Šta je novo?

Sportski događaji

Večeras borba do kraja, pa šta bude. Samo pobeda ostavlja Zvezdu sa teoretskim šansama za prolaz dalje, a koje bi bile opet veoma male. Ali ne igra se samo za prolaz dalje, postoji i čast kluba, koja je od svega vrednija.

Favorit je PSV, tu nema diskusije, ali nijedna bitka nije gotova dok se ne završi, favorit je bio i Štutgart. Tako da samo hrabro, dati sve od sebe, pa rezultat koji bude.

cast kluba je srednji prst

zvezda i cast o boze

kladionica vam sponzor

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Duk
Poluprazan stadion, a Liga Sampiona.

Milioni navijaju za ovaj klub, vreme je da oduzmemo iz ruku kriminalaca.

0:
1000020864.jpg

1000020864.jpg
1000020864.jpg

posle prvog poluvremena.

Bravo PSV. Nisam nikada ovako navijao za nekoga, kao za PSV. Sjajno!

Šteta, ali jbg, to je fudbal.

Da čovek gleda statistiku prvog poluvremena, rekao bi da je PSV apsolutno dominirao, a po igri nije bilo tako. Primljena su 3 gola iz 3 slične greške. Igra kao igra je bila egal, odvažiću se to da kažem, po mom mišljenju, ako neko misli drugačije, to je njegovo. Ali rezultat se meri golovima, a ne igrom.

Drugačija Zvezdina slika u drugom poluvremenu. Bila je bolji rival i posle dva data gola, ostalo je bez produžetka, još 14 minuta, više nego dovoljno vremena za još 1 gol, možda uz mnogo sreće i dva, mada se 0:3 retko kada prestiglo, izjednačenja su već bila češća. Stvoreno je mnogo šansi, koje nisu realizovane, od njih toliko, 1-2 su morale da budu golovi, kako god.

Deo sportskog i navijačkog života, nažalost su i ovakve večeri, kada klub izgubi i teoretske šanse. Neke večeri su bile za veselje, ovo je za tugovanje. Ništa fudbalerima ne zameram, iako smatram da su mogli da odigraju bolje večeras, da li bi to bilo dovoljno za pobedu ili ne, ne znam, ali smatram da su bolje mogli. Na kraju 2:3 za PSV, na ,,Marakani".

Ostaje utakmica sa YB, za kraj, gde se pobedi i časnom oproštaju od ovogodišnje Lige šampiona nadam i smatraću to napretkom u odnosu na prošlu godinu, koliko god neko rekao da nije ili da je mizeran.

Samo 48 sati nakon što je osmoro sugrađana izgorelo, ori se pesma svih 90 minuta.
Što se mene tiče nikakav problem.
Ali je jadno da ti isti sutra kritikuju druge navijače za istu stvar.

Poluprazan stadion, a Liga Sampiona.

Milioni navijaju za ovaj klub, vreme je da oduzmemo iz ruku kriminalaca.
Samo 48 sati nakon što je osmoro sugrađana izgorelo, ori se pesma svih 90 minuta.
cast kluba je srednji prst

zvezda i cast o boze

kladionica vam sponzor

Da obuhvatim sve poruke nekako, trebalo mi je da nadjem ovaj screenshot koji sam danas negde u toku dana video.

Danas izgleda moze sve, treba da se gleda kako se sutira lopta na terenu, ipak je tek sutra dan zalosti, pa sutra cemo da budemo zalosni i stavljamo tuzni smajli, al do tad sve moze.

To je ono negde, vrv ste se susreli mozda sa time. Preko dana i uvece sve moze, svakakve radnje, blud, nemoral, klubovi, kriminal, ma sta god, jurnjava sa navijacima PSVa, glupiranje itd...

Al onda ujutru kad ustanu se sete da bi mogli i vernici da budu, pa uzmu poste, odu jedan dan u crkvu na liturgiju, priceste se, da bi se osecali bolje i misle kako ce ih to resiti svih grehova, jer ipak otisao je u crkvu.

Treba svaki dan raditi na sebi, a ne ad hoc kako dodje momenat, juce cu da kacim zalost, pa cu da navijam, pa aj opet zalost. Danas kao da ljudima nista nije sveto, samo neka lazna empatija.

Ne znam kako bolje da napisem ono sta mislim, al verujem da ce vecina razumeti.

Slika sve govori.

