Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Danas sam im pisao, kažu jednoiposobni prodati, svih ostalih ima. Trosobni (koje ja gledam) su EUR 1980 + PDV. Cena garažnog mesta 11.000 + PDV. Predviđeni rok završetka je 2024.

Moram da odem neki dan da pogledam lokaciju pošto nisam iz Zemuna pa nisam dobro upoznat sa tim gornjim delom, a i dokle su stigli sa gradnjom...

Ovako na prvi šut mi deluje cena u skladu sa situacijom na tržištu, mada lično mi je malo poviša s obzirom na lokaciju.
Sta znaci rok je 2024? To je malo sirok pojam, 12 meseci sirok…
Ja kad sam kaparisao, receno mi je kraj 2023…

Sta znaci rok je 2024? To je malo sirok pojam, 12 meseci sirok…
Ja kad sam kaparisao, receno mi je kraj 2023…
01.12.2024. Meni u ugovoru piše do 01.10.2024. sa mogućnošću produzenja od tri meseca i to prihvatam samim potpisivanjem ugovora. Ukoliko probiju rok placaju penale u iznosu od dva promila na mesečnom nivou ali ukupno ne više od 5% cukupne vrednosti.
IMG_20230405_191149.jpg
IMG_20230405_191033.jpg

01.12.2024. Meni u ugovoru piše do 01.10.2024. sa mogućnošću produzenja od tri meseca i to prihvatam samim potpisivanjem ugovora. Ukoliko probiju rok placaju penale u iznosu od dva promila na mesečnom nivou ali ukupno ne više od 5% cukupne vrednosti.
U mom ugovoru pise 18 meseci od zapisnika o pocetku gradnje koji je septembar 2022… dakle do marta 2024….
Zbunjen sam…

Ocigledno da su svesni da od prvobitnih rokova nece biti nista pa se sa novim ugovorima osiguravaju da ne plate previse penala.

Da li neko ko kupuje stan, konkurise za subvenciju drzave za kupovinu prvog stana?

1680779703802.png

U mom predugovoru je ovako. Kako funkcionise to sa penalima, kakva je procedura? Znam da je rano, ali kapiram da cu ja upasti u grupu ljudi kojima ce isplacivati penale

Ako je tačna e-mail adresa, pitao sam JP Vodovod kada se ocekuje prespajanje vodovoda, pa da čujemo šta će i hoće li odgovoriti
Screenshot_20230408_131753_com.google.android.gm.jpg

Ako je tačna e-mail adresa, pitao sam JP Vodovod kada se ocekuje prespajanje vodovoda, pa da čujemo šta će i hoće li odgovoriti
Mi smo dobili odg da vodovod nema nista sa tim, vec Direkcija za izgradnju Beograda i da postoji drugo gradiliste gde su povukli radnike a da cekaju da ovo rese.

Ali najjace je sto su nas napravili ludim - kao pa vi ste jedni od retkih koji ne znaju da mi imamo drugo gradiliste????!!!! Wtf😱 Kako god, bolje da ne cackamo mnogo da nam se ne obije o glavu. Samo da izgrade 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 da ne dodju rate kredita do istorijskih maksimuma🤦🏻‍♀️dok oni sve povezu umreze…

Imaju to gradiliste u Jajincima i to je krenulo nedugo nakon pokretanja Square Residence-a. Ne znam zasto im toliko treba da rese taj problem - pre svega jer je i 'investitor' itekako covek sa politickim vezama :)

Dobar dan!
I ja sam dao ucesce u ovoj zgradi jos u junu prosle godine. Ali meni deluje da ovde da ovde nesto debelo zapelo, posto se nista ne desava vec duze od 3-4 meseca.
Ima li neko nekih informacija?

Bukvalno su u oktobru prosle godine napravili pola prve 2 etaze i to tako stoji.

Vrh