Ako si keš kupac daće ti sigurno još 3% popusta za stan a za garazno mesto nista
Ako si keš kupac daće ti sigurno još 3% popusta za stan a za garazno mesto nista
Sta znaci rok je 2024? To je malo sirok pojam, 12 meseci sirok…Danas sam im pisao, kažu jednoiposobni prodati, svih ostalih ima. Trosobni (koje ja gledam) su EUR 1980 + PDV. Cena garažnog mesta 11.000 + PDV. Predviđeni rok završetka je 2024.
Moram da odem neki dan da pogledam lokaciju pošto nisam iz Zemuna pa nisam dobro upoznat sa tim gornjim delom, a i dokle su stigli sa gradnjom...
Ovako na prvi šut mi deluje cena u skladu sa situacijom na tržištu, mada lično mi je malo poviša s obzirom na lokaciju.
01.12.2024. Meni u ugovoru piše do 01.10.2024. sa mogućnošću produzenja od tri meseca i to prihvatam samim potpisivanjem ugovora. Ukoliko probiju rok placaju penale u iznosu od dva promila na mesečnom nivou ali ukupno ne više od 5% cukupne vrednosti.Sta znaci rok je 2024? To je malo sirok pojam, 12 meseci sirok…
Ja kad sam kaparisao, receno mi je kraj 2023…
U mom ugovoru pise 18 meseci od zapisnika o pocetku gradnje koji je septembar 2022… dakle do marta 2024….01.12.2024. Meni u ugovoru piše do 01.10.2024. sa mogućnošću produzenja od tri meseca i to prihvatam samim potpisivanjem ugovora. Ukoliko probiju rok placaju penale u iznosu od dva promila na mesečnom nivou ali ukupno ne više od 5% cukupne vrednosti.
I u mom ugovoru isto pise kao i kod tebe.U mom ugovoru pise 18 meseci od zapisnika o pocetku gradnje koji je septembar 2022… dakle do marta 2024….
Zbunjen sam…
Ako mislis na povraćaj pdv-a DA, ili ima još neštoDa li neko ko kupuje stan, konkurise za subvenciju drzave za kupovinu prvog stana?
Misliš subvencija za mlade mameDa li neko ko kupuje stan, konkurise za subvenciju drzave za kupovinu prvog stana?
Da da, na to mislimMisliš subvencija za mlade mame
Mi smo dobili odg da vodovod nema nista sa tim, vec Direkcija za izgradnju Beograda i da postoji drugo gradiliste gde su povukli radnike a da cekaju da ovo rese.Ako je tačna e-mail adresa, pitao sam JP Vodovod kada se ocekuje prespajanje vodovoda, pa da čujemo šta će i hoće li odgovoriti
Moze se i direkciji uputiti isto pitanje, sad ću da trazim adresuMi smo dobili odg da vodovod nema nista sa tim, vec Direkcija za izgradnju Beograda i da postoji drugo gradiliste gde su povukli radnike a da cekaju da ovo rese.
Koje drugo gradilište kad oni ništa drugo ne gradeMi smo dobili odg da vodovod nema nista sa tim, vec Direkcija za izgradnju Beograda i da postoji drugo gradiliste gde su povukli radnike a da cekaju da ovo rese.
Ima Vila BanjicaKoje drugo gradilište kad oni ništa drugo ne grade
I kod mene isti ugovor. Može se poslati mail direkciji, a može i SQ da nam kažu kakvo je stanje.Pogledajte prilog 158460
U mom predugovoru je ovako. Kako funkcionise to sa penalima, kakva je procedura? Znam da je rano, ali kapiram da cu ja upasti u grupu ljudi kojima ce isplacivati penale
Ima Vila Banjica
Pa to je novi park neki, ne novi square?Ima Vila Banjica
Isti je vlasnik Stevo DragišićPa to je novi park neki, ne novi square?
Ako vam odgovore molim vas objaviteMoze se i direkciji uputiti isto pitanje, sad ću da trazim adresu