Gde nadje ovo od pre 8 godina, jel bilo nesto bajatije?
Nisam pratio takve stvari, ne pratim rijaliti programe. Pratim sport i ostalo sto sa njim ima veze, a ja sam pravi navijac, kluba za koji navijam, reprezentacije svoje zemlje i svakog drugog srpskog kluba kada predstavlja moju zemlju u nekom evropskom takmicenju. Neka je to i veciti rival - bolje je da bude Srbija u centru paznje, nego neka druga zemlja. To to sto navijam za Zvezdu, za mene nije jednako tome da mrzim vecitog rivala. A za Zvezdu sam navijao i nisam je bojkotovao ni tada, ni kada je igrao Alen Omic, ni kada se borila za opstanak u ligi, ni bilo kada. Da bi bojkotovao, mora da bude neki mnogo veliki razlog, sa kojim ove gluposti ne mogu da se uporede.
Mislim da ce ovi rezovi ipak dati rezultate. Sto se tice Kuridže, da sacekamo da se covek adaptira, par utakmica, pa cemo da pricamo. Lorenco Braun i Bili Beron su dva igraca koji nose tim. Valjda ce im se i Stimac pridruziti. Od Kuzmica, ove sezone, iz opravdanih razloga, ne moze da se ocekuje onaj igrac od pre 3 godine, pa ocekujem da Stimac preuzme ulogu startnog centra. Videcemo kako ce Panter pokrivati pozicije 1 i 2, za koje je doveden. Covic je, sto se Evrolige tice, igrac, koji sluzi - da odigra koliko da pokrije par minuta, kada iz nekog razloga nema drugog pleja u rotaciji, pa ako uradi nesto, super. A ako ne pogresi mnogo, jos bolje. On nije igrac od koga se ocekuje da ubacuje prelomne poene i slicno. Ja ga postujem kao velikog borca, ali svog kalibra je svestan i on, ostali u klubu i svaki ozbiljan pratilac kosarke. U Aba ligi vec moze da ima vecu ulogu i minutazu. Ali kada se sve sabere, on ne zasluzuje da mu se zakaci ovaj krst srama, koji mu ,,navijaci" kace.
Evroligasku ekipu ne mogu da ,,drze" dva igraca, nego bar 5-6. Jer ta dva ne mogu uvek da budu raspolozena.
Treba probati prvu petorku: Stimac - Simanic - Lazic - Beron - L. Braun. Problem Zvezde nije Filip Čović, nego npr. tri igraca koja nisu iskoriscena dovoljno, a to su Dobric, Odžo i Davidovac, za koje smatram da mogu bolje bar duplo, nego sto igraju.