Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Imam i ja redovnog kontakta sa nekima na selu, i u nekim mestima se odavno otvoreno pljuje po režimu i ne krije se mišljenje. Ali nije to poenta. Poenta je da jedan solidan deo Srba svakako ne smatra normalnim ovo što nam se dešava. I ima tu i mladih, i starijih, i prosvećenijih i prostodušnijih, ima svega. Problem su režim i ovaj deo kromanjonaca, koji se čvrsto drže i spremni su pre da uruše celu zemlju nego da se sklone.
Zato sam napisao 34+ :)

A ja nemam sa nekima već gotovo celim selima, nažalost

1752186306976.png

J vam M lopovsku i izdajničku, "veći MMF od MMF-a" 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬

J vam M lopovsku i izdajničku, "veći MMF od MMF-a" 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬
„kako bismo podstakli energetsku efikasnost i potencijalno povećali prihode“.

Il je jedno il je drugo majstori

Дивљак у Новој Пазови је уништио мурал посвећен певачу Бранку Црнцу Тусту из групе КУД Идијоти. Глупост је стварно неуништива.
1752351952374.png

70 % ? Bravo.

Ako to i Grci primene, cena postojecih turistickih kapaciteta ode u nebo. 🫣

A mi ?
Ko ih šiša, Kako drugačije ?
Kad u svakom van gradskom čoveku čuči mali piroman 🤪
Uredjena spalionica trave uz vikendicu uvek je bila apstraktni pojam. Koršcenje strnike i ostalog suvog biljnog materijala nemoguca misija dopiranja do seoskog mozga pored jedine piromanske misli i zamisli koja čitave godine im ozdvanja u glavi do ispunjenja letnje prilike.

Poslednja izmena:

Ni novinari javnog servisa a ni direktor vodovoda očigledno nemaju pojma o legioneli.

Zaposleni u Dunav osiguranju i u Telekomu Srbija, nalaze se pred prisilnim preseljenjem u neuslovni objekat Železnička stanica Prokop, koji nema upotrebnu dozvolu, nestabilne je konstrukcije, i ima mnogobrojne propuste. Objekat ne ispunjava osnovne bezbedne standarde za kancelarijski rad.

Bez obzira na sve, strasno je da je evidentno da objekat nije ok i da teraju ljude tamo.
Sve me ovo podsetilo na onaj transparent od zimus. Parafraziraću

"ĆACI, DA LI BI ZA 100€ STAO ISPOD NADSTREŠNICE?"

Bas tako, drugacije je kad od tebe ne traže samo lojalnost, već i da ih slepo slušaš.... Malo je neprijatno, zar ne?

Vrh