Kompletno 26. kolo:
Najvažnije je naravno, da pobedimo mi, ali zavisi nam i od ostalih.
Prvo i osnovno, da naša Crvena Zvezda pobedi Albu.
Ovaj put, valjalo bi nam da Real dobije Fener, kako bi Zvezda prišla bolje plasiranom timu.
Žalgiriš - Armani, pa neka dobiju Litvanci, da se malo zakuva taj deo tabele, jer u slučaju pobede, Armani napreduje, a mogućbnost veće konkurencije nam ne treba.
Panatinaikos - Efes, dva ogavna tima, ali matematički nam odgovara da dobiju Turci, to je pored naše pobede, možda i najvažnije, pošto, ako se pogodi, idemo na 4. mesto.
Bajern - Asvel - odgovara nam da Asvel dobije, jer nam je Bajern tik iza leđa, valjalo bi da bude bar jedna pobeda razlike.
Monako - Partizan - matematićki nam odgovara da Crnokošuljaši nastave svoju seriju, jer ako mi pobedimo, ne prilaze nam,a Monako nam približavaju i imaćemo mogućnost da već u sledećem kolu, napredujemo dalje, mada bi, kada bi se sezona posle ovog kola završila, u tom scenariju bili ispred Monaka, znači 3. Opet, njihovo zakuktavanje pred kup nam ne treba, tako da bi jedan šamar u vidu poraza valjao. Kako god bilo - jedno će da valja, drugo neće.
Virtus - Pariz, biće zanimljivo. Kako će Stefan protiv ćaleta? Naravno voleo bi da pobedi Virtus, bolje i za nas, a i za našeg bivšeg trenera. Time bi još jedan tim bio dalje od nas.
Baskonija - Makabi - nema baš nikakav uticaj na nas, ali totalno je svejedno.
Olimpijakos - Barselona, matematićki trenutno, više nam odgovara da pobedi Barselona, ali opet, teško ćemo Olimpijakos da preteknemo, mada ja do kraja kao nepopravljivi optimista verujem i idem na svaku pobedu Crvene Zvezde, bez obzira ko je sa druge strane, pa šta bude. Sa druge strane, ako Olimpijakos dobije, jos jednog trenutnog konkurenta nam odaljava niže, što je za duže staze možda i bolje. I ponovo, kako god bilo - jedno će da valja, drugo neće.