1737502729775.png

Nemoj keve ti, vi treba da ćutite kad se potegne tema dana žalosti i utakmice. Mnogo gora nesreća vas nije sprečila da padate u trans na tribinama kao da se ništa nije dogodilo, a još vam je i vođa napravio uslugu i mrdnuo dane žalosti. Al eto, ima neke kosmičke pravde, pa ste popušili.

Nastavlja se Evroliga...ovo kolo otvaraju Partizan i Pariz - biće to košarkaški veoma interesantan duel - dve napadačke ekipe, verovatno na mnogo poena, jedna ekipa u naletu, može dosta da napreduje na tabeli, ako pobedi, uz da joj se poklope drugi rezultati, još više. Druga najveće iznenađenje u ovoj sezoni Evrolige, koja se bori da zadrži svoju odličnu poziciju, pa i napreduje dalje od nje. Ako vreme dozvoli, svakako ću da pogledam.

Iz ugla tima za koji navijam, matematički za trenutni plasman, Zvezdi više odgovara da Partizan pobedi, pod uslovom da i Zvezda pobedi Makabi. A sa druge strane, šire gledano, evroligaški Večiti derbi ,,kuca na vrata" i nije dobro da se kod protivnika stvori još veća pobednička euforija, sa porazom, biće veći pritisak da moraju da pobede u derbiju, a to za njih nije dobro, Zvezdi ide u prilog. Tako da obe varijante su dobre za nešto, kada se iz zvedaškog ugla pogleda.

Evo i komentara kompletnog kola...Iz zvezdaškog ugla ovaj put...

Ovo kolo će biti mnogo interesantno, što košarkaški, što zato što ima mnogo utakmica gde nam odgovara da neki timovi pobede, da bi u slučaju naše pobede protiv Makabija napredovali. Sada smo 7. , a teoretski, ako bi se sa našom pobedom koja će se uz veliko zalaganje i Božju pomoć ostvariti, možemo da bduemo 3. posle ovog kola - verovali ili ne.
image.png.e287faee2206fb1fce0d0f5f0d674eb4.png
image.png.e6939383dab4dc7fae08761d1418d459.png
image.png.ccc27663d7622b9ea258ee85fd2c774e.png

Favorit je Barselona, ali treba nam da Asvel dobije. Dobiće valjda i Debeli jednom kada nama odgovara, kao što obično izgubi. Djenerale - uzdam se u tebe i tvoj Virtus u ovom kolu. Matematički nam samo trenutno i prosto gledano, odgovara da crnokošuljaši dobiju Pariz, mada opet praktično i ne odgovara, nikako nam ne ide na ruku njihova euforija pred derbi, što više loših njihovih rezultata pre toga, biće na njima veći pritisak, što nam ide u prilog. Neka izgube ova 3 rivala, a Pariz da dobije i 4. mesto posle ovog kola na tabeli, biće možda najidealnija varijanta za trenutnu situaciju + naša pobeda, naravno.
Za vratom nam dišu Bajern, Real i Armani, gde su koliko-toliko realne pobede njihovih rivala, osim Albe koja će teško sa Bajernom:
image.png.3916bf1daee23da8a49eaf9344ab1130.png
image.png.b00ae52eac123a7a30714c6b0e84abee.png
image.png.58d726575da373949be592c47b5befab.png

Ostaje utakmica prvog i drugog na tabeli trenutno, gde nam više odgovara da pobede braća, jer prilazimo blizu Feneru, a moguće je da bi bili i iznad, ako bi on odigrao zaostalu utakmicu i izgubio.
image.png.56dcd46d6887c32ba1dd86f1c8aca94b.png

Za kraj ovog posta, naša utakmica u ovom kolu:
image.png.09254da600211ce9f1cb389376f33ab1.png
Protivnika nikako ne poceniti i bez onoga: lako ćemo, lako ćemo, dobićemo i dobićemo ih...Maksimalno ozbiljno, najbolje, od početka do kraja i do velike pobede za dalji napredak.

Nemoj keve ti, vi treba da ćutite kad se potegne tema dana žalosti i utakmice. Mnogo gora nesreća vas nije sprečila da padate u trans na tribinama kao da se ništa nije dogodilo, a još vam je i vođa napravio uslugu i mrdnuo dane žalosti. Al eto, ima neke kosmičke pravde, pa ste popušili.
Vi ste najveći licemeri na planeti jer radite isto, a prebacujete drugima. Dan nakon tragedije u Ribnikaru, a na dan masakra u Orašju i Duboni igrali ste vaterpolo utakmicu protiv Radničkog i pobedom se plasirali direktno u LŠ. Slavili ste, pevali i skakali u bazen. Ali to nije bilo bitno, samo je bilo bitno što su Grobari navijali drugo poluvreme protiv Reala.

