Šta je novo?

Sportski događaji

Da li si ozbiljan? Mislim da se sprdas.
Izgubice Zvezda jos 4-5-6 utakmica ali bice dovoljno za 6. Ili 7.poziciju

Igra dve u Atini i derbi, to su utakmice gde može i da pobedi i da izgubi. Ne vidim gde još može da izgubi.
Naravno, uvek su mogući padovi forme, povrede, ali to se Zvezdi ovog puta neće desiti jer ima širok, izjednačen roster.

Povratak Bolomboja, uz dovodjenje Petruseva je prelomio sezonu. Mnogo znaci da imas kvalitet na pozicijama 4-5. I pritom da igra odbranu.
Kao sto Partizan nije isti tim kad ne igra Ife Lundberg npr. To se ne vidi u statistici, kada tvoj dobar odbrambeni igrac pokriva tudjeg kosgetera i remeti ga

Ali nešto govori to što smo mi bili šesti u Evroligi prošle godine, a oni na 11. mestu. I ove godine smo imali znatno više pobeda. Nije to slučajno. ;)

Имамо озбиљну шансу да тренирамо и направимо лепу залиху, До 6. фебруара не излазимо из БГ, имамо чини ми се неку екскурзију до Бара. ;)

Плеј-ин је известан, заиста имамо лепу дубину коначно, али матора је ово екипа, опустиће се, неће моћи да одигра у пуном ритму. Реално је да се добије још једно 7, 8 до краја са озбиљном вероватноћом, можда и 9.

Још ће се сигурно додатно уозбиљити за ПО и ЕЛ и АБЕ, може ту свашта да буде. Један брејк и лудило Балканаца на домаћем терену у ПО. Штета што је Абу Даби далеко и скуп, а и превише топао у том делу године. ;)

Са друге стране, ККП ће расти и уигравати се, клинци ће бити бољи, а и цео тим, мени је још увек 50-50 за АБУ. У КЛС традиционално немају шта да траже несврстани, вероватно ни у купу, али опет то је једна текма, па је и ту све могуће.

Bas smo blizu cetvrtog mesta, steta sto nam domaci teren i ne znaci mnogo 🤣

Vrh