Primetno je da i jedni i drugi imaju ogroman respekt prema EL, pa onda nešto manji ka ABA i onda gotovo nikakav ka KLS!
Odnos prema sudijama, konferencije za štampu, pa i ponašanje navijača! KKP-u je čak dozvoljeno dve godine da se ne pojavi u takmičenju bez ikakvih konsekvenci (tj može se reći i 3 godine). Samo za takve stvari bi trebalo da ide prvo teška kazna, pa ako se ponovi, izbacivanje u niži rang. Da su kojim slučajem kazne za ubacivanje predmeta u teren npr na nivou kluba recimo 100 000 eur (i da klub posle to može sudskim postupkom da potražuje od vinovnika), opet bi bilo drugačije. Dalje, za stvari koje je Željko izgovorio na KZŠ mislim da kazne nije ni bilo. Da su mu zveknuli npr 30 000 eur za to, opet bi drugačije bilo! Na kraju bih oba tima na državnom nivou upozorio npr, za svaki incident ovakve vrste, sledeće godine dobijaš 1m eur manje u budžetu! Vrlo brzo bi se rešilo!
Iskreno ja ne bih prekidao utamice zbog skandiranja, ali bih konstatovao kod delegata i kažnjavao posle po nekoj gradaciji. Naravno da nije isto da li vređaš nečiju porodicu, decu, pojedinca i činjenica je da gadosti postaju sve inventivnije, ali ako prekidaš, opet ulaziš u dalju diskusiju zašto može ovo, a ne može ono? Mislim ružno je i jedite G, mi smo šampioni, aj sada da prekidamo i za to.
Suština je da su oba kluba dobila maaasnu lovu za sezonu (i to ne mislim da je slučajno, mnogo stvari je dramoser morao ove godine da da, izda, proda, pa nekako najlakše kanališeš energiju kroz sport, tako da me i ne čudi ovo sve) i da nisu opravdala rezultatima, s tim što je opet KKCZ zasluženo uzela sve 3 domaće titule, pa se malo iskupila kolektivno za svoja višemilionska primanja, dok je komšija mali skroz uprskao. Onda umesto da šmekerski izađeš i kažeš jeste, najviše je do nas, zjbli smo stvar, intergalaktički sega-mega-alibi coach izađe i kaže onako nešto da svekoliko Grobarstvo može da onaniše i dalje ga uzdiže. Gde ćeš bolji recept?