Evo i vama vođa napravio uslugu i mrdnuo dan žalosti.

I da, vi poslednji treba da pominjete decu.

Poslednja izmena:
Pod 1:
Napred Zvezda, napred Partizan, napred Srbija!
Dole sns, dole vučić, dole terzić, dole sva naprednjačka b*gra!

Pod 2:
Ovu temu ugasiti podhitno, ovde nije tema "sportski događaji"...

Vi ste najveći licemeri na planeti jer radite isto, a prebacujete drugima. Dan nakon tragedije u Ribnikaru, a na dan masakra u Orašju i Duboni igrali ste vaterpolo utakmicu protiv Radničkog i pobedom se plasirali direktno u LŠ. Slavili ste, pevali i skakali u bazen. Ali to nije bilo bitno, samo je bilo bitno što su Grobari navijali drugo poluvreme protiv Reala.

Evo i vama vođa napravio uslugu i mrdnuo dan žalosti.

I da, vi poslednji treba da pominjete decu.

Ko ti prebacuje? Sa kime se ti grudvaš i ko ti ruši sneška? U Arenu večeras, navijaj, bodri svoj tim,...Uživaj!

A u sledećem kolu će vas 20000 + da psuje majku jednom čoveku i naziva mu ženu ku..om. Odnosno biće vas nešto manje, kažu da će biti oko 1000 ulaznica za naše + jedan deo tribina između mora biti prazan. Neka vas bude i 17000, ali vas ima toliko na jednog, pa ste hrabri. Vređamo i mi, nismo cvećke. Ali se ne spominje žena, majka, ćerka...Neke stvari mogu da se podvedu pod navijački folklor - neke ne. Bio sam na oba derbija ove sezone, koliko je odigrano, nikome sa suprotne strane nije horski vređana porodica, drugih stvari je bilo.

Pazi, nama je napravio uslugu, a vama nije?
Samo kada vama nije napravio nikakvu uslugu...Mi onomad, bismo u mnogo goroj situaciji, pa nam nije učinena usluga da za dva meseca magično oživimo od ljubavi. Do duše nije on bio tada na vlasti, nego čovek koji se deklarisao kao vaš i baš nedge kada je on pao sa vlasti, vetar je počeo da se okreće da duva drugačije - kakva sučajnost??? Naš položaj za vreme vaše dominacije i vaš položaj za vreme naše dominacije je kao poređenje du..ta i oka.

Možda neko drugi i može da nas nazove licemerima, kažem možda...Ali to definitivno niste vi, jer vam mnogo ,,putera curi sa glave" za tako nešto.

Što bi rekao Rumeni, hajde da pričamo malo o košarci, to je lepša tema...

Kako sam rekao, veoma zanimljiva utakmica...Klasičan duel dve napadačke ekipe, posle prče četvrtine 26:34,...Kao da se igra na jednom košu, a ne na dva. Ni vi ni oni niste neke odbrambene ekipe, napadi su vam aduti oboma, ali bas 34 poena da vam ubace za četvrtinu i da budu na 100% za 2 poena....

Sada na 4 minuta do kraja 2. četvrtine 45:38 za vas, ali to je jedna od lepota košarkaške igre. Kada igraju dve ekipe kojima je adut napad, 10 poena, osim bas kada dodje pred kraj, nije nikakva prednost, stiže se za čas, a sve češće viđamo da se i 20 stiže. Što je pre 20 godina bila velika retkost.

Poslednja izmena:
Pod 1:
Napred Zvezda, napred Partizan, napred Srbija!
Dole sns, dole vučić, dole terzić, dole sva naprednjačka b*gra!

Pod 2:
Ovu temu ugasiti podhitno, ovde nije tema "sportski događaji"...
Temu su preoteli fanatičari, treba im izaći u susret do kraja i preimenovati je u npr. "navijački kutak". A mi ljubitelji sportskih takmičenja i raznih sportova, da otvorimo novu. Ja probah to nedavno, ali nije prošlo... 😐

Dobiste Pariz. Svaka čast!

Za nas to je sa jedne strane dobro, sa druge nije.

Dobro je zato što smo zbog toga već jedno mesto napredovali na tabeli, loše je što ćete dočekati derbi u najboljem mogućem raspoloženju i bili ste favoriti sve jedno, sada ste još veći, statistički gledano.

Međutim, to je derbi i ne odlučuje ništa toliko, koliko trenutak. biće to utakmica koja će izgledati kao da je finale Evrolige.

Vrh