Šta je novo?

Sportski događaji

Nije lose. Ali organizacija nam djeluje malo konfuzno. Jeste, rano je. Ali nekako imam EP 2022 vibes:
Daj debelom loptu pa stani negdje u off-u i ne trazi loptu. Debeli izlazi, igra nestaje.

Inace, Batum je meni i dalje bas gotivan igrac. Koliko on gotivan, toliko Fournier odvratan.

Naravno. Nista bez Bogdana.
Ali gdje je cut? Fali nam ta neka dinamika a i kontrola u prevodjenju lopte za neki veliki poduhvat.
Ne vidim ko, sem Dobrica i Avramovica, moze pomoci da koristimo Jokica na pravi nacin.
Falice nam Lucic. Nadam se da Jovic bude spreman. Mozda cemo imati priliku da vidimo sta Pokusevski predstavlja.
Kako god. Dobri smo.

Na zagrevanju protiv Francuza, Jokara i društvo su pokazali mišiće. Vasilije dosta škripi, Gudura malo manje, odbrana sjajna, imaju sve što treba za medalju. Videćemo koju. 🙂

A Novak je uzimajući sve u obzir sjano odigrao protiv Musetija, atraktivog i simpatičnog protivnika. Čini mi se da je u dobrom vajbu za osvajanje trofeja, a šanse su podjednake za obojicu gladijatora. Mislim da je već ulaskom u finale "prevazišao očekivanja", kako svoja, tako i nas navijača. Biće spektakl, 'ajde Nole! 🙂

Vasa se bolje snalazi u haosu nego organizovanoj sredini. Valja i to upakovati.
Ko zna, mozda ce njegova atipicna igra biti neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i stvar resava?

Gledah juce Novaka na svapskom kanalu. Rece Michael Stich, hodajuci prosjek od igraca, da Djokovic lazira povredu.
I to toliko strastveno da sam za sekund pomislio da Michael Stich mozda i nije najdosadniji i najnezacajniji covjek kojeg je izbacila tuzna periferija sjeverno njemacka.
Zanimljivo sta Novak izvlaci iz jednostavnih osoba.

@Klinker Imaš jake živce kolega, kad možeš da gledaš bilo šta na nemačkom kanalu. Sportove pratim putem streaminga, te biram najbolji kanal za određeni sport, tj. meč. Novaka sam juče gledao na ESPN, uz komentare Kyrgiosa i McEnroa, vrhunska zabava! :cool:

Mogu zamisliti da je ovaj dvojac zabavan.
Skrt sam bio i rekoh, ajde prenos je bezplatan. A tu je i Andrea Petkovic u studiju, Krajina reprezent. No i ona ostade bez rijeci, gledajuci ovog.
Mora da covjek jadni vuce bolnu emotivnu povredu jos iz davnih vremena, kad je bio onaj tamo neki drugi najbolji Njemac.
Kompleks je jedna realna i hronicna povreda izgleda.

Zato kosarku takodje samo preko streama. Jos razmisljam gdje i kako gledati Olimpijske igre.

Mora da covjek jadni vuce bolnu emotivnu povredu jos iz davnih vremena, kad je bio onaj tamo neki drugi najbolji Njemac.
Ovo je najgora sudbina koja može da te zadesi na planeti, da si drugi najbolji Nemac u nečemu. 😅

Meni su Nick i Mac trenutno najbolji komentatorski kombo za tenis. Imaju sjajan humor, ne dave, dosetke i sećanja samo sevaju, sve prirodno i opušteno. Obaška što John izvlači podatke i anegdote iz svoje epohe, kada je moja generacija i zavolela tenis. Evo ih ovde na gomili, svi vrlo živopisni karakteri:

The Top Bad Boys of Tennis of the 1970s

Bas tako :D

Spanac danas sam sa sobom igra. Novak bez taktike, pasivan i bez odgovora.
Bukvalno da ne znas ciji je servis.

Ostaje samo GOAT tenisa nazalost.
Danas je razlika bila prevelika. I taj brejk je bio insceniran sa druge strane mreze.
Morace naci opet trenera ili cekati na priliku da zaobidje ovog i zutog. Spanac je ocigledno bio odlicno pripremljen.
Nista, idemo na Olimpijsku medalju.

Bice ovde deset suteva u okvir gola

kad dodju do penala

Pa da, čim je Novak shvatio da je protivnik izuzetno spreman i naložen, pomislio je: bolje mi je da uzmem tozla u Parizu, nego da se ovde skršim u jurnjavi, zar ne? 😉 Šalu na stranu, Carlito je postao mašina, videće se dokle može da stigne. Nole nema više tu šta da traži, iako će verovatno još nešto uspeti da osvoji... GOAT može lagano i sa šmekom da odplovi u penziju, u sopstvenoj režiji.

Španci su sjajno završili pobednički niz i stvarno ulepšali ovo EP, superiornom igrom i timskim duhom, bravo!

Najčistija i najpoštenija titula ikada. Nikada pre nisam navijao za Špance, ali na ovom prvenstvu jednostavno nisi mogao da ih ne voliš.

Moji utisci sa Evra, imali smo najvise nalepnica u Minhenu. Srbija!

IMG_20240630_120401.jpg
IMG_20240630_120411.jpg

Odlicna prva cetvrtina protiv Amera, uzivanje za gledanje

2Nrh.gif

No Bogdan no game.
Mora da je Jokic Obrvi nesta bolno ucinio kad ovakvu utakmicu shvata ozbiljnom. Adebayo profi.
Petrusev mi je dobar. Volio bih da vidim Milutinova protiv njih.

Poslednja izmena:
Bice bolje sa Bogijem, Milutinovim i Jovicem.

Vrh