Ko je od vas koristan kao pepeljara na biciklu?
Izbacite najslabiju kariku
Ne mogu da gledam link a pretpostavljam da se radi o liku koji je imao niz od preko 20 tačnih odgovora i planirao da otputuje za Egipat, ali su ga dvojica taktički izbacila pred kraj... Pošto se juče vrtelo na Prvoj ceo dan...
Kviz je osmišljen da se podstiče, podlost, namazanost, takmičari se međusobno izbacuju, potpisuju da voditlj moze da ih spušta i omalovažava i da ne mogu da ih tuže za to (Sandra Lalatović je bila bolje rešenje od Nikole Koja, kome apsolutno ne priliči uloga voditelja koji treba da besprekorno brzinski parla i prestrojava tamičare, Nikola Kojo je mnogo više za voditelja Milionera) Dakle po licenci voditelj treba da bude dominantna, ledena kraljica koja omalovažava takmičare. Svestan sam ja da oni "fore" čitaju sa idiota ali i to treba uverljivo pročitati...
I sad ide najvažniji deo, dakle sve postave da do takve situacije dođe, prosto postavka kviza je takva i juče u možeš misliti vestima na Prvoj ponavljaju ceo dan da će produkcija da mu uplati Egipat a
ovu drugu dvojicu ocrniše najgore, po imenu i prezimenu, kao da su najgori neljudi.
A produkcija je jedini "neljud" u celoj priči...
To je ono što ja pričam, podstiče se najgore a onda takmičari krivi pa čak i u šou programu kao što je ovaj...
Ne kažem da je herojski čin izbaciti najboljeg, ali prosto je igra i šou program a kome nije do igre, ko je davno zaboravio na dete u sebi, izbacite najslabiju kariku