Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Andjelka Prpic? Izgled nije los, ali je niska, neharizmaticna i dosadna.
Dario je isao u moju osnovnu, znam Darija, normalno. Uopste mu ne zavidim sto je ozenio Andjelku.
Cudan ukus za zene imas @Noki
Mozda te privlace otresite, odlucne s muskim mozgom?
:)

Ja recimo volim visoke i mrsave, ali moraju da imaju pricu, energiju i harizmu. Pozitivne i vesele.
Ako je neka zgodna a priglupa, to ne ide. Jedno vece, eventualno dve, cica mica i gotova prica.
Zato i izgled nije presudan.

Ja bolje da ne pričam kako mi je izgledao period od 14 - 18... ima elemenata ovog o čemu je MC pisao ali i ponešto još smo radili tada 🙃
A od 12 do 14? Taj deo je najbitniji :)
U tom periodu, kod mog drugara koji je dete razvedenih roditelja, ujak je na tavanu drzao punu arhivu erotskih casopisa. Mnogi su dolazili na edukaciju, a onda i na demonstraciju.
Nisam siguran da li je bilo dovodjenja prostitutki da se skine mrak za neki mali novac. Mislim da jeste, ali retko.
Bilo je onih koji su cak u sedmom razredu skupljali od dzeparca i uzine da plate ku.rvu

Ja iskreno nisam bio u toj prici, posto sam romanticna dusa, a sa zenama nisam ni morao mnogo da se trudim...

Otprilike novosrBkinje te ruZkinje i njihove antiglobalisticke konjusarke argentinke.
Ima zgodnih novopridoslih ruskinja u Bg, lice na Mariju Sharapovu. Ono da ih pocepas ko macor muskatlu.
Ali su hladne, iza te fasade.
Tesko da ce neko da ih zavoli.
Mi smo klasicni balkanjerosi, ne razumeju one nas mentalitet.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ima zgodnih novopridoslih ruskinja u Bg, lice na Mariju Sharapovu. Ono da ih pocepas ko macor muskatlu.
Ali su hladne, iza te fasade.
Tesko da ce neko da ih zavoli.
Mi smo klasicni balkanjerosi, ne razumeju one nas mentalitet.
Kako god, zanimaju me taman kao popa Kuran.
I one i čikikite argentinite i ostala anticivilizacijska družina sa "globalnog istoka i globalnog juga".

@bunanub
Jel ti se 'dja ova?
Ima sve sto treba, i ne izgleda droljasto ko ona Hrvatica Ivana Knoll.

Prilozi

• 20230601_151827.jpg
    20230601_151827.jpg
    88,7 KB · Pregleda: 126
nikad nisam isao kod kurvi. kako ljudi uopste imaju erekciju kad sve mora brzo, na sat i za pare.
Mnogo ljudi idu na kurve, veruj mi.
Najvise poslovni, i prezauzeti. (Ovde ne mislim na dobrostojece sportiste)
Nemaju vremena za vecere, romantiku, udvaranja, vec samo uzmu katalog, pozovu, dogovore i plate.
A to nisu one s mosta ili parka, vec sredjene i negovane. Vaginalno s gumicom, a oralno je uglavnom bez, na bazi poverenja i sertifikata da je zdrava i pregledana.
Drugar jr bio s jednom sto se slikala za Playboy, duplerica izdanje za Srbiju. Svi znaju ko je. Sat i po vremena, full usluga, 300 eura.
On j u to vreme imao i devojku i ljubavnicu, ali je narucio ovo samo zbog statusa. Ne zbog samog seksa. Njemu imponuje da je bio s nekom zecicom ili poznatom osobom. Za dzabe ili za pare. Neka vrsta fetisha...

Ipak meni sve ovo sto se desava u poslednje vreme u Srbiji vuce na Iran tamo negde 1974-75.
Drugim recima, nakon sto radikalska vlast odsvira svoje, na vlast dolaze desnicarske snage koje ce ukinuti i ovo malo slobode i progresivnosti, te trajno zatucati zemlju bas kao i u Iranu 1979. ovog puta na (ne)delima ljotica, najdanovica, dugina i ivana iljina, pod plastom borbe za "tradiciju, srpstvo i porodicu".
Mislim da smo bezbedni, sve dok Boskic i Milica vode te pokrete, njih niko ne uzima ozbiljno.

