Šta je novo?

Sportski događaji

Večeras borba do kraja, pa šta bude. Samo pobeda ostavlja Zvezdu sa teoretskim šansama za prolaz dalje, a koje bi bile opet veoma male. Ali ne igra se samo za prolaz dalje, postoji i čast kluba, koja je od svega vrednija.

Favorit je PSV, tu nema diskusije, ali nijedna bitka nije gotova dok se ne završi, favorit je bio i Štutgart. Tako da samo hrabro, dati sve od sebe, pa rezultat koji bude.

cast kluba je srednji prst

zvezda i cast o boze

kladionica vam sponzor

Poslednja izmena:
Poluprazan stadion, a Liga Sampiona.

Milioni navijaju za ovaj klub, vreme je da oduzmemo iz ruku kriminalaca.

0:
1000020864.jpg

1000020864.jpg
1000020864.jpg

posle prvog poluvremena.

Bravo PSV. Nisam nikada ovako navijao za nekoga, kao za PSV. Sjajno!

Šteta, ali jbg, to je fudbal.

Da čovek gleda statistiku prvog poluvremena, rekao bi da je PSV apsolutno dominirao, a po igri nije bilo tako. Primljena su 3 gola iz 3 slične greške. Igra kao igra je bila egal, odvažiću se to da kažem, po mom mišljenju, ako neko misli drugačije, to je njegovo. Ali rezultat se meri golovima, a ne igrom.

Drugačija Zvezdina slika u drugom poluvremenu. Bila je bolji rival i posle dva data gola, ostalo je bez produžetka, još 14 minuta, više nego dovoljno vremena za još 1 gol, možda uz mnogo sreće i dva, mada se 0:3 retko kada prestiglo, izjednačenja su već bila češća. Stvoreno je mnogo šansi, koje nisu realizovane, od njih toliko, 1-2 su morale da budu golovi, kako god.

Deo sportskog i navijačkog života, nažalost su i ovakve večeri, kada klub izgubi i teoretske šanse. Neke večeri su bile za veselje, ovo je za tugovanje. Ništa fudbalerima ne zameram, iako smatram da su mogli da odigraju bolje večeras, da li bi to bilo dovoljno za pobedu ili ne, ne znam, ali smatram da su bolje mogli. Na kraju 2:3 za PSV, na ,,Marakani".

Ostaje utakmica sa YB, za kraj, gde se pobedi i časnom oproštaju od ovogodišnje Lige šampiona nadam i smatraću to napretkom u odnosu na prošlu godinu, koliko god neko rekao da nije ili da je mizeran.

Samo 48 sati nakon što je osmoro sugrađana izgorelo, ori se pesma svih 90 minuta.
Što se mene tiče nikakav problem.
Ali je jadno da ti isti sutra kritikuju druge navijače za istu stvar.

Poluprazan stadion, a Liga Sampiona.

Milioni navijaju za ovaj klub, vreme je da oduzmemo iz ruku kriminalaca.
Samo 48 sati nakon što je osmoro sugrađana izgorelo, ori se pesma svih 90 minuta.
Što se mene tiče nikakav problem.
Ali je jadno da ti isti sutra kritikuju druge navijače za istu stvar.
cast kluba je srednji prst

zvezda i cast o boze

kladionica vam sponzor

Da obuhvatim sve poruke nekako, trebalo mi je da nadjem ovaj screenshot koji sam danas negde u toku dana video.

Danas izgleda moze sve, treba da se gleda kako se sutira lopta na terenu, ipak je tek sutra dan zalosti, pa sutra cemo da budemo zalosni i stavljamo tuzni smajli, al do tad sve moze.

To je ono negde, vrv ste se susreli mozda sa time. Preko dana i uvece sve moze, svakakve radnje, blud, nemoral, klubovi, kriminal, ma sta god, jurnjava sa navijacima PSVa, glupiranje itd...

Al onda ujutru kad ustanu se sete da bi mogli i vernici da budu, pa uzmu poste, odu jedan dan u crkvu na liturgiju, priceste se, da bi se osecali bolje i misle kako ce ih to resiti svih grehova, jer ipak otisao je u crkvu.

Treba svaki dan raditi na sebi, a ne ad hoc kako dodje momenat, juce cu da kacim zalost, pa cu da navijam, pa aj opet zalost. Danas kao da ljudima nista nije sveto, samo neka lazna empatija.

Ne znam kako bolje da napisem ono sta mislim, al verujem da ce vecina razumeti.

Slika sve govori.

1737502729775.png

Vrh