Da, izbačeni su iz hale sinoć, nisu htele sudije da nastave meč dok nisu neki izašli iz prvog reda.
Ovde je Anđušić provocirao prvi, u Podgorici su prvi provocirali Nedovića po crnokošuljaškom receptu. I nije počeo da provocira kada je poleo da diže ruke u fazonu: ,,Provocirajte me još" i kada je dobio tehničku, provocirao je i pre toga. Posle nije dobio drugu za ,,šamaranje" lopte, a po pravilu treba. Petrušev jeste kada je šutnuo posle zakucavanja na derbiju. Nijedno, ni drugo - nije ništa strašno, ali tehnička greška se dobija za oba, po pravilu. Toliko o tome koliko smo mi privilegovani u tom smislu.
Opet priča na nivou: ,,Vas voli razredna, a nas ne voli razredna i zato ćemo da ponavljamo razred".
Da prvi provociraš 8000+ ljudi, koliko je sinoć bilo u hali, prvo ti kao profesionalnom sportisti ne stoji, ali hajde i to da zanemarimo,...Drugo, za to moraš da budeš ozbiljna dijabola sa dobrom dijagnozom.
I između ,,pi..o grobarkska i žena ti je k..va", razlika je nebo i zemlja. Nijedno ni drugo nije primerno ni za pohvalno, da se razumemo, ali prvo može da se podvede pod navijački folklor - nekako. Mi vređamo nekoga ko je nas mrzi, ali lično njega, a ne njegovu porodicu, ne majku, ćerku ili sestru. Nismo isti i nikada nećemo biti, u tom smislu ćete uvek da prednjačite, ono što vi smislite, mi nismo u stanju, nemamo u redovima tako ,,kreativne" umove. U odnosu na vas, mogu da kazem da se takve stvari kod nas nikada nisu desile.
Nemanja Nedović je mnogo puta trpeo da mu se vređa žena i majka, samo zato što igra za Crvenu Zvezdu.
Imao bi na temu suđenja svašta da kažem, ali kada mi neko ubaci 107 poena, ne mogu da tražim poraz ni u čemu drugom, nego u lošoj odbrani koju sam igrao ili bolje da kažem, nisam je igrao. Zašto je to bilo tako, pitanje je za posebnu diksusiju. I nije samo poraz, lista povređenih se opet produžila za jednog igrača, čiji če izostanak u naredne dve utakmcie biti veliki hendikep za ekipu.
Pokušava da se veštački napravi loša atmosfera, konfuzija i slično...Zbog onoga što se sinoć desilo, kao da smo ispali iz lige. Ne valja, ne valja - sta sada, lose je bilo, raspored melje, Evroliga je uzela danak, uzima mnogima, ne samo Zvezdi...Što je rekao Nikola Kalinić : ,,Jel treba da proglasimo dan žalosti sada?" U narednih 7 dana ima da se odigra 3 utakmice, nema vremena ni za radost, ni za tugu. Što se Aba lige tiče, prvo mesto i dalje nije izgubljeno, realno je i tek kako, ima do kraja mnogo da se igra.