Mislim da smo bezbedni, sve dok Boskic i Milica vode te pokrete, njih niko ne uzima ozbiljno.
Pazi, jednog dana će vučić svakako da ode s vlasti, bilo normalnom smenom ili nakon biološkog kraja života kao npr. Tito.

Pitanje je: šta posle? Desničarsko konzervativno ludilo je sve popularnije i popularnije, naročito među omladinom. I to ono kao u npr. Gruziji ili bliskom istoku.

I što je još grđe, dok je omladina bukvalno svuda u Evropi (sem u Srbiji i crnoj rupi zvanoj BiH) sve progresivnija, ovde je obrnuto.

Pazi, jednog dana će vučić svakako da ode s vlasti, bilo normalnom smenom ili nakon biološkog kraja života kao npr. Tito.

Pitanje je: šta posle? Desničarsko konzervativno ludilo je sve popularnije i popularnije, naročito među omladinom. I to ono kao u npr. Gruziji ili bliskom istoku.

I što je još grđe, dok je omladina bukvalno svuda u Evropi (sem u Srbiji i crnoj rupi zvanoj BiH) sve progresivnija, ovde je obrnuto.
Mozda na drustvenim mrezama, izbegavam tviter i tiktok, to su sve ekstremisti i aktivisti raznih vrsta, nisam primetio uzivo da ima mnogo radikalnih mladih ljudi, koji bi da ratuju i slicno. Bas suprotno svi su apoliticni uglavnom i nezainteresovani.

Mozda na drustvenim mrezama
To što je na društvenim mrežama se očas posla preliva i u realan život, uvek i svuda.
I da, u poslednjih 5-6 godina, sve je više i više mladih sa onim ogavnim "horus", "rusija" i "otadžbina" majicama, duksevima i slično.

Буквално је у целокупној глобалној омладини сада у тренду десничарење, осим у Кину и НДРК. Млади Американци и Европљани на рат у Украјини гледају као на крсташки поход против бољшевизма. Млади неонацисти целог света се јављају као добровољци у разне легије или у Азов и Ајдар како би убијали Русе које сматрају нижом расом.
Нема више хипика.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Буквално је у целокупној глобалној омладини сада у тренду десничарење, осим у Кину и НДРК. Млади Американци и Европљани на рат у Украјини гледају као на крсташки поход против бољшевизма. Млади неонацисти целог света се јављају као добровољци у разне легије или у Азов и Ајдар како би убијали Русе које сматрају нижом расом.
Нема више хипика.
Ovako nesto ne bi smislila ni ljiljana smajlovic.
Glupost najgore vrste.

Можеш да омаловажаваш до миле воље али истина је да је десничарење глобални тренд, макар у западној цивилизацији. Као што су се 60их млади по западу ложили на марксистичке гериле тако се данас ложе на крсташе, на одбрану Европе, беле расе и сл. Смеју се на форе да је Пиноче бацао револуционаре из хеликоптера. Све субкултуре тинејџера, игрице, навијачи и хулигани, хип хоп и реп, сви теже ка десници.

Смеју се на форе да је Пиноче бацао револуционаре из хеликоптера.
Kad kazem levica, mislim na progresivnu levicu (sve ono od cega je prosecan Srbin u fazonu ''vuna Kico'' + SJW, WOKE, cancel.... ) a ne na staljina, mao ce tunga, pol pota te ostalu kompaniju.
A u koliko-toliko normalnim drustvima vecina mladih je u fazonu progresivne levice, a ti obnavljaci Rimskih carstava i slicni su manjina.

Sasvim druga situacija u Srbijama, Bosnama, Rusijama, Gruzijama i slicnim zabitima - tu je vecina omladine u fazonu verskog fanatizma, ''odbrane hriscanstva'' i ''Evrope'' od Turaka i slicnih, obnove propalih istorijskih entiteta i svega sto uz to ide.

Па оно, и није у том фазону. Слабо знаш младе. Прогресивна левица постоји само у уским снобовским круговима.

Vrh