Kaže sad u MajuJe li bre sta kaze Kristina, kad ce poceti da rade nesto?
Kaže sad u MajuJe li bre sta kaze Kristina, kad ce poceti da rade nesto?
Koliko mogu da primetim samo su nešto spremali da nasipaju buducu traku putaŠta ove slike pokazuju? Ovo je dobro ili?
To je za taman toliko pomak u odnosu na prethodnih 4 meseca.Koliko mogu da primetim samo su nešto spremali da nasipaju buducu traku puta
Taman da se stabilizuju kreditiAko nastave ovim tempom, mozda bude nesto do 2030.
Ako vam ne smetam pojavio bih se i ja na sastanku (30. i 31.Maja nisam tu) od 01.06. kad kazete ili do 30.05. ja se prilagodjavam.Ja inace komuniciram sa Nadezdom, ali odgovori su manje vise isti, krenucemo do 10. maja, krenucemo do kraja maja itd.
Ali svakako planiram da do kraja maja ih pozovem na sastanak da se nadjemo gore i da vidimo o cemu se tu radi, jer ovo ovako zaista nema smisla. Pa oni stubovi na zgradi stoje od oktobra prosle godine onako. Ok ako je problem ta cev, ali moze da se nastavi gradnja tamo gde moze, jer onaj gornji deo nisu ni iskopali do kraja.
Deluje da ima neka visa problematika ali zataskavaju.
Ali mora jednom da se vise obelodani u cemu je kvaka, a ne da me tu zavlace kO debila.
Pa tu dozvolu od februara dobijaju..Ja sam se sad čula sa Kristinom. Rekla mi je da su u procesu dobijanja dozvole za zaustavljanje vode na 48h i da se očekuje da nastave radove do kraja meseca, kao i da će kasniti sa useljenjem i plaćati penale. Praktično isto kao i vama