то са разлогом.
Nisu lude da pokazu svoje pravo liceШтета што неке од малобројних форумашица заобилазе овај део форума, али изгледа је то са разлогом.
Ima pravo u svojoj kuci da bude obucena kako hoce.Beki, ti ni ne znas kako ta riba izgleda. Kako je izgledala kad je otvorila vrata ispred kucnog praga? Jel normalno obucena ili neki duboki dekolte?
Ovo me podseti kad sam krajem 8.razreda vracao drugarici kasetu, otvara ono, crna spavacica kratka, dole sve nesto cipkano, trebalo mi 3 sekunde da se presaberem posle pozitivnog soka
Нисам испратио целу тему. Није ми Марко друг, само смо размењивали пп и у неким погледи а се слагали. Као што се са многим стварима слажем и с тобом, и са Бекијем, и са Бендером, и са Пантографом, и многим другим форумашима, а у многима и не. Чак сам се више супротстављао његовим крајње песимистичким и аутошовинистичким погледима посебно раније. Али то није битно за ову тему.To 'forumašice' je vrlo diskutabilan termin kad je ovaj forum u pitanju... a da je jedna bila brže bolje oterana sa iste ove teme kad je iznela ispovest o silovanju, to smo imali prilike da gledamo, pa te nisam video ni da si prekorio svog druga "Marka" MC i ko se sve tu još našao da kidiše...
Nekako si uvek više u teoriji branio nevine dušice nezaštićenih žena.
Има баш финих форумашица и о њима имам високо мишљење. Нису за сврставање у било који стереотип.Nisu lude da pokazu svoje pravo lice
Ne znam sta kazu forumski pravnici,Beki, ti ni ne znas kako ta riba izgleda. Kako je izgledala kad je otvorila vrata ispred kucnog praga? Jel normalno obucena ili neki duboki dekolte?
Ovo me podseti kad sam krajem 8.razreda vracao drugarici kasetu, otvara ona, crna spavacica kratka, dole sve nesto cipkano, trebalo mi 3 sekunde da se presaberem posle pozitivnog soka
На западу би у случају дочекивања достављача у неком секси доњем вешу могла да фасује тужбу због сексуалног узнемиравања.Ima pravo u svojoj kuci da bude obucena kako hoce.
На западу би у случају дочекивања достављача у неком секси доњем вешу могла да фасује тужбу због сексуалног узнемиравања.
Тамо су исто идиоти али батина барем има два краја. Овде жене по потреби скачу из традиционалистичког у феминистички мод. Кад је до обавеза онда су заштићене принцезе, ћеркице и женице, кад је до права онда су феминисткиње горе него у Калифорнији.
Има он још бољи филм. Пас који је волео возове.Koja gomila.... E sreća što je Paskaljević snimio Varljivo leto u neka lepša i mnogo normalnija vremena, inače bi radnja takvog filma danas izgledala ovako:
Polaže Perica maturu, nepristojno gleda svoju mladu profesorku i diše joj za vrat. Ona ga prijavi, Perica biva izbačen i ponavlja razred.. Roditelji hoće da ga se odreknu, teraju ga da bolje uči i čita, a ne da spopada devojke, on onda ide u biblioteku, svidi mu se Neda Arnerić koja tu radi, u momentu slabosti je nepristojno pipne, ona ga prijavljuje policiji, sledi suđenje i Perica dobija 30 godina robije za pokušaj silovanja..
Deviza: Svi su manijaci dok se ne dokaže suprotno.
Pa ne moras da atakujes pobogu ali mozes da to recimo iskomentarises tj nju kao objekat ili da se i ti sam uzvratno pomiluješ,Evo Beki je rekao, pusti pravnike...
Može da se miluje da ne kažem kako na vratima to nije poziv da atakuješ na žrtvu
Ne znam, ti si pravnik.Ima li pravo da ga dočeka i gola?
Ma jok, samo joj udari cajper od pozadi..Evo i ja idem da prijavim drugaricu, ščepala me za guzu i rekla da treba češće da nosim trenerke...
Druga vremena, jbg. I bas zato treba imati vise razumevanja za zene i razumeti ih, a ne osudjivati. Bez da se dozvoli da iko ode u krajnost i zloupotrebljava svoj polozaj, bila zena, musko, trans, crnac, Kinez, vanzemaljac... nebitno.Koja gomila.... E sreća što je Paskaljević snimio Varljivo leto u neka lepša i mnogo normalnija vremena, inače bi radnja takvog filma danas izgledala ovako:
Polaže Perica maturu, nepristojno gleda svoju mladu profesorku i diše joj za vrat. Ona ga prijavi, Perica biva izbačen i ponavlja razred.. Roditelji hoće da ga se odreknu, teraju ga da bolje uči i čita, a ne da spopada devojke, on onda ide u biblioteku, svidi mu se Neda Arnerić koja tu radi, u momentu slabosti je nepristojno pipne, ona ga prijavljuje policiji, sledi suđenje i Perica dobija 30 godina robije za pokušaj silovanja..
Ma jok, samo joj udari cajper od pozadi..