Druže, ljudi lupaju gluposti. Trenirao sam fudbal pa mogu reći da se razumem koliko-toliko. Taktika je bila perfektna. Tadić ne može da izdrži ovaj tempo, zato je igrao 30 minuta. Pavlović odličan, odbrana vrlo dobra. Konačno da odigramo dobar meč još od Portugala. Kakva smo ekipa, videćemo protiv Slo i Den. Imamo dobre šanse i decenijsku šansu da prođemo grupu.Mitrovic je izasao u 61 minutu, to je vise od dve trecine utakmice a ne polovina, bilo bi dobro kada se ne bi lupale gluposti. To sto neko gleda fudbal ne znaci da se razume u isti, osim u srbiji gde svako ima neku svoju teoriju a polovina je glupa ko k***** a 90 posto nije krocilo na fudbalski teren
Вељко Пауновић, Марко Николић, Милован Рајевац, Владимир Ивић... сви су бољи од Пиксија много. Има их још.Mislis da bi trener koji je nem pomogao?
Vidis, nisam razmisljao o tome, ali moguce da je dobra ideja.
Lol,Mislis da bi trener koji je nem pomogao?
Vidis, nisam razmisljao o tome, ali moguce da je dobra ideja.
Ovaj posle svetskog i onih kvalifikacija u nikad jadnijoj grupi tj posle toliko primljenih golova i dalje fura isto...ne kapiramВељко Пауновић, Марко Николић, Милован Рајевац, Владимир Ивић... сви су бољи од Пиксија много. Има их још.
Млади, вредни, радни, орни, усавршавају се, прате трендове, уче..
Igraš koliko ti dozvoli protivnik. Englezi u početku preuzeli inicijativu sa željom da daju brzi gol. Mi smo bili malo stegnuti i pod utiskom prve utakmice. Da, završnica je problematična, ali je postavka igre odlična. Vlahović loš, Mitrović igra sa kamilama, a Jović izgubio osećaj za loptu. Videćemo protiv Slovenije od čega smo satkani. Lako je igrati sa Englezima kada nemaš šta da izgubiš.Ja ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu. U prvom poluvremenu nismo znali gde bijemo. Prvih 15 minuta nismo prešli centar. Englezi se posle gola, a pogotovo u drugom poluvremenu, odlučili za ultra štednju energije, pa se činilo kako smo mi preuzeli inicijativu. Osim dva šuta sa dvadeset metara, kad smo im ugrozili gol?
Ekipe koje svaku utakmicu menjaju sastav i formaciju su neozbiljne ekipe.
Jedino u čemu se slažem je da ćemo videti kakva smo ekipa protiv Slo i Dan. Ako kao danas menadžeri budu sastavljali, nema ništa od prolaza.
Tadić: Najbolji sam igrač ovog tima, teško sam to prihvatio
Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nije krio razočaranje zbog odluke selektora Stojkovića da ne igra od prvog minuta na meču sa Engleskom.sportklub.n1info.rs
Ako su igrači i to najbolji nespremni da odigraju više od 30 ili 60 minuta na Evropskom prvenstvu, onda do kurca.